Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλυτερο design σε κονσολα!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Φιλαρακι το Supervision της Quickshot ΤΟ ΕΙΧΑ!!!! Πρεπει να ειναι στο χωριο μου, μαλιστα ειχα και κασετα. Βεβαια μιλαμε για ενα φορητο με απειρα προβληματα, πολυ κακα κουμπια και ασχημα παιχνιδια, ειδικα αυτη η αθλια εκδοση του Arcanoid (η οποια ειχε ενα εντελως διαοφορετικο ονομα) δεν ηταν καθολου καλη και αν σου εμενε ενα τουβλακι εκανες κανενα 2ωρο για να καταφερεις να το χτυπησεις...

Cultιλα με λιγα λογια!!! ΑΑΑΑ, πρεπει να παω χωριο να ψαξω να την βρω...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Lol scat and getta, the very definition of showoff .

Edit: Εγώ θα επιλέξω κάτι πιο συμβατικό και θα πω... PSP για φορητά, Dreamcast για κονσόλες.

Comment

εγω παλι θα ποσταρω τη κονσολα την οποια οταν την ειχα ενιωθα πως ειχα ενα τεχνολογικο επιτευγμα και ετσι το design της αποτυπωθηκε στη συνειδηση ως κατι το πολυ κομψο και προτοποριακο χωρις βασικα να ειναι...ΛΟΛ

μετα απο αυτη η κονσολα που ηταν τοσο κονσολα οσο λιγες, το Ν64, πολυ σθμπαγης πολυ καλα υλικα εξαιρετικο και ταυτοχρονα περιεργο χειρηστηριο 4 θυρες, τα PS fanboys τρεχαν για ανταπτορακια τοτε, και χειρηστηριο με αναλογικο και δονηση επισης, ισως το πιο λειτουργικο design που περασε απο κονσολα μεχρι τοτε, τοσο ωστε να θεσει τα νεα στανταρ μεχρι την σημερινη ασυρματη εποχη...

Επισης θα ποσταρω και το χειροτερο κατα τη γνωμη μου design σε κοσνολα την οποια και ειχα... ΧΒΟΧ οριγιναλ... πραγματικο ΑΙΣΧΟΣ

ενω και σαν φορητη κονσολα νομιζω δεν υπηρξε καλυτερη απο σημερινο DS lite...

Comment

Το supervision θεωρητε ως η φορητη κονσολα με τα ποιο hardcore shumps / puzzle games. Σε περιπτωση που το εχεις ακομα, πιανει πολυ καλα χρηματα. Σαν παιδι και εσυ, που το υπερμεταχειριστικες, ε, χαλασε το κακομοιρο. Το game boy μου, παρεδωσε πνευμα ο σταυρος και τα κουμπια πολυ νωριτερα..
          Για τα παιχνιδια, αξιζει να ανανεωσεις την μνημη, σου παιζοντας καποιο μεσω emulation. Ειναι λυπηρο που δεν καταφερε περισοτερα το μηχανημα, αν και μπορουσε.

@Evans
          Καμια σχεση.
          Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
          It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
          A man wields his sword in order to depart life with a smile.
          In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
          Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
          Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
          Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Πείτε τα ρε Burai και ΦΥΓΕ για το Master System 2.
            Πραγματικά φοβερό design με βάση την αισθητική της εποχής, πάρα πολύ όμορφο.
            Γενικά τα περισσότερα designs μου αρέσουν, έχει η καθεμία το δικό της στυλ, άλλες καλύτερο άλλες λιγότερο καλό, αλλά σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει κονσόλα που να θεωρώ άσχημη.

Στο 3DO δε μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα το FZ1, αντίθετα το FZ10 το έβρισκα πολύ πιο κομψό και στιλάτο.

Το Mega Drive 2 ήταν πανέμορφο.
            Αγαπημένο μου design σε κονσόλα πάντως είναι αυτό του Dreamcast, πανέμορφο από κάθε άποψη.

Από controllers σχεδιαστικά μου αρέσουν πολύ του Saturn, του Wii και του 360, αλλά και του PS1 το κλασικό χωρίς τα analogs όταν το είχα πρωτοδεί μου άρεσε πάρα πολύ.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Phantom
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Lol scat and getta, the very definition of showoff .[/b]
                Το δε γνωριζω για καποιους, δε σημαινει ανυπαρξια για τους υπολοιπους.

Οποτε θα δανειστω την εκφραση του Getta_Robbo που οπως κι εγω, υπηρξε συλλεκτης (συνεχιζει) κ ειναι retro-fan,

" Καμια σχεση. "

---------

Btw, οσο βλεπω τo 3do fz10 συνειδητοποιω πως ειναι ενα απαραδεκτο αντιγραφο του Turbo Duo
                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Eχω και γω Supervision! καρακαλτιλα!

Εγώ θα επιλέξω κάτι πιο συμβατικό και θα πω... PSP για φορητά, Dreamcast για κονσόλες.
                  [/b]
                  +1 αν και το Gameboy το παλιο το διαφανο τα'σπαγε
                  To Dreamcast ειναι ο βασιλιας του design στις κονσολες! Κριμα που συνοδευεται απο ενα ασχημο χειριστηριο...
                  https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Phantom
                    [/b]
                    θεϊκο! χωραει και στη τσεπη του μπουφαν.

Comment

Btw, οσο βλεπω τo 3do fz10 συνειδητοποιω πως ειναι ενα απαραδεκτο αντιγραφο του Turbo Duo
                      [/b]
                      Είναι απομίμηση, αλλά είναι και πιο όμορφο imo.
                      LOL Phantom?!?!
                      Μαζέψτε το
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ψηφίζω κι εγώ την sig του Link. Dreamcast ftw!
                        sigpic

Comment

Με κινδυνο να ανοιξω τους ασκους του Αιολου θα πω το εξης:

Τι ακριβως σας αρεσε στο σχεδιο του Dreamcast; Ηταν ενα κουτι που απλα ανοιγε απο πανω, φουσκωμενο και φοβερα θορυβωδες! Το πρωτο ΧΒΟΧ ειναι το παιδι του!!!! Πραγματικα την θεωρω αρκετα "ατζουμπαλη" κονσολα, οσο συναισθημα και να μου δημιουργει...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Ειχε ωραιο φωτακι
                            Και το σπιραλ περτεκαλι / γαλαζι σε υπνωτιζει
                            Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                            It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                            A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                            In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                            Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                            Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                            Ειναι ο Getta Robo.

Comment

ps1 από τα πιο όμορφα μηχανήματα και μικρό,επίσης το πρώτο πρώτο xbox.ΔΥΝΑΜΗ ρε.ΔΥΝΑΜΗ.Το έβλεπες έτσι ογκώδες και γούσταρες.
                              ακούς και το θηρίο από μέσα να βρυχάται και πωρώνεσαι πιο πολύ.
                              Carpe diem

Comment

<div class='quotetop'>(DjSolid &#064; Mar 26 2008, 04&#58;07 AM) [snapback]15851[/snapback]</div>
                                Πραγματικα την θεωρω αρκετα "ατζουμπαλη" κονσολα, οσο συναισθημα και να μου δημιουργει...[/b]
                                Eίχε όμως μικρό μέγεθος.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X