Announcement

Collapse
No announcement yet.

WiiWare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βασικά δε θα απαντούσα, αλλά δε θα ήθελα στο επόμενο μου post να γράψεις ότι "Δεν απάντησες στις δύο προηγούμενες μου ερωτήσεις, άρα δε με νοιάζει" .

Δεν είπα τίποτε από αυτά που ανέφερες, επομένως... πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλαβαίνουν την "κριτική" που ασκώ. Δε συγκρίνω Okami με Lost Winds, φαντάσματα βλέπεις.

Comment

• Έπαιξα μία ώρα το Lost Winds και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Πολύ όμορφο, διασκεδαστικό, απλό, ότι πρέπει για κάτι γρήγορο και ανάλαφρο. Ωραία αισθητική και μουσική. Ο χειρισμός (και το νόημα) του παιχνιδιού δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πάτημα πάνω στη λογική του gameplay του Okami. Κάνεις τα ίδια πράγματα ακριβώς, απλώς εδώ ειναι τραγικά πιο απλά (και φυσικά δεν υπάρχει τίποτε άλλο να στηρίξει το παιχνίδι, όπως το Okami). ΟΚ overall είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά εν όψει Okami εγώ θα κρατούσα μέχρι και αυτά τα 8?. Δεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του.

[/b]
      Αν αυτό δεν λέγεται σύγκριση με αντιπαραβολή στοιχείων από δύο συγκρίσιμα μεγέθη, I rest my case...
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Κοίτα, με το να "ξεκολλάς" μία πρόταση από το σύνολο μίας τοποθέτησης σίγουρα μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα που εσύ θέλεις.

Comment

• Κοίτα, με το να "ξεκολλάς" μία πρόταση από το σύνολο μίας τοποθέτησης σίγουρα μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα που εσύ θέλεις.
          [/b]
          Δεν ξεκόλλησα, όπως λες εμφατικά για να στηρίξεις τα αστήριχτα, αλλά τόνισα..έχει διαφορά..
          Από κει και πέρα..
          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• ΟΚ, άντε πάμε παρακάτω.

Τερμάτισα το Lost Winds (2:30 ώρες) με 21 αγαλματάκια (από τα 24). Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από όσα είπα προηγουμένως.

Έβαλα και το pop και γέλασα, ΟΚ αυτό είναι όντως ένα flash game. Μακριά.

Αργότερα (βασικά αύριο) θα βάλω και δύο ακόμα παιχνίδια που πέρασα και θα post-άρω εντυπώσεις μου.

Comment

• Για το Pop παρά τα όσα λέγονται έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια όπως και για το FFC...
              Aπόψεις σίγουρα,και προφανώς δεν πρόκειται να τα παίξω νόμιμα μιας και δεν είμαι πολύ του DLC τελικά,αλλά εφόσον τα δοκιμάσω έστω μέσω hack θα μπορώ να εκφέρω άποψη.Απλά μου κάνει εντύπωση,πως το λέτε flash game και άλλοι το περιγράφουν ως περίεργα "εθιστικό".
              Εκτός κι αν έπεσαν λεφτά από τη μάνα Ninty για "προώθηση"

EDIT
              Το παρακάτω θέμα για το Wii Ware διάβασα και με έβαλε σε σκέψεις μιας και εκφράζεται αρκετά ενθαρρυντικά για αρκετούς τίτλους Wii Ware
              http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=141191
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Εκτός κι αν έπεσαν λεφτά από τη μάνα Ninty για "προώθηση" laugh.gif [/b]
                Σίγουρα . Αν η Nintendo ρίξει τις τιμές της εγώ θα πουλήσω το ΧΒΟΧ360 μου.

Comment

• Πάντως το Dr.Mario αν έχω $$ για κάψιμο φαίνεται πραγματικά καλό και δοκιμασμένο
                  Τι να το πουλήσεις?Πάρε ένα Elite να νιώσεις εκεί χάμω!!!120 GB of power είναι αυτά
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Τι να το πουλήσεις?Πάρε ένα Elite να νιώσεις εκεί χάμω!!!120 GB of power είναι αυτά laugh.gif[/b]
                    Μπα, θα περιμένω κανά νέο μοντέλο με 360 GB σκληρό. ΧΒΟΧ360 360HDD. Sounds cool .

Comment

• Thanks για τις εντυπώσεις Εvans.
                      Μια τελευταία ερώτηση; Θα το ξαναάρχιζες εύκολα το Lost Winds δεύτερη και τρίτη φορά;

Οπότε Τοki Tori (εγγύηση από το παλιό) πρώτη αγορά για μένα με το wi-fi Bomberman να ακολουθεί, και τρίτο το LW πλέον

Dr. Mario and Germ Buster
                      reviews

http://www.britishgaming.co.uk/?p=531
                      http://www.nintendowiifanboy.com/2008/05/2...nd-germ-buster/
                      The music?s inclusion does pretty much sum up Dr. Mario on WiiWare though: it?s pretty much just what you expect - the same, fast paced, quick thinking puzzle game you know and love. The additions are great though, such as the multiplayer demo and the version from Brain Training (though it could be argued that Dr Mario gets you thinking faster than Kawashima ever did?) making this the perfect prescription if you?ve been suffering from puzzle game withdrawal symptoms.

Rating: ★★★☆
                      3/4 Good[/b]
                      These niggling omissions aside, Dr. Mario & Germ Buster still represents absolutely superb value. For your ten dollars or seven quid, you're guaranteed a supremely addictive puzzle game (which has stood the test of time better than most) with a sturdy online mode and even something that less serious gamers can become accustomed to. Dr. Mario may not be the kind of creative, envelope-pushing title Nintendo had in mind when it first came up with WiiWare, but it's still one heck of a time sink.

Final score: 8/10[/b]
                      NDS themes

Comment

• Μια τελευταία ερώτηση; Θα το ξαναάρχιζες εύκολα το Lost Winds δεύτερη και τρίτη φορά;[/b]
                        Κοίτα, όπως προείπα (αν δεν κάνω λάθος ), δεν έχεις κάτι περισσότερο να κερδίσεις παίζοντας το από την αρχή. Είναι υπερβολικά μικρό και δεν έχει κάποια ποικιλία σε καταστάσεις/γρίφους, επομένως, προσωπικά πάντα, δε βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον για να το ξαναπαίξω.

Για να μη σε κουράζω: όχι δε θα το έπαιζα δεύτερη φορά, πόσο μάλιστα τρίτη. Αυτό, βέβαια, είναι στο άτομο.

Comment

• Nαι το είδα για τα unlockables,απλά εννoούσα αυτό που απάντησες στην δεύτερη ερώτηση δλδ. το αν ελκύει ο τίτλος να ξαναασχοληθεί μαζί του o παίκτης, σαν τα retro games
                          thanks και πάλι

FFCC: My Life as a King
                          Eurogamer review

Enjoyed in short delicious bursts, My Life as a King is one of the most impressive downloads offered on a current-generation console. It can?t help but slip into routine sooner or later simply by virtue of its offbeat concept, but that shouldn?t detract from a game that is overwhelmingly charming, addictive and fresh.

8/10
                          [/b]
                          http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=141711
                          NDS themes

Comment

• Δοκιμασα σημερα τo Star Soldier R. Αντικειμενικα ειναι ενα αδιαφορο shooter, αλλα ειναι γρηγορο και high-score based οσο δε παει (και ποιο δεν ειναι θα μου πειτε).
                            Απλα στο συγκεκριμενο υπαρχουν 2 modes (2 minute και 5 minute) οπου στην ουσια ο παικτης καλειται να βγαλει την 1η πιστα μεσα σε 2 λεπτα ή 2 πιστες (ναι αυτες ειναι ολες) μεσα σε 5 λεπτα.

Το θεμα δεν ειναι να επιβιωσεις οπως στα περισσοτερα παιχνιδια του ειδους, αλλα μεσα στον δεδομενο αυτο χρονο να κανεις το υψηλοτερο δυνατο score μαζευοντας bonus items, power ups, σκοτωνοντας εχθρους .. Το "κοστος θανατου" μιας και δεν υπαρχει game over ειναι απλα ο χαμενος χρονος μεχρι το respawn, πραγμα αρκετο για να χαλασει το οποιο high score πατε να κανετε.

Μεσα στη λιτοτητα του μου φανηκε αρκετα συμπαθητικο και ειναι το 1ο wii-ware game που με εκανε να παιξω για πανω απο 1 ωρα χωρις να βαρεθω.

Υπαρχουν global και domestic high-scores .. Πλακα εχει να βλεπεις τα high scores ανα χωρα, να κανουμε και καμια κοντρα μεταξυ μας.
                            Οσοι πιστοι προσελθετε, ειναι μοναχικα εκει στην κορυφη..
                            *αποφευγει τοματες κτλ*.

Comment

• Οσοι πιστοι προσελθετε, ειναι μοναχικα εκει στην κορυφη..
                              *αποφευγει τοματες κτλ*.[/b]
                              Rofl .

Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

Comment

• Nintendo: 100 WiiWare Games in Queue
                                http://wii.ign.com/articles/877/877761p1.html
                                NDS themes

Comment

Working...
                                X