Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΘΕΛΩ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Θα μπορουσε, ναι. Ομως δεν ειναι η κορυφαια.
    Ειναι γεγονος οτι η Sega μπαζει απο παντου, το μαρτυρουν τα νουμερα εξαλου. Το θεμα ειναι οτι εχει χανει πολυ απτην αιγλη/κυρος του παρελθοντος με αποτελεσμα να μην ειναι πλεον το ιδιο αναγνωρισιμη τοσο η ιδια οσο κ τα παιχνιδια της.

Τι μπορει να γινει?
    Να μεινει μια ζωη 3rd party ή να εξαγοραστει?
    Η Sega δεν ειναι χθεσινη κι αυτα ειναι οι χειριστες/τελευταιες λυσεις. Μια πιο λογικη λυση ειναι να επανελθει στην αγορα με νεα κονσολα. Εαν πετυχει τους στοχους η οποια η ιδια θα θεσει τοτε θα μιλαμε για μια νεα εποχη για την ιδια/ Εαν οχι, δε ξερω τι μπορει να ακολουθησει.
    Εμπορικες εταιρειες τετοιου επιπεδου ειναι φυσει αναγκασμενες να ρισκαρουν. Εχω ξαναπει πως τα χρηματα σε αυτες τις εταιρειες κυκλοφορουν σα μετοχες, οποτε εαν εχεις εξοδα ρισκαρεις με νεες επενδυσεις μεχρι να ισοσκελισεις κ γιατι οχι να αυξησεις τα κερδη σου.

Στο κατω κατω, ο "πυρηνας" των fans της Sega δεν την εμαθε/αγαπησε σαν 3rd party developer.

Τεσπα, μιλαμε για δικα μας Θελω. Το τι θα κανει η Sega το ξερουν/θελουν τα ατομα που ειναι μεσα σαυτην.
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Αν βγάλει καινούργια κονσόλα η SEGA, με βάση τα τωρινά δεδομένα στην αγορά, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου κρέμασε λουκέτο σε 1 χρόνο.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

-Να σταματησει η κερδοσκοπια και να δειχνουν οι publishers μεγαλυτερο σεβασμο στους developers ωστε αυτοι να μπορουν να υλοποιουν τα οραματα τους.
        -Εταιριες οι οποιες στο παρελθον μεσουρανουσαν να ξαναβρουν την ταυτοτητα και τη ζωντανια τους.
        -Ενα remake του Panzer Dragoon Saga απο μια ικανη ομαδα για να δοθει επιτελους μια πραγματικη ευκαιρια σε αυτο το διαμαντι να λαμψει.
        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

να ανοιξει ο καταναλωτης τα ματια του και να αφησει τους fanboyισμους στην ακρη.
          και πανω απο ολα δεν γινεται να θαβει κανεις μια κονσολα επειδη πηρε αυτος την ταδε κονσολα και πρεπει να υποδειξει στους αλλους πως μονο αυτος εκανε την καλυτερη αγορα και οι αλλοι ειναι οι λακαμαδες της παρεας.

φωναζουμε και κραζουμε για νεα ip... τι κανουμε ομως για αυτο? καποιοι συνεχιζουν και αγοραζουν το χιλιοστο fifa, need for speed και λοιπα ωραια και αφηνουμε παιχνιδια σαν το okami να βουλιαξουν με συνεπειες στο κλεισιμο ταλαντουχων ομαδων αναπτυξης παιχνιδιων. αυτο θελω να αλλαξει αλλα πως?

ΥΓ. φοβερο topic. απο τα καλυτερα που ανοιξε ο λουφυ μεχρι τωρα&#33; μπραβο

Comment

Tα δικα μου θελω ειναι :
            -ΘΕΛΩ το Dreamcast 2
            -ΘΕΛΩ η Square-Enix να σταματησει να αρμεγει το ονομα FF
            -ΘΕΛΩ o Sakagushi να βγαλει ΤΟΝ παιχνιδαρο στο μελλον
            -ΘΕΛΩ το MGS 4 να σπερνει &#33;&#33;&#33;&#33;
            -ΘΕΛΩ το νεο ΖΕΛΝΤΑ να ειναι καλυτερο ever (λεμε τωρα)
            -ΘΕΛΩ αυριο το SSB να τρεχει στο Wii μου αυριο &#33;&#33;&#33;
            και τελος
            -ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΦΗΜΙΣΜΕΝΟ FFVII REMAKE ANTE ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ &#33;&#33;&#33;&#33;

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

-off topic- woot&#33; θα εχεις το smash bros brawl απο αυριο? να παρει ο εωσφορος... εδω και λιγες μερες δεν μπορω να συνδεσω το Wii στο internet. εαν αλλαξει κατι, να κανονισουμε online μαχες -off topic-

Comment

-ΘΕΛΩ η Square-Enix να σταματησει να αρμεγει το ονομα FF

-ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΦΗΜΙΣΜΕΝΟ FFVII REMAKE ANTE ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ &#33;&#33;&#33;&#33;
                [/b]
                μην αυτοακυρωνεστε
                αστους, αφου εκανε επιτυχια το ονομα, καλα κανουν και το αρμεγουν, το θεμα ειναι να βλεπουμε καλα παιχνιδια.
                εγω να προσθεσω οτι ΘΕΛΩ Shenmue 3&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; και μια συνεχεια των Clayfighters, γιατι ετσι τους θυμηθικα τωρα&#33;

Comment

-Off topic- WML Θελω να τρεχει απο αυριο αλλα δυστυχως ουτε το freeloader εχω ουτε το παιχνιδι (και με οσα ακουγονται για μερικα ΝΤSC SSB που εχουν προβληματα μαλλον θα περιμενω την PAL)ειναι απλα ενας ευσεβης ποθος μου
                  Shadow απλα αυτοακυρονομαι σωστος &#33;&#33;&#33;

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

Θελω το MGS4 στο 60
                    και εισης θελω παρα πολυ
                    παρα παρα πολυ
                    bluray player add on for Xbox 360

Comment

- Θέλω να δωθεί ιαπωνικό κρατικό κονδύλι στoυς Τakahashi και Soraya για Xenoverse στο Ps3.
                      - Θέλω κάποια στιγμή να παίξω και τα τρία σενάρια του Shining Force 3 στα αγγλικά. Αν εμφανιζόταν σε κάποια από αυτές τις retro υπηρεσίες που προσφέρουν οι κονσόλες, ακόμα καλύτερα.
                      - Θέλω ένα Vampire The Masquerade mmorpg.
                      Αυτά, δε θέλω πολλά
                      sigpic

Comment

To πρώτο είναι λίγο υπερβολικό, κατά τα άλλα όντως δε θέλεις πολλά .

Comment

Θελω Shenmue 3 στο 360
                          [/b]
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

New IPS
                            New Ico Team Games
                            New Seed Games
                            New Onimusha
                            New Devil May Cry
                            New Lost Planet
                            New Dead Rising
                            New Dino Crisis
                            New Viewtiful Joe
                            Carpe diem

Comment

... Τελικα υπαρχουν ατομα που τους αρεσε το Lost Planet και το Dead Rising .

Comment

δεν τα έχω παίξει ακόμα αλλά απ&#39;όσα έχω δει δε νομίζω να απογοητευτώ.
                                CRAPCOM είναι αυτή.ως τώρα ποτέ δε με έχει απογοητεύσει
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X