Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Το τίμησα και εγώ το παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής έχω Α στην champion II και highway και συνεχίζω ακάθεκτος.

Είναι τέρμα εθιστικό το άτιμο και σίγουρα στα leaderboards θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Με Xeno και Ferry σίγουρα θα πάρουν φωτιά τα leaderboards και θα δοθεί ακόμα μία ευκαιρία σε εμένα τουλάχιστον να ξαναπαίξω πιο φανατικά το game.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Δεν θυμάμαι αν έχω πόντους (μάλλον όχι) και δεν το κόβω να παίρνω 800 για να το αγοράσω. Τι bart και imrahil λες τώρα... Το leaderboard θα έχει ενδιαφέρον μέχρι να αποφασίσει να ασχοληθεί ο ferry. Στο CE το είχαμε λιώσει και αυτός με χαλαρό παίξιμο έπιανε και ξεπερνούσε κιόλας για πλάκα τα ρεκορ μας

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Pac Man CE DX για 400 ποντους, ναι ειναι αληθεια, stop the press κτλ κτλ.

Οποιος δεν το παρει και τωρα ας μην ξαναμπει στον κοπο να κανει sign in στο XBOX Live.
    To πηρα με τη μια χωρις πολλα πολλα, τωρα θα περιμενω να μου ρθει και η ορεξη για καψιμο γιατι βλεπω Bart στην κορφυη και Imrahil να ακολουθει απο κοντα και κατι πρεπει να γινει να σπασει λιγο η μονοτονια.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    oxi after burner oxi oxi oxi oxi oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Τιμημένο Pac-Man

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σε ποιο τίτλο;

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Πέρασα αισίως τον DJ και στόχος μου πλέον είναι ο εκθρονισμός του Bart από την κορυφή. Σε άλλα νέα, είπα να πάρω το Symphony of the Night, αλλά δεν υπάρχει στο ελληνικό live κι έκλαψα πικρά για την κατάντια μας ως χώρα που επί ΔΝΤ ούτε Castlevania δεν έχει, πόσο πιο χαμηλά;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Ίδιοι οι πολιτικοί είστε. Πρώτα κράζετε και μετά συμφωνείτε. Τα ίδια κάνουν και οι πολιτικοί... :xp:

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Νομίζω φταίνε οι πόντοι που μας δίνουν μια εντύπωση φτήνιας, αν τώρα έβγαινε το Beyond retail στα 8-9 ή 12-13 ευρώ στα οποία κατ'ουσίαν μεταφράζονται οι πόντοι, δε θα υπήρχε ενδιαφέρον από τη στιγμή που βλέπεις Assasin's και Arkham στο amazon στην ίδια τιμή. Στο arcade όμως σου κάνει διαφορετικό κλικ-κλακ-κλοκ, κι εγώ αν δεν το είχα τερματίσει θα το'παιρνα
    Επειδή συμφωνώ 1000% και η όλη διαδικασία με τους πόντους είναι σαν τις μάρκες στο καζίνο (απώλεια της αίσθησης χρήματος), κοιτάς λίγο παραδίπλα και το παίρνεις στα 10 δολλάρια από το GOG, και χωρίς DRM ή περιορισμούς. Για ακόμα πιο φθηνά, περιμένεις να το βάλουν σε προσφορά που συνήθως είναι μισή τιμή.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Loggo το έκραζα από την άποψη ότι είναι ένα ακόμα Pac Man.Pac Man Deluxe edition,Pac Man Chamionship edition,Pacman eating dots edition κλπ.Στο μυαλό μου το είχα ως ακόμα μια έκδοση του κλασσικού τίτλου με κάποια επιπλέον πραγματάκια που απλώς τον αρμέγουν ασύστολα.Μετά από τα όσα είδα σκέφτομαι πως ίσως κάνω λάθος και γι'αυτό σε μια λογική τιμή μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία.Θα κατεβάσω κάποια στιγμή το ντέμο και ανάλογα θα πράξω.
    Πιο λογική μου φαίνεται η συλλογιστική του Imrahil.

Τέλος πάντων, εδώ το CE DX διαφέρει σαν παιχνίδι τόσο πολύ από το ίδιο το CE ώστε να δικαιολογείται η αγορά του ακόμα κι αν κάποιος έχει το τελευταίο. Πόσω μάλλον από το κλασικό Pac-Man δηλαδή. Δοκίμασε το demo και θα καταλάβεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μα ακριβώς επειδή το έκραζα και δεν είναι στο στυλ μου δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ.Μετά είδα ένα βίντεοριβιού και μου φάνηκε συμπαθητικό,ειδικά στην τιμή των 400MS Points.Γι'αυτό και το σκέφτομαι.
    Now it's really fixed.
    Παλιοτρόλ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μα ακριβώς επειδή το έκραζα και δεν είναι στο στυλ μου δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ.Μετά είδα την τιμή και μου φάνηκε συμπαθητικό.Γι'αυτό και το σκέφτομαι.
    Fixed.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Loggo το έκραζα από την άποψη ότι είναι ένα ακόμα Pac Man.Pac Man Deluxe edition,Pac Man Chamionship edition,Pacman eating dots edition κλπ.Στο μυαλό μου το είχα ως ακόμα μια έκδοση του κλασσικού τίτλου με κάποια επιπλέον πραγματάκια που απλώς τον αρμέγουν ασύστολα.Μετά από τα όσα είδα σκέφτομαι πως ίσως κάνω λάθος και γι'αυτό σε μια λογική τιμή μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία.Θα κατεβάσω κάποια στιγμή το ντέμο και ανάλογα θα πράξω.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Μην τσιμπήσει κανείς και το πάρει, το παιχνίδι καταστρέφει αναλογικούς κατά βούληση=>αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε καινούρια χειριστήρια=>υπερκέρδη για το κεφάλαιο

Leave a comment:

Working...
X