Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Comment
-
Το Battle theme του FF13 μου αρεσει πολυ, αλλα δεν το συγκρινω με αυτο.
Βσκ ειναι το αγαπημενο μου.Δεν υπαρχει rpg με καλυτερη μουσικη μαχης για μενα.Αλλα ειμαι και λιγο κολλημενος με το game για να ειμαι αντικειμενικος.
Comment
-
Δεν είναι ακριβώς music videos, αλλά έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Σκηνές από τα παρασκήνια του voice acting των Legacy of Kain, και κατά κύριο λόγο του Defiance. Λάθη, πλάκες, και μερικές κλασσικές ατάκες. Για να μη γεμίσω τη σελίδα δίνω μόνο το πρώτο μέρος.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
γαματο?
ΥΣ - ΦΤΑΝΕΙ πια με τη μουσική Zeeeeeldaaaaaa!PPP
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Πάρα πολύ όμορφο. Αν και δεν έχω παίξει κανένα Silent Hill έχουν ορισμένα απίστευτα μουσικά κομμάτια.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Κάνω ένα replay στο πρώτο DKC και κόλλησα πάλι με τη μουσική του.
Comment
-
Πως να μη κολλησεις, θα μπορουσα να ποσταρω κι εγω ενα κομματι και καποιος αλλος αλλο ενα και θα καταληγαμε να βαζαμε ολο το soundtrack... god-sent music.
Comment
-
Πραγματική μουσική ;)
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
Originally posted by straier View PostΠάρα πολύ όμορφο. Αν και δεν έχω παίξει κανένα Silent Hill έχουν ορισμένα απίστευτα μουσικά κομμάτια.
Κατά την γνώμη μου, και το γούστο μου, ο Akira Toriyama έχει φτιάξει την καλύτερη μουσική που υπάρχει σε VideoGame. Είναι επικά εκφραστ
Comment
-
παιχνίδι του Playstation που βασίζεται στο Tempest του Shakespear!
Φοβερό! Dragengard 2 για όσους μπερδευτούν" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
Country μουσικουλα απο ενα εξαραιτικο XBLA game
Comment
Comment