Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλυτερο design σε κονσολα!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλωσήρθες στο κλάμπ των famiclones.Και με κλώνο Ατάρι κιόλας!!!!
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

<div class='quotetop'>(Missing Score &#064; Mar 29 2008, 06&#58;59 PM) [snapback]16296[/snapback]</div>Προσωπικά είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι το wii μου θυμίζει τοστιέρα, σαν αυτή που παρέθεσες Missing Score .

Λοιπόν ξαναλέω ότι για μένα η εντυπωσιακότερη εμφανισιακά κονσόλα είναι το ps3 διότι συνδιάζει την κομψότητα με την επιβλητικότητα , κάτι το οποίο δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο xbox, παρόλο που είναι λίγο μικρότερο του ps3. Eπίσης στην εξαιρετική εικόνα που αφήνει το ps3 εμφανισιακά σημαντικό ρόλο παίζει και η γυαλάδα του...

και σε λευκό:

Από την άλλη το 360 σίγουρα είναι πολύ καλύτερο σε σχεδιασμό από το πρώτο xbox και από πολλές παλαιότερες κονσόλες και θα μπορούσε να είναι και η ομορφότερη κονσόλα αυτή τη στιγμή αν δεν υπήρχε το ps3.

Aπό την προηγούμενη γενιά ξεχωρίζω Dreamcast και PS2 ενώ τις παλαιότερες κονσόλες με βάση τα σημερινά δεδομένα τις θεωρώ πολά "μπάζα" δεν βλέπονται, ειδικά αυτές πριν την psx, saturn εποχή.

Από τις φορητές κονσόλες φυσικά άνετα ξεχωρίζω το PSP, που κατά τη γνώμη μου είναι με διαφορά η εντυπωσιακότερη οπτικά φορητή κονσόλα όλων των εποχών και γενικά ένα από τα ομορφότερα φορητά gadget.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Οι διαμάχες που έχουν να κάνουν με θέματα όσον αφορά την έννοια του ?ωραίου? και την αισθητική του καθενός, είναι εντελώς ανούσιες, ο καθένας έχει τη δική του αισθητική κι αυτό είναι απόλυτα λογικό, είναι εντελώς άτοπο να καταβάλει προσπάθεια κανείς για να αλλάξει κάτι που δεν αλλάζει, δηλαδή την αισθητική του ατόμου.

Για μένα το PlayStation 3 είναι άσχημο, με το μέγεθος του να χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ενώ θεωρώ το PlayStation 2 μια απ’ τις πιο άσχημες αν όχι την πιο άσχημη mainstream κονσόλα ever. Όσες εικόνες και να δω, ό,τι άποψη και καλλιτεχνία να φέρει η φωτογραφία δε πρόκειται να αλλάξω γνώμη, ίσα ίσα έρχεται να μου θυμίσει πόσο αδιάφορο και αντιπαθητικό μου είναι το design.

Για την ιστορία ούτε το Wii με εξιτάρει ιδιαίτερα, στην αρχή μάλιστα μου ήταν πολύ αδιάφορο, καλύτερο πάντως από αυτό το PS3. To PSP είναι όντως πάρα πολύ όμορφο, όπως επίσης μου άρεσε αρκετά και το PS2 Slim.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Το Ps2 δεν είναι απλά άσχημο,είναι κονσόλα που ζηλεύει τον κουασιμόδο.Το ίδιο ισχύει ΙΜΟ και για το 3,απλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν καθρέφτη.

Μου αρέσει πάντως BigBoss που δεν είσαι fanboy.
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν καθρέφτη, είναι μέρος της πολυμορφικής πολιτικής της Sony για το μηχάνημα, το οποίο εκτός των άλλων λειτουργιών υπάρχει μια φήμη που λέει πως παίζει και παιχνίδια&#33;

VS

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

<div class='quotetop'>(Link &#064; Mar 31 2008, 09&#58;49 AM) [snapback]16432[/snapback]</div>

VS

[/b]
              Μπορει τα wii και ps3 να δειχνουν πιο καταλληλες ηλεκτρικες συσκευες για φαγητο,αλλα σε αποδοση η=θερμοτητα που περνεις/ενεργεια που δινεις
              το 360 ειναι ο νικητης

Περα απο την πλακα ας σχολιασω και εγω καποιες κονσολες για το design τους(με αριστα το 5)

NES 2
              Μaster system 3
              Game gear 3
              Mega Drive 4
              SNES 3
              Jaguar 3
              Saturn 4
              PS1 3
              N64 2
              PS2 2
              DC 4
              Xbox 1
              GC 3
              PSP 5
              DS 3
              X360 3
              PS3 3
              Wii 4

Comment

τις παλαιότερες κονσόλες με βάση τα σημερινά δεδομένα τις θεωρώ πολά "μπάζα" δεν βλέπονται, ειδικά αυτές πριν την psx, saturn εποχή.[/b]
                Συγνωμη, εδω θα διαφωνησω. Το design για συγχρονες κονσολες μου φαινεται πως εχει παρει τον ιδιο δρομο που εχει παρει και το design στα αυτοκινητα. Τι εννοοω: Παλια τα αυτοκινητα ως επι το πλειστον ηταν χαμηλα και τελος παντων θυμιζαν αυτοκινητα, ενω τωρα τα κανουν ψηλα καικαπως σα να μοιαζουν με φουσκες (σα το Atos ενα πραμα), ετσι και τις σημερινες κονσολες τις εχουν κανει μεγαλες (εκτος του Wii) και τις εχουν βαλει να καθονται ορθιες, ξαπλωτες, να κανουν τουμπες και ξερω γω τι. Γουστα θα μου πεις, ναι, απλα πιστευω πως το πρωτο Mega Drive ας πουμε, πως ειναι πολυ καλυτερο σχεδιαστικα και θυμιζει πιο πολυ κονσολα απο μερικες πιο προσφατες αποπειρες... Βλεπονται και παραβλεπονται.
                https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

O thrillikos lingas....
                  I proti kai i deyteri ekdosi.....
                  To omorfotero forito ever.........

Comment

μάλλον δεν έχεις δει από κοντά psp & ds
                    Carpe diem

Comment

μάλλον δεν έχεις δει από κοντά psp & ds
                      [/b]
                      Exo allaxei tria ds mexri tora kai dio psp....
                      Ontos exeis dikio......

Comment

N64>Wii>Gamecube και από φορητά DS Lite>Gameboy Pocket>Gameboy>Gameboy Advance SP>Nintendo DS>Gameboy Micro>Gameboy Advance.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Το καλυτερο design σε κονσολα ειναι αυτο ?

Σε συνεργασια με τη fisher price μαθαινουμε τα χρωματα και τους αριθμους&#33;&#33;&#33;

Comment

<div class='quotetop'>(Link &#064; Mar 31 2008, 12&#58;49 PM) [snapback]16432[/snapback]</div>

VS

[/b]

H διαφορά είναι ότι το πρώτο δεν θυμίζει ψησταριά ενώ το δεύτερο θυμίζει τοστέρια (χωρίς να υποστείμετατροπή).

Ownage&#33;

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Συμφωνώ με τον από πάνω μου Παρόλο που ούτε το PS3 με εντυπωσιάζει σαν σχεδιασμός, το Wii είναι τελείως τοστιέρα.

Comment

Πώς το καταφέραμε ένα φαινομενικά αθώο thread να το πάμε πάλι σε console wars...
                                Achievement Unlocked&#33;&#33;&#33;...again.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X