Moon Diver + Outland είναι τα στανταράκια.Τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Δεν ειναι και κατι το απιστευτο, αλλα πλακα εχει και για 400msp θα τα βγαλει τα λεφτα του σιγουρα.
Πολλα must haves παντως σε καλες τιμες, αλλη μια ευκαιρια οπως και να χει να παρει οποιος θελει αρκετα καλα παιχνιδια.
Το Radiant Silvergun κανεις δεν το πηρε να μας πει εντυπωσεις ετσι απο περιεργεια; Εσενα Laharl σε ειχα για day 1 purchase μετα και απο το "late to the party" καψιμο με Ikaruga.
Εγω απο XBLA ειμαι υπερπληρης παντως, εχω ηδη 3 παιχνιδακια νομιζω στην ακρη που θα περιμενουν βεβαια για αρκετο καιρο ακομα απ ο,τι φαινεται.
Comment
-
Originally posted by Xeno View PostΔεν ειναι και κατι το απιστευτο, αλλα πλακα εχει και για 400msp θα τα βγαλει τα λεφτα του σιγουρα.
Πολλα must haves παντως σε καλες τιμες, αλλη μια ευκαιρια οπως και να χει να παρει οποιος θελει αρκετα καλα παιχνιδια.
Το Radiant Silvergun κανεις δεν το πηρε να μας πει εντυπωσεις ετσι απο περιεργεια; Εσενα Laharl σε ειχα για day 1 purchase μετα και απο το "late to the party" καψιμο με Ikaruga.
Εγω απο XBLA ειμαι υπερπληρης παντως, εχω ηδη 3 παιχνιδακια νομιζω στην ακρη που θα περιμενουν βεβαια για αρκετο καιρο ακομα απ ο,τι φαινεται.).
Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν τρελός φαν των shump.Το Witches απλά μου κίνησε την περιέργεια αρχικά λόγω τιμής.Κατεβάζω το demo και βλέπω αν θα το αγοράσω
Comment
-
Παιζει να μην εχεις αφησει bargain για bargain, να δω ποτε θα σπασεις το σερι με ενα full price game.
Ωραιο και το The Maw οντως, για 400 ποντους δυσκολα λες οχι, απλα εχω τοσα στην ακρη (μαζι και το ιδιο το ΧΒΟΧ) που οκ αυτο δεν το σκεφτηκα καν.
Comment
-
Η τιμή του Radiant δεν είναι υψηλή πάντως και το λέω εγώ αυτό που γενικά δεν αγοράζω σχεδόν τίποτα αν δεν είναι bargain. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία shmups όλων των εποχών και με βάθος μεγαλύτερο από εκείνο του Ikaruga. Δηλαδή αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τίτλο του είδους, το Radiant Silvergun είναι αγορά που γίνεται με κλειστά μάτια. Απλά μετά θα πρέπει να λιώσει στο GameFaqs για να καταφέρει να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού γιατί αλλιώς παίζει πολύς πόνος.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Comment
Comment