Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σωβινισμός και ρατσισμός online

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[/b]
    fixed

Αχεμ...επι του θέματος, πιστεύω ότι δεν χρειάζονται γενικεύσεις, που είναι επισφαλείς .
    Είναι ανάλογα με τον άνθρωπο η συμπεριφορά, και δεν πρέπει να χωρίζονται σε κατηγορίες.
    Επίσης, ανάλογα και με τον τίτλο και το κοινό που απευθύνεται, πάλι ίσως υπάρξουν διαφορές στην συπεριφορά των παικτών.

Μια ερώτηση που έχω να κάνω είναι, πόσο διαφέρει η συμπεριφορά -βάσει της εμπειρίας που έχετε από το ΧΒLA- των ατόμων που είναι π.χ. σε pro zone από άτομα άλλης zone, ας πούμε recreation, underground κτλ.

NDS themes

Comment

Kοιτα να δεις,πολλες φορες οι χρηστες δε δινουν σημασια αλλα εχω παρατηρησει πως τα ατομα που υπαγονται πχ στη ζωνη "Family" ειναι πολλες φορες πιο ανετα με το παιχνιδι και τις επιδοσεις των αλλων απο οτι αυτοι που ειναι λχ στην "Pro".
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Ναι δεν ειναι κατι που μετραει, περισσοτερο η διαφορα στην συμπερηφορα παρατηρηται ανα εθνικοτητα, πχ οι Αγγλοι & Αμερικανοι ειναι φωνακλαδες και χαζοι, ενω οι
        Ισπανοι εχουν καλυτερο χιουμορ και ειναι πολοι ευγενικοι, οι γαλλοι ειναι πιο ψυχροι αλλα και αυτοι ειναι πολυ σοβαρα ατομα, γενικα εγω εχω καταληξει πως ενας λαος ο οποιος εχει ιστορια παραδοση και κουλτουρα προσφερει και καλιεργημενη συχρονη νεολαια.

Comment

γενικα εγω εχω καταληξει πως ενας λαος ο οποιος εχει ιστορια παραδοση και κουλτουρα προσφερει και καλιεργημενη συχρονη νεολαια.
          [/b]
          μπα ακυρο, δε θα λεγα κατι τετοιο, αφου η ιστορια ανηκει στο παρελθον και δε προσφερει τιποτα απολυτος πλεον, εκτος απο μισος κι εχθρα οπως εχουμε εμεις τωρα με τους Τουρκους ή Σερβους κ.α. θα λεγα πιο απλα οτι ο τοπος κι ο τροπος που ζουνε τους κανει να συμμορφωνονται και να προσαρμοζονται ισως ευκολοτερα σε καποιες καταστασεις, και να αντιδρουν φυσικα καλυτερα ή χειροτερα (αναλογα με το τι εχουν περασει και πως εχουν μαθει)...

Comment

μπα ακυρο, δε θα λεγα κατι τετοιο, αφου η ιστορια ανηκει στο παρελθον και δε προσφερει τιποτα απολυτος πλεον, εκτος απο μισος κι εχθρα οπως εχουμε εμεις τωρα με τους Τουρκους ή Σερβους κ.α.
            [/b]
            Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μίσος για τους Σέρβους δεν τρέφω...με την καμία που λένε.

Comment

Eγω παλι ουτε και με τους Σερβους ουτε και με τους Τουρκους σαν ανθρωπους (αλλο τι κανουν οι κυβερνησεις) εχω μαλιστα και εναν τουρκο φιλο στο live Που ειναι πολυ ΟΚ.

Η αερομαλλα τωρα απο πανω που φοβατε και τις τσοντες θα βαλει καμια gold να παιξουμε?

Comment

μπα ακυρο, δε θα λεγα κατι τετοιο, αφου η ιστορια ανηκει στο παρελθον και δε προσφερει τιποτα απολυτος πλεον, εκτος απο μισος κι εχθρα οπως εχουμε εμεις τωρα με τους Τουρκους ή Σερβους κ.α. θα λεγα πιο απλα οτι ο τοπος κι ο τροπος που ζουνε τους κανει να συμμορφωνονται και να προσαρμοζονται ισως ευκολοτερα σε καποιες καταστασεις, και να αντιδρουν φυσικα καλυτερα ή χειροτερα (αναλογα με το τι εχουν περασει και πως εχουν μαθει)...
                [/b]
                Eυστοχος αγαπητε μου...δε νομιζω η νεολαια του Γονιδη να ειναι παραγωγο της ιστοριας μας αλλωστε...
                <div align="center">

Comment

<div class='quotetop'>(Ren of Heavens &#064; Apr 2 2008, 07&#58;08 PM) [snapback]16839[/snapback]</div>
                  Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μίσος για τους Σέρβους δεν τρέφω...με την καμία που λένε.
                  [/b]
                  Aυτό έλειπε...
                  Carpe diem

Comment

+1, είναι ανάλογα με τον χαρακτήρα και την ανατροφή του καθενος ξεχωριστά.

άλλωστε...

Υ.Γ. Αερομάλα λολολολολολ
                    NDS themes

Comment

<div class='quotetop'>(FiOth &#064; Apr 4 2008, 06&#58;12 AM) [snapback]17026[/snapback]</div>
                      Eυστοχος αγαπητε μου...δε νομιζω η νεολαια του Γονιδη να ειναι παραγωγο της ιστοριας μας αλλωστε...
                      [/b]

Γιατι οσοι πανε και ακουνε Γονιδι ειναι τιποτα στοκοι που ουρλιαζουν και κοροιδευουν το κοσμο, νομιζω πολλες φορες εχουν οργανωθει εξοδοι στα πανεπιστιμια σε Γονιδι και αλλα μπουζουκομαγαζα...

Comment

Για τις εξοδους της ΔΑΠαρας λες
                        Do a barrel roll!

Comment

Τί είναι το Γονίδι?
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Τί είναι το Γονίδι?
                            [/b]
                            To Γονιδι ειναι αυτο που ρεει μεσα σε καθε ΕΛΛΗΝΑ, το ΙΧΩΡ&#33;

HΛI HΛI που λεγε κι ο αρχιδιδασκαλος Λασκος, δειτε το βιντεο για λεπτομερειες...

Comment

μεχρι να μπει η ΦΟΣ παντου, ΔΑΠ FTW.

Comment

μεχρι να μπει η ΦΟΣ παντου, ΔΑΠ FTW.
                                [/b]
                                Αρχιζω να νομιζω πως κατι δε παει καλα με την παρτη σου...ειχες μηπως καμια συγκενεια με τον Μεταξα;;;
                                <div align="center">

Comment

Working...
                                X