Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moon Diver + Outland είναι τα στανταράκια.Τα υπόλοιπα βλέπουμε.
    Carpe diem

Comment

• Αντε οποιος δεν παρει και τωρα το Outland τι να πω πραγματικα...
      Ελα κι ενα 3rd strike σε deal μεχρι να γυρισω τα Χριστουγεννα και θα μαστε κομπλε, οχι πως δεν το χτυπαω ευκολα στους 1200 βεβαια.

Comment

• Πω ρε ατυχία!Πήρα το Outland πριν 4 μέρες στο PSN στα 8 ευρώ...

Το Trouble Witches Neo λέει τίποτα σαν shooter?Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει από αυτές τις εκπτώσεις.

Μην ξεχνάμε πως την Παρασκευή θα έχει ΜΙΑ ημέρα καινούργιες προσφορές.Το γράφει πάνω δεξιά στο dashboard αυτών των προσφορών

Comment

• Δεν ειναι και κατι το απιστευτο, αλλα πλακα εχει και για 400msp θα τα βγαλει τα λεφτα του σιγουρα.
          Πολλα must haves παντως σε καλες τιμες, αλλη μια ευκαιρια οπως και να χει να παρει οποιος θελει αρκετα καλα παιχνιδια.

Το Radiant Silvergun κανεις δεν το πηρε να μας πει εντυπωσεις ετσι απο περιεργεια; Εσενα Laharl σε ειχα για day 1 purchase μετα και απο το "late to the party" καψιμο με Ikaruga.

Εγω απο XBLA ειμαι υπερπληρης παντως, εχω ηδη 3 παιχνιδακια νομιζω στην ακρη που θα περιμενουν βεβαια για αρκετο καιρο ακομα απ ο,τι φαινεται.

Comment

• Trouble Witches Neo,Moon Diver,Outland,The Maw.
            Αυτά τα 4 τσίμπησα.Πήρα και το Crimson Alliance που είναι τσαμπέ βέβαια.
            Carpe diem

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
              Δεν ειναι και κατι το απιστευτο, αλλα πλακα εχει και για 400msp θα τα βγαλει τα λεφτα του σιγουρα.
              Πολλα must haves παντως σε καλες τιμες, αλλη μια ευκαιρια οπως και να χει να παρει οποιος θελει αρκετα καλα παιχνιδια.

Το Radiant Silvergun κανεις δεν το πηρε να μας πει εντυπωσεις ετσι απο περιεργεια; Εσενα Laharl σε ειχα για day 1 purchase μετα και απο το "late to the party" καψιμο με Ikaruga.

Εγω απο XBLA ειμαι υπερπληρης παντως, εχω ηδη 3 παιχνιδακια νομιζω στην ακρη που θα περιμενουν βεβαια για αρκετο καιρο ακομα απ ο,τι φαινεται.
              Καλά το κάψιμο ήταν πολύ μικρής διάρκειας(μία πίστα Α) και σίγουρα βρέθηκα στα όρια μου.Το Radiant δεν το αγόρασα γιατί είναι ΠΟΛΥ υψηλή η τιμή του οπότε περιμένω να πέσει και γιατί το Ikaruga έχει ακόμα πολύ ψωμί και θα ασχοληθώ,απλά πολύ αργότερα(1 πίστα κάθε φορά έχω στόχο ).

Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν τρελός φαν των shump.Το Witches απλά μου κίνησε την περιέργεια αρχικά λόγω τιμής.Κατεβάζω το demo και βλέπω αν θα το αγοράσω

Comment

• Το The Maw είναι ένα μικρό έπος.Κατεβάστε το ντέμο και δε θα χάσετε.Το καμμένο χιούμορ της Twisted Pixel είναι παντού διάχυτο.
                Carpe diem

Comment

• Για μια εβδομαδα μονο ισχυουν οι προσφορες.?? Θελω το outland και εγω αλλα δεν εχω χρονο να το παιξω τωρα..

Comment

• Ούτε εγώ.Απλά το κατέβασα.
                    Carpe diem

Comment

• Παιζει να μην εχεις αφησει bargain για bargain, να δω ποτε θα σπασεις το σερι με ενα full price game .
                      Ωραιο και το The Maw οντως, για 400 ποντους δυσκολα λες οχι, απλα εχω τοσα στην ακρη (μαζι και το ιδιο το ΧΒΟΧ ) που οκ αυτο δεν το σκεφτηκα καν.

Comment

• Ψήνω το Beyond good and evil για full price.
                        Carpe diem

Comment

• Η τιμή του Radiant δεν είναι υψηλή πάντως και το λέω εγώ αυτό που γενικά δεν αγοράζω σχεδόν τίποτα αν δεν είναι bargain. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία shmups όλων των εποχών και με βάθος μεγαλύτερο από εκείνο του Ikaruga. Δηλαδή αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τίτλο του είδους, το Radiant Silvergun είναι αγορά που γίνεται με κλειστά μάτια. Απλά μετά θα πρέπει να λιώσει στο GameFaqs για να καταφέρει να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού γιατί αλλιώς παίζει πολύς πόνος.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ε εντάξει 12+ ευρώ δεν τα λες λίγα για παιχνίδι 13 ετών δίχως καμία αναβάθμιση

Comment

• Torchlight 400msp οπως διαβαζω, αυτο ειναι αραγε το deal της Παρασκευης;
                              Επισης το Fez παει για αρχες 2012, απο delay σε delay το πανε, να δουμε αν θα βγει ποτε..

Comment

• Torchlight ειναι τσαμπα σε αυτα τα λεφτα, επειδη το χω steam δε το παιρνω...
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X