2,5 ώρες από την αρχή μέχρι το "to be continued". Πλάκα είχε, αλλά αν είναι να το κάνουν series θα ήθελα να ρίξουν λίγο την τιμή, καμιά 200αριά πόντους. Χαριτωμένα γραφικά, καλή ανταπόκριση της Enril και πολύ καλό BGM. Για εμένα, must-play.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WiiWare
Collapse
X
-
μερικές πληροφορίες για τους τίτλους και την υπηρεσία:
WiiWare: Developer Impressions
http://next-gen.biz/index.php?option=com_c...=10417&Itemid=2
Comment
-
Last Flight
info
βλέπε και post #30
- Main Character: Larry, a chef flying from American to Europe in order to hunt down the food critics that gave him a bad review
- Anna: A Romanian with a Vampire for a father. She is heading back to Europe in order to kill her father.
- Jan: a vampire that has come on-board to infect other passengers
- play as Larry or Anna
- partner up with other passengers, but they may stab you in the back at some point
- the plane you are on is huge, so no worries of one small space to fight in
- more info to be announced at the next GDC[/b]
Comment
-
Έπαιξα μία ώρα το Lost Winds και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Πολύ όμορφο, διασκεδαστικό, απλό, ότι πρέπει για κάτι γρήγορο και ανάλαφρο. Ωραία αισθητική και μουσική. Ο χειρισμός (και το νόημα) του παιχνιδιού δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πάτημα πάνω στη λογική του gameplay του Okami. Κάνεις τα ίδια πράγματα ακριβώς, απλώς εδώ ειναι τραγικά πιο απλά (και φυσικά δεν υπάρχει τίποτε άλλο να στηρίξει το παιχνίδι, όπως το Okami). ΟΚ overall είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά εν όψει Okami εγώ θα κρατούσα μέχρι και αυτά τα 8€. Δεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του.
Το ίδιο πιστεύω και για το FFCC MLaaK, μόνο που αυτό δε μου άρεσε κι όλας.
Γενικά με προβλημάτισε λίγο το wiiware, τώρα που έριξα μία πρώτη (ουσιαστική) ματιά. Τα παιχνίδια αυτά δεν αξίζουν. Πολλά λεφτά για αυτό που παίρνεις. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα στηρίζω προσπάθειες (κυρίως μικρών ομάδων), αλλά αυτό είναι τελείως ασύμφορο. Αν υποστηριχθεί ο τίτλος με extra υλικό θα τον αγοράσω, εκτός και αν δω ότι μου αρέσει πολύ και ότι έχει κάποια μυστικά. Όπως και να έχει, είμαι λίγο σκεπτικός για το Wiiware... Αλλά είναι ακόμα αρχή και ΙΜΗΟ μπορούμε να μιλήσουμε για καλή αρχή.
Edit: Wait, μόλις παρατήρησα ότι το Lost Winds θα κάνει 1000 wii points. 800 δεν είχαν πει; No way, 10€=ownage. Παιδιά, ή δείτε το "πειρατικό" ή μην το δείτε καν και κρατήστε λεφτά για το Okami...
Comment
-
Τα μόνο παιχνίδια που είναι ενδιαφερόν στο WiiWare είναι το eternity child,το tetris online, το Bomberman online και το Star Soldier R.
Απλά παιχνίδια με επαναλαμβανόμενο gameplay με σκοπό το score και την βελτίωση ικανοτήτων του παίχτη καθώς τα παίζει. Multiplayer μάχες,προτοτυπία και σε καλές τιμές.
Αυτό θα έπρεπε να είναι το WiiWare και και μην ξεχάσω το GyroStar.
Comment
-
Μερικές ερωτήσεις για το Lost Winds:
Πως είναι από platform μηχανισμούς και challenging σημεία;Έχει bosses;
Τέλος πόση είναι η διάρκεια και το replay value;
Dr. Mario Online Rx (Wii)
εικόνες
http://media.wii.ign.com/media/142/14209904/imgs_1.html
Comment
-
Μερικές ερωτήσεις για το Lost Winds:
Πως είναι από platform μηχανισμούς και challenging σημεία;Έχει bosses;
Τέλος πόση είναι η διάρκεια και το replay value;[/b]
Κενά και άλλα τέτοια στοιχεία των Platforms δεν υπάρχουν. Το μόνο που μπορεί να σε βλάψει είναι κάποιοι εχθροί, τους οποίους και σκοτώνεις πάλι με κάποιες ικανότητες της Enril.
Boss ως τώρα δεν έχω συναντήσει. Είμαι στις 2 ώρες και 5 λεπτά, έχω πάρει όλες τις ικανότητες και 18/24 αγαλματάκια (πράγμα που σημαίνει ότι είμαι πολύ κοντά στο τέλος). Ως τώρα μου αρέσει πολύ και δεν πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει στο τέλος. Απλώς τα είπαμε, 10?=κλέψιμο... Για replay value πιστεύω ότι έχει μηδαμινό, αφού πραγματικά δεν έχεις κάτι να κάνεις. Παίζεις, τερματίζεις, fin, ούτε μυστικά ούτε τίποτα. Τώρα αν ξεκλειδώνεται κάτι μετά δεν ξέρω, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν το νομίζω.
Comment
-
Πάντως evans υπερβολική λίγο η σύγκριση του με το Okami..νομίζω τα μεγέθη είναι εντελώς διαφορετικά...
Προσωπικά, Lost winds και Defend your castle είναι must buy!!Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
Μα αυτό είναι το θέμα μου, η διαφορά στο "μέγεθος". Το Lost Winds αξιοποιεί μία πολύ πολύ πολύ βασική ιδέα του Okami και όλο το παιχνίδι κυριολεκτικά πατάει πάνω σε αυτήν (και έχω ασχοληθεί 67 ώρες με το Okami). Τέλος πάντων, είναι πραγματικά ένα πανέμορφο παιχνίδι, απλώς πιστεύω ότι εν όψει Okami δεν αξίζει με την καμία να δώσετε λεφτά. Τώρα αν είστε ΟΚ πάρτε το, και εγώ πιθανότατα να το πάρω στο μέλλον, γιατί πραγματικά σέβομαι τη δουλειά που έριξαν αυτοί που το έφτιαξαν. Θα ήθελα παραπάνω, αλλά πάω πάσο λόγω του νεαρού της υπηρεσίας.
Comment
-
Αν θελετε να παρετε κατι, παρτε το Lost Winds σιγουρα. Το FFCC εκ πρωτης δε δειχνει να δικαιολογει πουθενα το ονομα developer που το βαραινει και τελος το Defend your castle αν και αρκετα συμπαθητικο δε ξερω αν θα εδινα λεφτα για κατι τετοιο... σε μερικους σιγουρα θα αρεσει αλλα δεν παυει να ειναι ενα παιχνιδι κατηγοριας flash game οσο δεν παει.
Same goes for Pop.
Στην τελικη οντως, μονο το Lost Winds μενει λιγο πολυ..
Comment
-
Δηλαδή και το wiiware sucks ε??Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Comment
-
Άμα θέλεις να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, βγάλε τα Schatten. Εμείς, τουλάχιστον, ασχοληθήκαμε και καταλήξαμε σε αυτά που λέμε.
As it is now, yes it sucks big time. Αλλά, όπως τουλάχιστον εγώ είπα, είναι η αρχή και έστω για αρχή μπορούμε να πούμε ότι κάτι γίνεται. Αν τα παιχνίδια έχουν τέτοια διάρκεια και βάθος και τέτοιες τιμές και στο μέλλον, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.
Comment
-
Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι κυριως οι απαραδεκτες τιμες που επικρατουν οχι μονο σε WiiWare αλλα και VC.
Τα παιχνιδια, ενταξει αρχη ειναι ακομα οποτε υπαρχει ακομα αφθονο μελλον για καλυτερη αξιοποιηση με πολυ καλυτερους τιτλους.
Παρολαυτα το Lost Winds αλλα ισως και το FF αξιζουν τον κοπο για ενα "saved file" παιχνιδι με σχετικα ομορφη απεικονιση και ευχαριστο (αν και συντομο) gameplay.
Οι τιμες οπως εχω ξαναπει και παλαιοτερα θα επρεπε να ηταν οι εξης:
Vitrual Console το πολυ μεχρι 700 points για games του N64 - 500 για SNES και 200 για NES.
Και οσο ν'αφορα το Wii Ware το πολυ μεχρι 900-1000. Γιατι να δωσω δηλαδη 1500 points επειδη ο τιτλος φερνει το ονομα Final Fantasy και το brand name Square Enix?
Δεν κατακρινω το εν λογο game απλα προσωπικα πιστευω οτι αξιζει το πολυ για 600-700 γι'αυτα που προσφερει.
Ελπιζω να δουμε καποια στιγμη "φως" σε αυτο το κομματι.
Comment
-
Άμα θέλεις να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, βγάλε τα Schatten. Εμείς, τουλάχιστον, ασχοληθήκαμε και καταλήξαμε σε αυτά που λέμε.
As it is now, yes it sucks big time. Αλλά, όπως τουλάχιστον εγώ είπα, είναι η αρχή και έστω για αρχή μπορούμε να πούμε ότι κάτι γίνεται. Αν τα παιχνίδια έχουν τέτοια διάρκεια και βάθος και τέτοιες τιμές και στο μέλλον, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.
[/b]
Yπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται πλάκα/σαρκασμός..
τώρα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών που μου την "λες"...
Την πρώτη φορά για το θέμα με το wii, και χωρίς μετά να μου απαντήσεις στο ερώτημα μου.,.
Δεν ξέρω αν σε ενοχλεί κάτι και στην τελική δεν με νοιάζει..
Όταν κατεβάσω τα παιχνίδια θα σχηματίσω άποψη,,μέχρι τότε μου αρκούν οι γνώμες άλλων, οι οποίες είναι στο σύνολο τους θετικότατες τόσο για το wiiware, όσο και για τις ευκολίες που δίνει η Ν στους ανεξάρτητους δημιουργούς..
Εσύ μπήκες στην διαδικασία να συγκρίνεις το Lost winds με το okami..ένα παιχνίδι μεγέθους 43 mb με ένα full retail παιχνίδι και να φλυαρήσεις για την ανώτερη αξία του δευτέρου...
Iσως να μην έχεις καταλάβει στον σκοπό του wiiware..
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Comment
Comment