Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cult Covers απο videogames

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comment

http://www.tomheroes.com/images/NES%20Dr.%...20Mr%20Hyde.jpg
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

IRONSWORD?!!!!??!!??!?

Buraaaaaaaaaaaai αυτό ήθελα τότε στο Minion και η υπάλλξλος μου έδωσε κατα λάθος το Double Dragon lol.
        Κι έτσι γνώρισαμε το Double Dragon. Άκυρο περιστατικό εντελώς.
        "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Δε λες ευτυχώς που έκανε λάθος.Μινιον.Αναμνήσεις...
          Πάντως είναι ιδέα μου ή πλέον τα εξώφυλλα έχουν χάσει αυτό το κάτι;Πλέον μου μοιάζουν απλά ως ένα περιτύλιγμα του παιχνιδιού.Παλιά τα έβλεπα τα εξώφυλλα και πωρωνόμουνα.Τι να πω,ίσως είναι η νοσταλγία,ίσως τα παιδικά τότε χρόνια,που η βιομηχανία δεν ήταν τόσο εμπορευματοποιημένη ή τουλάχιστον εγώ δεν ήμουνα τόσο μέσα στα πράγματα.Φυσικά μιλάω για εποχές megadrive/snes...

/me feels nostalgic :closedeyes:
          Carpe diem

Comment

Απλά

Και ποστεράκι.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πάντως είναι ιδέα μου ή πλέον τα εξώφυλλα έχουν χάσει αυτό το κάτι;Πλέον μου μοιάζουν απλά ως ένα περιτύλιγμα του παιχνιδιού.Παλιά τα έβλεπα τα εξώφυλλα και πωρωνόμουνα.Τι να πω,ίσως είναι η νοσταλγία,ίσως τα παιδικά τότε χρόνια,που η βιομηχανία δεν ήταν τόσο εμπορευματοποιημένη ή τουλάχιστον εγώ δεν ήμουνα τόσο μέσα στα πράγματα.Φυσικά μιλάω για εποχές megadrive/snes...

/me feels nostalgic :closedeyes:
              [/b]
              Παλια τα εξωφυλλα ηταν ζωγραφισμενα στο χερι και εβλεπες σ'αυτα εικονες που ηταν πολυ φοβερες σε σχεση με τα γραφικα που υπηρχαν τελικα στο παιχνιδι και ετσι πορωνομασταν με τα εξωφυλλα. Σημερα κοντευει να γινει το αναποδο Κατα τη γνωμη μου παντα
              https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Εντάξει πλέον έχουνε αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα από τότε και μπαίνουν στην μέση και αρκετοί παράγοντες όπως το internet κλπ, nothing beats the old times! xD

Sonic 3D

Pokemon Red

Final Fantasy X

"The fate of destruction is also the joy of rebirth"

Final Fantasy XI: Wings of the Goddess: Sylph World: Ixador: Paladin 75

Comment

το τελευταιο δεν ειχε και κατι τοσο ξεχωριστο, ενα απλο εξωφυλλακι Final Fantasy, οι αμερικανες εκδοσεις ειναι καλυτερες ΙΜΟ

κι ενα ακομα πιο γαματο

Comment

Προσωπικά μιλώντας,προτιμώ το λιτό άσπρο εξώφυλλο από τα αμερικανικά εξώφυλλα-βλέπε και το FF12 όπου το pal>ntsc imo πάντα.
                    Γενικά προτιμώ το artwork εξώφυλλο σε στυλ ζωγραφιά από το CG one.Τα δεύτερα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φαντάζουν πεπαλαιωμένα ενώ το ζωγραφισμένο είναι αλλιώς.Για το psp πάλι το tactics εξώφυλλο που παρέθεσες φίλε shadow είναι πάρα πολύ καλό.
                    Παρόμοιο πρόσφατο πράδειγμα CG με κλασσικό όμορφο artwork είναι το Lost Odyssey.Το CG είναι πολύ άσχημο ενώ το ασιατικό-ιαπωνικό κλάσεις ανώτερο imo.

Και για να μην ξεφύγω
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Προσωπικά μιλώντας,προτιμώ το λιτό άσπρο εξώφυλλο από τα αμερικανικά εξώφυλλα-βλέπε και το FF12 όπου το pal>ntsc imo πάντα.
                      Γενικά προτιμώ το artwork εξώφυλλο σε στυλ ζωγραφιά από το CG one.Τα δεύτερα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φαντάζουν πεπαλαιωμένα ενώ το ζωγραφισμένο είναι αλλιώς.Για το psp πάλι το tactics εξώφυλλο που παρέθεσες φίλε shadow είναι πάρα πολύ καλό.
                      Παρόμοιο πρόσφατο πράδειγμα CG με κλασσικό όμορφο artwork είναι το Lost Odyssey.Το CG είναι πολύ άσχημο ενώ το ασιατικό-ιαπωνικό κλάσεις ανώτερο imo.[/b]
                      +1...Ειδικά στα Final Fantasy τα Αμερικάνικα εξώφυλλα είναι τόσο άθλια όσο δεν πάει...ενώ τα ευρωπαικά είναι πραγματικά πανέμορφα ...

Οn topic:
                      S.C.A.R.A.B

Commandos

Comment

Aπο psp θα βαλω αυτο... Μου θυμιζει παλιες καλες εποχες. Instant Classic

το αλλο που φαινεται η φατσα του Ζακ δε μ'αρεσει

Comment

Comment

κι εμενα μ'αρεσουν τα ασπρα καθαρα και ισως καπως ζωγραφισμενα εξωφυλλα, απλα βρισκω οτι με τα Final Fantasy εχει παραγινει καπως και ειναι υπεραπλουστευμενα ολα. ασπρο χρωμα και μονο το logo του παιχνιδιου χωρις να προσθετουν τιποτα παραπανω. δειτε αλλο ενα καλουτσικο που προτιμω απ'την Ευρωπαϊκη εκδοση...

Comment

Ετσι θα ταν αν εβγαινε καινουριο Star Wars j/k

Comment

Δεος...

Culta!

Θα σας ειχα ολους αλλα τιποτα δε νικαει το Phalanx!
                                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Working...
                                X