Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Trine 2 δαγκωτό. Το 1 μου άρεσε πολύ, κράτησε περισσότερο από το Limbo και έχει αρκετά καλό replay value αν θέλεις να ξεκλειδώσεις τα πάντα. Για το 2 έχω διαβάσει ακόμα καλύτερα λόγια.

Και το Limbo πολύ ωραίο παιχνιδάκι είναι, όμως κρατάει πολύ λίγο και μετά δεν το ξαναπαίζεις.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ναι αν δεν κανω λαθος Limbo-Trials HD-Splosion man ειναι το πακετο που λεει ο Altair.

To Limbo ειναι σχετικα καλο παιχνιδι αν θες κατι διαφορετικο κλπ αλλα οπως ειπαν και οι υπολοιποι δεν θεωρω οτι αξιζει 1200. Ειναι τιτλος που τον βλεπεις μια μονο φορα καθως δεν εχει replay value και ειναι πολυ πολυ μικρος σε διαρκεια... Τσεκαρε λιγο και το topic που εχουμε αν θες παραπανω πληροφοριες.

Τσεκαρε να δεις τι παιζει και το trine απο διαρκεια και αποφασιζεις. Για value for money ψηφιζω και εγω smb και trials...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    To Limbo νομίζω έχει βγει και σε πακέτο με άλλους τίτλους σε retail,οπότε αν μπορέσεις να το βρεις πιο φτηνά και γουστάρεις,τσέκαρέ το.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Το Limbo με τίποτα δεν αξίζει 1200. Είναι παιχνίδι των 3-4 ωρών με σχεδόν μηδενικό replay value.

Κατά την άποψή μου περίμενε κάτι άλλο ή Deals Of The Week που ίσως ρίξουν το Limbo(ήδη το έχουν κάνει 3-4 φορές) στα 600 MP

Το καλύτερο παιχνίδι (από άποψη ωρών ενασχόλησης) στους 1200 που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Super Meat Boy.Δεκάδες ώρες αν θες να το τερματίσεις

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Επαιξα το Demo, καλο ηταν αλλα δεν ξερω αν αξιζει 1200.. Λεω να περιμενω Alan Wake..

Leave a comment:

• straier
    replied
    To LIMBO είναι ωραίο αλλά θα το τερματίσεις σε 3-5 ώρες...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    LIMBO η Trine 2??

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    [YOUTUBEHD]EKjlFqwKaPE?hd=1[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όντως.Κρίμα.Τι να πω.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Altair
    Αν εξαιρέσουμε SF3 & Bastion τα υπόλοιπα Daily Deals μου ήταν αδιάφορα.Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα έχει κάτι δυνατό.Να κλείσει όπως ξεκίνησε δηλαδή.
    Ειπαμε CoD εχει το μενου για το τελος.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    κανεις για trine 2? αν και λεω να το τσιμπησω στο ps3 καλυτερα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αν εξαιρέσουμε SF3 & Bastion τα υπόλοιπα Daily Deals μου ήταν αδιάφορα.Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα έχει κάτι δυνατό.Να κλείσει όπως ξεκίνησε δηλαδή.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Altair
    Άντε να δούμε αύριο τι θα έχει.
    CoD season pass κτλ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Gears 3 σήμερα.Μουφιές.Το Raam's Shadow ήθελα και είναι το μόνο που δεν έχει.Άντε να δούμε αύριο τι θα έχει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Γιατι τα καλυτερα ειναι φθηνοτερα;

You mad Sega defense force?:troll:

Leave a comment:

Working...
X