Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Έχει λήξει η gold μου από Μάρτιο, μέχρι πότε είναι η προσφορά; Ισχύει για ελληνικό live, έτσι; Θέλω Trials, πρέπει να είναι ΤΟ παιχνίδι για multitasking, έχει και καλά leaderboards, γιατί στο Pac-Man κιοτέψατε όλοι σαν αδύναμα γυναικάκια, άντε να δούμε
-
Μηπως ηταν οτι δεν ειχες gold;
Τα deals of the week ειναι μονο για οσους εχουν gold αν δεν κανω λαθος.
Leave a comment:
-
To ilomilo θα το αγοράσω 100%, τα υπόλοιπα δε με καίνε ιδιαίτερα, για διάφορους λόγους. Bionic Commando δεν έχω διάθεση αυτή τη στιγμή (ok έχω το Hard Corps για κάψιμο), Limbo έχω, Shadow Complex μπα, παίζω ξανά το Super Metroid
, ilomilo από το release το έλεγα, ήρθε η ώρα. Το θέμα είναι αυτές οι προσφορές να ισχύουν και στο ελληνικό Live, γιατί κάποια στιγμή που το PACMAN έπεσε, στο ελληνικό είχε μία σπουδαία "800MSP" τιμή.
Leave a comment:
-
Shadow Complex,Trials (;),Ilomilo,Plants vs Zombies,Peggle,Bionic Coomando,MVC2,Megaman 10 και σήμερα τσίμπησα για 400 ποντάκια το Braid.
Leave a comment:
-
Το Limbo το θέλω πάρα πολύ, ακόμα κι αν δεν είναι τελικά τίποτα φοβερό όπως λένε, ξέρω ότι θα το ευχαριστηθώ γιατί έχω αδυναμία στο genre. Στα 600 είναι κομπλέ όπως και να χει.
Όσον αφορά το Shadow Complex, ούτε εμένα μου αρέσει η αισθητική του, αλλά Metroid style FTW.
Το Trials το γουστάρω άπειρα, αλλά στα 1200 δεν αγοράζω εύκολα τίτλο. Αν δε το πάρω τώρα με 50% έκπτωση δε θα το πάρω ποτέ.
Το Rearmed είναι αφορμή για μένα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον τίτλο. Για να πω την αλήθεια, ποτέ δεν ήμουν fan του original στο NES αν και του αναγνωρίζω ότι ήταν εξαιρετικό παιχνίδι.
Εμένα πάλι το Ilomilo μου άρεσε και σαν concept και σε επίπεδο αισθητικής, ειδικά στα 400 είναι win για μένα.
signedOriginally posted by Xeno View PostΕνα ειναι σιγουρο παντως: ΧΒLA = best current gen console χωρις πολλα πολλα.
Leave a comment:
-
Για το Limbo εδωσα 800 και το ψιλομετανιωσα, για 400 μονο παιζει να λεγα πως τοσα εδωσα, τοσα αξιζει.
Shadow Complex δελεαστικο οντως. Δε μου πολυαρεσει η αισθητικη του, αλλα πρεπει να ειναι καλο σιγουρα. Θα το τσιμπουσα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος μιας και εχω ηδη διαφορες εκκρεμοτητες απο δω κι απο κει.
Trials νομιζω 400 εκανε τα Χριστουγεννα οπου και το πηρα. Φοβερο παροτι δεν εχω ασχοληθει πολυ, μιλαμε για παιχνιδι που κανεις δεν παιζει να μετανιωσει οσα και αν δωσει για να το παρει.
Για το BC: Rearmed τι να πω, παιζει να μαι ο μεγαλυτερος fan εδω περα. Απλως καλο σαν παιχνιδι, αλλα ο ορισμος του υποδειγματικου remake. Το ΟST παλι παιζει μπαλα σε αλλο επιπεδο.
Το Ilomilo δε μου αρεσε, εχω παιξει παρομοια παιχνιδια και η αισθητικη του δε με κερδισε. Για 400 msp ειναι τσαμπα οπως και να χει για οποιον ενδιαφερεται.
Ενα ειναι σιγουρο παντως: ΧΒLA = best current gen console χωρις πολλα πολλα.
Leave a comment:
-
LIMBO – 600
Shadow Complex – 600
Trials HD – 600
Bionic Commando: Rearmed – 400
Ilomilo – 400
Ή τώρα ή ποτέ.
Leave a comment:
-
Here is a look at some of the upcoming content scheduled for the Xbox LIVE Marketplace.* Follow me on Twitter for additional updates. Gears of War 3 Multiplayer Beta Kicks off April 25 Join the battle for Sera and help shape the biggest blockbuster of 2011 when the Gears of War 3 multiplayer beta launches […]
Ερχονται κι αλλα sales, αν δεν τα σκασατε στα xmas deals, σας δινεται μια 2η ευκαιρια για να παιζετε XBLA games μεχρι του χρονου.
Leave a comment:
-
δεν ξερω αν εχει ποσταρισει το παρακατω
[GT]712693[/GT]
μαρεσει αυτη η phycho goth αισθητικη και ειχα καιρο να δω ενα 2d action platformer τοσο εντυπωσιακο με combos σε στυλ dmc και splatter
εφυγε για download
Leave a comment:
-
Kαι ξαφνικά αυτό που έμοιαζε για μεγάλη ήττα που δεν προλάβαμε την προσφορά, μετατράπηκε σε epic winOriginally posted by Xeno View PostΑνακοινωθηκε το NBA Jam: On Fire edition για PS360 (PSN/XBLA) το οποιο αναμενεται καποια στιγμη φετος. Μετα το φιασκο με το αρχικο Jam και το Elite 11 να δουμε αν θα βαλουν τα πραγματα στη θεση τους (ειπαν πως το 2012 θα βγει το νεο basket simulation της EA).
Για το Jam τωρα αυτο που κραταω ειναι πως θα μπει επιτελους tag mode - ναι ειναι γελοιοι που δεν το καναν εξ' αρχης και γενικοτερα ειπαν ενα μεγαλο fuck you σε οσους αγορασαν το παιχνιδι σε retail μορφη.
Οριστε η ειδηση αναλυτικα:
http://nba-jam.easports.com/updates/NBAannouncement
. Βέβαια αργεί το καινούριο αλλά οκ τι να κάνουμε...
Leave a comment:
Leave a comment: