Σίγουρα ένα από τα καλύτερα soundtracks ever σε παιχνίδι.
To FFXIII έχει το χειρότερο soundtrack σε FF.- Το κομμάτι που έβαλες ήταν από τα ελάχιστα που είχαν κάποιο ενδιαφέρον. Για την ιστορία, είναι το μόνο FF του οποίου δεν έχω κατεβάσει όλο το soundtrack παρά μόνο 3-4 συμπαθητικά boss battles.
Πολλοι θεωρουν το OST του CC ενα απο τα καλυτερα που εχουμε δει ποτε. Πραγματι τα κομματια ειναι πολυ καλα, παρολαυτα δε μου εχουν μεινει τοσα πολλα απο το OST λογω του ιδιου του παιχνιδιου, το οποιο εν τελει δε μου αρεσε ιδιαιτερα (και εδω που τα λεμε, εγω τουλαχιστον πιστευω πως εχω ακουσει πολυ πιο ιδιαιτερα OSTs απο τους συνηθεις συνθετες - συμπεριλαμβανομενου του Mitsuda).
Οσο το επαιζα το διασκεδαζα αρκετα, αλλα μολις το τελειωσα ηταν να σα να μη θυμομουν τιποτα - η πλοκη ηταν τουλαχιστον κακη - καμια συνοχη σε πολλα θεματα.
Το character cast ασχολιαστο, εκει και αν δε θυμαμαι τιποτα περαν των πολυ βασικων χαρακτηρων...
Το character cast ασχολιαστο, εκει και αν δε θυμαμαι τιποτα περαν των πολυ βασικων χαρακτηρων...
Ο Mitsuda οπως και να χει ειναι φοβερος συνθετης και μας εχει συνηθισει σε πιο celtic επιρροες (βλ. Χenogears), αλλα στο CC αποδεικνυει περιτρανα ποσο καλα τα παει και με τις πιο "συμβατικες" μελωδιες.
Παρεπιπτοντως θα κανει ο Mitsuda Xenogears orchestral arranged album (καμια σχεση με το arranged Creid). Ειχα διαβασει πως θα ανοιξει και poll συντομα για να ψηφισει ο κοσμος τα αγαπημενα του κομματια, ετσι ωστε να μπουν και αυτα στην τελικη συλλογη.
Τελευταια με εχει πιασει μια λοξα με τη μουσικη του FF VI, πιστευω πως εχει ενα απο τα πιο καλα OSTs που εχω ακουσει ποτε και λογικα ο Straier τουλαχιστον θα συμφωνησει.
Comment