Announcement
Collapse
No announcement yet.
WiiWare
Collapse
X
-
Γενικα δε δινω μεγαλη σημασια σε reviews αλλα οταν το ign δινει 9.5 τοτε σιγουρα προκειται για κατι ιδιαιτερο. Αναφερομαι στο World of Goo.
Δειτε εδω: http://wii.ign.com/articles/918/918954p2.html
World of Goo is an amazing WiiWare game that you simply must buy for this is exactly the type of software that needs both recognition and support. A three-man team has created a title that is not only significantly cheaper than most retail Wii games, but a hell of a lot better in every regard, from concept to execution. It's packed full of brilliant, challenging levels. It's gorgeous. It's got beautiful music. And it controls really well. So if you value any or all of these qualities, and hopefully you do, you should be delighted to know that Nintendo's downloadable service is about to rock your world, goo style.[/b]
Comment
-
Λωλ @ "significantly cheaper".
Ron: I believe RTL is setting the recommended retail price for the Wii version at 39.99 Euros, RTL said it would ship in Q1 2009.
Θα έχει κι ένα extra chapter. <_<
11? στην Αμερική, 40? εδώ. Aύριο στην Αμερική, Φεβρουάριο-Μάρτιο εδώ.
Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.
Comment
-
-
Μοιάζει με μείγμα Armadillo, Loco Roco και Patapon.Πλάκα φαίνεται να έχει αλλά ως συνήθως η Ευρώπη θα πληρώσει τα κερατιάτικα...
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
MegaMan 9:Nervous breakdown απλά και όμορφα.
Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να ξαναπαίξω πάλι όλες τις stages του Dr.Wily μιας και η 3 είναι ορισμός του μαζοχισμού.Ειδικά το boss fight...Σε καμμιά εβδομάδα μπορεί να το ξαναπιάσω.Το συγκεκριμένο σημείο αρκεί για να χαλάσει την εικόνα ενός κατά τα άλλα υπέροχου παιχνιδιού.Κρίμα πραγματικά...
Comment
-
Πάντως λίγο πολύ, όλα τα Megaman classic ήταν μαζοχιστικά δύσκολα στο τέλος, είναι συνήθεια που έγινε λατρεία.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Ναι, το πήρα απ' το Wii Shopping Channel κανονικά. Είδα και τους 2 τίτλους Art Style τους οποίους επίσης θέλω αλλά περιμενω την ιαπωνική κυκλοφορία που έχει αργήσει. Αλλά στην Ιαπωνία δεν έχουν βγάλει ακόμα ούτε το LostWinds...
Παρεμπιπτόντως, τα Toys R Us (Αμερική) χθες και προχθές πουλούσαν Wii Points με 40% έκπτωση. Δηλαδή την κάρτα των 2000 πόντων για $12. Δηλαδή το World of Goo για κάποιους κόστισε 9 δολλάρια. >_<Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.
Comment
-
Στο World of Goo το πρωτο που ξεχωρισα ειναι η πραγματι πολυ καλη μουσικη.
Κατα τ' αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον και συμπαθητικο μεσα στην απλοτητα του και σιγουρα θα παιζω στα breaks μου απο αλλες ασχολιες λιγο λιγο.
Δεν ξερω αν τα $15 ειναι μια λογικη τιμη. Με δεδομενα PSN/XBLA κακα τα ψεματα επρεπε να κανει 10, αλλα και παλι αν θελετε κατι νεο δωστε του μια ευκαιρια, με οποιον τροπο και αν μπορειτε να το παιξετε.
Το οτι μου βγαζει ενα flash game feeling a la Defend Your Castle, δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο, αλλα δεν μπορω να μην το αναφερω.
Δε θα μου κανει καμια εντυπωση παντως αν μπορω μετα απο λιγο καιρο να παιζω το ιδιο παιχνιδι δωρεαν (οχι πως τωρα το πληρωσα) στο pc μου με το ποντικι μου.
Comment
Comment