Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Πολύ πράμα πάντως, πρέπει επειγόντως να μοντάρω το Wii.
[/b]
Πολύ πράγμα για το Wii??Ρε είσαι καλά?
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
Να αναφέρω ότι και εγώ "έπαιξα" λίγο με το Wii πρόσφατα και βρήκα το MegaMan 9 συμπαθητικό και μάλιστα σκέφτομαι να το βάλω στο play list μου όταν τερματίσω το TWEWY. Γενικά μου φαίνεται ότι πλησιάζει η στιγμή που και οι τρεις κονσόλες θα έχουν αρκετό πράγμα (έχω WipEout HD στο PS3, ΜegaMan 9, Baroque και Radiant Dawn στο Wii και πλησιάζουν Fragile, Fatal Frame IV ενώ υπάρχει και το Wario, ενώ το Xbox 360 έχει σταθερά άπειρο υλικό).
Αν βαλεις το ΜΜ9 σαν κυριο παιχνιδι ενασχολησης στο menu σου τοτε μαλλον θα σπασεις το Wii σου στο τελος.
Καλα δεν ειναι και απαλευτο αλλα σιγουρα σε τσαντιζει αφανταστα.
Το Bomberman online θα μετραει αν και δεν ξερω ποσους παικτες υποστηριζει.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Καλυτερα μια μεχρι το boss, παρα 2 μεχρι τα μισα (too much trolling).
Ποιος αλλος ασχολειται με ΜΜ9;
Εχει πλακα και λογω δυσκολιας προσφερεται για αφθονο trash talk και για bragging rights κτλ.
10/10
Ποσοστο ατομων που ασχοληθηκαν με το παιχνιδι και στη συνεχεια αυτοκτονησαν. Εγω ευτυχως ισα που το αγγιξα και η γιατρος μου λεει οτι μαλλον θα καταφερω να το ξεπερασω, μου συνεστησε πολλα casual games και επιτραπεζια.
2/9.
Oι πιστες που περσασα ετσι επειδη μπορω.
Ειναι μια αρχη τουλαχιστον, δεν ειναι;
Πηγε σχεδον 5 και η πλακα ειναι πως ξεκινησα κατα τις 2+ με Bionic Commando ελπιζοντας πως θα παιξω κατι πιο ευκολο και επειδη βαρεθηκα να χανω σ' ενα σημειο το γυρισα στο Mega Man (ναι εγινε κι αυτο).
Η ουσια ειναι πως αν δεν το παιζαμε σημερα το απογευμα 4 ατομα μαζι και αν δεν υπηρχε ενας ατυπος "ανταγωνισμος" δε θα ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα, αλλα αυτη ειναι και η μαγεια τετοιων τιτλων, πχ θα μπορω να κανω trash talk τον Ferryman μεχρι να κανει κατι καλυτερο (ή να hackαρει το Wii του μπας και παιξει ΜΜ ).
Αναρωτιεμαι ποιο απο τα 2 θα αργησει πιο πολυ .
Αυριο ελπιζω να κανω και νεο θεμα για το ΜΜ9 ή για τα multiplatform downloadable games για να πεσει λιγη κουβεντα παραπανω.
Η πλακα ειναι πως παλι σε Capcom game κατεληξα, αμαν πια αυτη η εταιρεια, δεν με αφηνει σε ησυχια.
Υ.Γ.
Το soundtrack τα σπαει.
Y.Γ. 2
Οντως Wii version>360 version, μονο και μονο λογω controls, αλλωστε τι καλυτερο απο ενα NES pad;
Υ.Γ. 3
Μετα εβαλα και Gradius Rebirth το οποιο περιεργως εχει καμποσα slowdowns (wtf).
Μόλις το κατέβασα.Αναμενόμενα τα σπάει.Δυσκολούτσικο βέβαια...αλλά έτσι πρέπει.Έπαιξα την πίστα του Jewel Man και μου ήρθαν στο μυαλό οι καλύτερες των αναμνήσεων.MegaMan και τα μυαλά στα κάγκελα.
Για το πότε θα το τερματίσω δεν ξέρω,αλλά μακάρι να είχα άπλετο χρόνο να το λιώσω.
Θελει κοτσια ο Μεγκαμανος. Τουλαχιστον καταφερα να βγαλω τους 8 robot masters, κατι ειναι κι αυτο.
Τωρα διαλεξα κατι που φοβαμαι πως ειναι πιο μαζοχιστικο, τα challenge rooms του BC Rearmed, αλλα ελπιζω συντομα να γυρισω στο ΜΜ.
Εχει ολα τα αναμενομενα + διαφορα νεα modes ενα εκ των οποιων ειναι Tetris με balance board support. Μα ποσο μπροστα πια; Μεγαλες εμπνευσεις.
Anyway, αν εχει support πολλων παικτων ταυτοχρονα σε online και εχει και ΚΑΛΗ μουσικη (καταρα στο Tetris DS), τοτε θα λιωσω για πολλοστη φορα.
Wow θα παίξει μεγάλη μπάλα το tetris αυτό. Xenov ετοιμάσου, η σχέση μας από εδώ και πέρα θα είναι μία σχέση "Master-Apprentice" στην οποία θα επιβιώσει μόνο ο Apprentice.
Εγώ έπαιξα χθες καμμιά ωρίτσα(σοβαρά αυτή τη φορά)και έβγαλα τους δύο μου πρώτους robot masters.Τον Plug Man και την Splash Woman.Βασικά η stage του Plug Man(από την οποία ξεκίνησα)ήταν μια χαρά από άποψης δυσκολίας(κοινώς ανεκτά δύσκολη)αλλά της Splash Woman μου φάνηκε απλά οκ(μάλλον εύκολη,μην πω γελοία).Φυσικά και οι δύο είχαν φοβερό design imo και πολύ καλά platform sections που απαιτούσαν γρήγορα αντανακλαστικά και καλό συγχρονισμό.
Comment