Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Altair View Post
    Trouble Witches Neo,Moon Diver,Outland,The Maw.
    Αυτά τα 4 τσίμπησα.Πήρα και το Crimson Alliance που είναι τσαμπέ βέβαια.
    Altair το Crimson Alliance δεν είναι τσάμπα. Για να μπορείς να παίξεις ολόκληρο το παιχνίδι και να κρατήσει όλα τα στατιστικά σου όπως και να παίρνεις achievements θέλει να αγοράσεις τλχ. έναν από τους 3 χαρακτήρες. Κοστίζει 800ms ο καθένας και 1200 το full pack αν δεν κάνω λάθος. Το trial σου δίνει να παίξεις 5 επίπεδα νομίζω.
    Εν πάσει περιπτώσει δεν θα στο πρότεινα καθώς είναι πολύ μικρό και ακριβό για αυτά που παρέχει. Torchlight, Sacred 2( που είναι πάφθηνο πλέον) και το επερχόμενο Diablo 3 θα σε καλύψουν. Τα υπόλοιπα είναι ελλιπή.

Comment

• Ναι το είδα μετά ότι δεν είναι τσάμπα,κι έφαγε delete με τη μία.Έχω το Torchlight άλλωστε αν θέλω κάτι σε αυτήν την κατηγορία.
      Carpe diem

Comment

• Θα βγει το Fez, ο Phil Fish έχει ξεσκιστεί στις συνεντεύξεις τους τελευταίους μήνες, ελπίζω μόνο να αξίζει τελικά η αναμονή.

Εγώ από τις προσφορές αγόρασα Torchlight, Trials HD, Bionic Commando, και Outland. Με ψήνουν και τα The Maw, Moon Diver και Hydrophobia (one day offer στα 240), αλλά δε νομίζω ότι θα ενδώσω. Περιμένω να δω και τις επόμενες προσφορές γιατί έχω αρκετά άλλα που με ενδιαφέρουν σε καλύτερη τιμή (ITSP, Limbo, Pac-Man CE DX κλπ).
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Το πηρα το outland τελικα, καλο ειναι με πολυ ομορφα γραφικα και καλο gameplay αλλα δε με βλεπω να το παιζω συντομα με τοσα games..

Comment

• Μελέτησα reviews, έπαιξα τα παιχνίδια που είναι σε προσφορά και τελικά κατέληξα στο Monday Night Combat (ότι να'ναι) και σκέφτομαι το The Maw αν και είναι μικρό. Το Outland μου φάνηκε όμορφο και καταλαβαίνω όσους το θέλουν/έχουν αλλά το βαρέθηκα κάπως (ναι, ήδη από το demo)... Δεν είναι του στυλ μου. Το Shank έχει πάρει κάποιες πολύ αρνητικές κριτικές και το σκέφτομαι ακόμα.
            Έχει κάθε Παρασκευή προσφορές;

Υ.Γ.
            Η φάση με το Crimson Alliance μου θύμισε Pinball FX2:
            -Here buddy, have this game for free!
            -Oh, thanks!
            -Hey just kidding... Wanna play? Pay up!
            -Fuck you!

[time limit or level limit=DEMO FFS!]

Comment

• Maw και Trials HD (δε βλεπω καλα τα νευρα μου) (μιας και Outland ειχα) λοιπον.

Είδατε ρε σείς που έχουν βάλει στο xbox insider (uk live) ειδική κατηγορία που έχει καταθλιπτικά ή/και σκοτεινά παιχνίδια με όνομα "dark nights" (επειδή χειμωνιάζει);;; epic
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Day 1 τα fanboys της SEGA;

Comment

• /glass shatter
                  Το θυμάμαι πιο όμορφο...

Επίσης μιας και λέμε για SEGA, βγήκε και το Guardian Heroes HD για 800msp. Φαίνεται να έχει φοβερή πλάκα από το demo που δοκίμασα αλλά τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι ακόμη καλύτερα...

Comment

• το τσιμπησα αμεσως απο χθες που βγηκε στο αμερικανο xbl το guardian heroes HD το περιμενα καιρο

Comment

• Τι βγήκε κιόλας;Απόρώ πως μου ξέφυγε,θα αγοραστεί άμεσα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

• Καλό το original, αλλά βγάλε το Daytona 2 ρε Sega να πέσει το Internet.

Και μετά βγάλε και Sega Rally 1, Sega Rally 2 και Scud Race.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Παίδες θα το πάρω άμεσα,μπορεί και σήμερα,ψηθείτε για online τετραπλό coop να λιώσουμε.(το guardian heroes)

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Η υπαρξη του παρακατω τιτλου μας ειχε διαφυγει εντελως ή ειναι η ιδεα μου;
                            [GT]724004[/GT]

Αντε να βγει καποτε και το Saber Rider να δεσει το κουλτουρογλυκο.

Comment

• Να και το αποτέλεσμα

Comment

• Αυτο εγραψα στην αρχη, αλλα μετα αλλαξα γνωμη μιας και αυτο το (τραγικο) αστειο το εχουμε λιωσει σε κατι ακυρες φασεις με sain't.
                                Οπως και να χει τιποτα δε μειωνει το imba factor του Voltron, day 1 και ας κανει και 1600 MSP .

Comment

Working...
                                X