Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Crap That We Love [New or Retro]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πατάτες τόσα χρόνια ουκ ολίγες από το Legend για PlayStation(spiritual succesor είναι το "λίγο" Soul Fighter για DC)μέχρι το Clayfighter 2:Judgement Clay για SNES.Και τα δύο ωστόσο τα είχα λιώσει...
    Μην πω για το Crush Dummies για SNES,WWF:The Steel Cage Challenge,Hunt for Red October για NES και κλάψουν μανούλες...Βέβαια αναλογικά με την ηλικία που ήμουν ειδικά για τα περισσότερα από αυτά,δικαιολογούμαι.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

[/b]
      Ναι ρε Boy, εύκολα.
      Πρέπει να το έχω τελειώσει 2-3 φορές και παρά το γεγονός πως είναι απαράδεκτος σαν τίτλος σε πολλά πράγματα, πάντα το ευχαριστιέμαι, αν το είχαν προσέξει θα μπορούσε να βγει καταπληκτικό παιχνίδι.

Πολύ σαβούρα, ή βαφτισμένη σαβούρα, είχα ευχαριστηθεί.

Μου άρεσε το Croc, τα έχω πει πολλές φορές για το συγκεκριμένο game ok, το Porsche Challenge, το Scorcher, το Illbleed, Moonwalker, Mr, Bones, Bug, Nomad Soul, κι άμα πιάσω και 8-16 bit δεν έχει τελειωμό.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Γενικα ειμαι κομματακι απαιτητικος με τα παιχνιδια μου και σπανια θα παιξω κατι μετριο.Μπορω ωστοσο να αναφερω πως σε καποια φαση ειχα ανταλλαξει εναν τιτλο με το True Crime:Streets of LA και με ειχε απαροφησει αρκετα παρα τις πολλες ατελειες του.Σημερα σιγουρα δε θα ασχολουμουν αλλα σε εκεινη τη φαση μου ειχε αρεσει αρκετα.

ΥΓ.Οχι και μετριο το Arx Fatalis ρε παιδια.Πολυ καλος τιτλος για τον καιρο του και με καποια μοναδικα στοιχεια...η μεταφορα οντως δεν ηταν πολυ καλη...
        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

προσθεστε αλλα δυο που μου ηρθαν τωρα. το πρωτο ειναι ενα Action Man για Playstation που δε θυμαμαι ακριβως τιτλο αλλα το ειχα τελειωσει παρολο που ηταν προχειροφτιαγμενο. και το δευτερο ειναι το Gex (ολη η σειρα), που αν και ηταν ενδιαφερον παιχνιδι (λογο των μεταμορφοσεων του ηρωα) καταντουσε βαρετο και δυσκολο σε καποια επιπεδα, ειδικα στα τελευταια...

Comment

O μόνος λόγος που παράτησα το Arx Fatalis στη μέση ήταν γιατί σε ένα σημείο ότι κι αν έκανα με πέταγε στο desktop. Δεδομένου ότι δεν είχα και internet τότε για να κατεβασω κανά patch, έμεινε ατερμάτιστο. Πατάτα όμως δεν το λες με την καμία καθώς είχε πολύ ενδιαφέροντα νέα πράγματα. Πόσες και πόσες ώρες πειραματιζόμουν με συνδιασμούς υλικών για να φτιάξω κάτι. Οι κρεατόπιτες και οι μηλόπιτες τα σπάγανε.

Από πατάτα που να με έχει κρατήσει, Harry Potter 3, κυρίως γιατί ήμουν φαν των βιβλίων. Επίσης απαράδεκτα μέτριο soldier of fortune το οποίο για κάποιο λόγο το έλιωσα πάνω από 4 φορές.

Comment

ΥΓ.Οχι και μετριο το Arx Fatalis ρε παιδια.Πολυ καλος τιτλος για τον καιρο του και με καποια μοναδικα στοιχεια...η μεταφορα οντως δεν ηταν πολυ καλη...
              [/b]
              Χαχαχα θα διαφωνήσω με την τελευταία σου πρόταση.Πιστεύω ( κι έχω παίξει φυσικά) ότι η μεταφορά του κάθε άλλο παρά άσχημη ήταν.Το αντίθετο θα έλεγα.Ανώτερη από την έκδοση του PC τόσο στο σύστημα του χειρισμού που ήταν σαφώς πιο άμεσος αλλά και στην εκτέλεση των μαγικών ξορκιών.Τέσπα,μάλλον το πήρα λάθος το θέμα.Το Arx Fatalis είναι κορυφαίος τίτλος για μένα αλλά μία ακόμη άκυρη απογοήτευση από τους EXPERT(τα τρία μου <_< ) reviewers και κριτικούς ανά τον κόσμο.Αλλάξτε profession ρεεεεεεεεεεεε&#33;&#33;&#33;&#33;
              Έχουμε γεμίσει αμπελοσοφίες και λόγια του αέρα αλλά από ουσία βάρα βάρα...

Εντάξει σκάω τώρα..

Comment

Asheto alla molis thimithika oti mia agapimeni mou patata simfona me to games einai to rez

Episis kai mena mou arese to croc, den itan kana epos alla eihe ena mario 64 feeling gia ta dedomena tou sat [asheto pou theoritika mporouse kalitera ]

Comment

...patata simfona me to games einai to rez

[/b]

:blink: :blink: :blink: και game του μήνα του turok next-gen.
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Episis kai mena mou arese to croc, den itan kana epos alla eihe ena mario 64 feeling gia ta dedomena tou sat [asheto pou theoritika mporouse kalitera ]
                    [/b]
                    Το Croc όταν το έπαιζα έκλεινε σπίτια...Clouds of Ice...

Comment

Evolution:The World of Sacred Device (DC)...Τι χαλι και ποσο το γουσταρα .Θυμαμαι εκεινα τα τεραστια dungeons και βγαζω σπυρια,ομως ηταν κατα τη γνωμη μου ενας τιτλος βασισμενος σε μια καλη ιδεα που "σφαχτηκε" κατα τη διαρκεια της αναπτυξης...
                      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

<div class='quotetop'>(Hazuki &#064; Apr 19 2008, 09&#58;07 PM) [snapback]19185[/snapback]</div>
                        Asheto alla molis thimithika oti mia agapimeni mou patata simfona me to games einai to rez [/b]
                        lol

Comment

A Bug&#39;s Life, Gex III: Deep Cover Gecko, και τα δύο είναι παιχνίδια που μικρός λάτρεψα και έλιωσα και τουλάχιστον το Gex δεν μπορώ να το παίξω τώρα, μου φαίνεται απαράδεκτο.
                          Όπως και το Bugs Bunny & Taz: Time Busters το ίδιο.

Αντίθετα, σταθερές αξίες τα Crash Bandicoot, τα πρώτα παιχνίδια μετά το Super Mario Bros που λάτρεψα και τώρα τελευταία τερματίζω και το τρίτο μέρος. Απλά απίστευτα.

Comment

@ Boy & Loggo: Μαζί σας παιδιά. Ήταν πολύ πατάτα, αν και μερικές φορές είχε έξυπνες ιδέες. Το έχω τερματίσει πάνω από 4 φορές ο κάφρος&#33;

@ FiOth (on True Crime: Streets of LA): Ακριβώς. Το έχω τερματίσει κι αυτό πολλές φορές, κι ας ήταν μούφα. Και για κάποιο λόγο πάντα έκανα restart άμα έχανα. Τα έκανα όλα τέλεια, αλλά τελείωνα όλες τις εκδοχές.

@ Somari: Τώρα το παίζω. Υπάρχει κάποιο μεγάλο λάθος σε αυτό το παιχνίδι, αλλα δε μπορώ να το βρω. Είναι μετριότατο σε όλα τα επίπεδα. Και όπως είπε κι ο Angry Video Game Nerd στο Independence Day στο Playstation: "...it&#39;s so "OK", you can&#39;t even come up with legitimate complaints..." Βασικά, τα γραφικά είναι μάπα (έχω παίξει το Crysis στο High) αλλά αρκετές φορές η κίνηση σπάει, άρα η μηχανή γραφικών είναι πολύ άσχημη. Στο χείρισμό, έχει κάτι "κλεψιές", όπως τα Real Time Events του Resident Evil 4, αλλά είναι δωσμένα με λάθος τρόπο, μου φαίνεται οι συνδυασμοί εμφανίζονται αργά. Επίσης, έχει dual wielding όπως το Halo 2, but it just feels wrong. Το gameplay και οι χώροι είναι απόλυτα γραμμικά, είσαι δηλαδή μέσα σε ένα συνεχή διάδρομο της αχανούς ζούγκλας. Το AI είναι εντελώς άμυαλο (μάλλον φταίει το Crysis στο Delta? μπα, απλά είναι πατάτα). Επίσης, imbalance: το μαχαίρι είναι το καλύτερο όπλο στο παιχνίδι, αλλά μου φαίνεται στον T-Rex δεν πιάνει&#33; Τα voice overs είναι χάλια&#33; Η φωνή του Turok μου θυμίζει το Forrest Gump. Και ας μου πει κάποιος, γιατί σε ένα τόσο άμυαλο FPS, στο οποίο απλά προχωράς, σκοτώνεις και βαριέσαι, θα πρέπει να πατάω το Ε για να πιάνομαι στη σκάλα; Αφού ούτως η άλλως οι σκάλες είναι σε εντελώς στημένα σημεία και όσο έχω παίξει, πάνω σε ντουβάρια.

Αρκετά είπα, αλλά όχι όλα. Ξεθύμανα. Sorry για το off-topic, this is a crap I don&#39;t love. Μην το παίξετε, μία απογοήτευση σκέτη.

Και μία πατάτα original από μένα: Gauntlet: Dark Legacy για το Gamecube. Πόσο μπροστά, και πόσo πίσω ταυτόχρονα. Το έχω κάψει κι αυτό...

Θα κοιτάξω το gaming παρελθόν μου και θα επανέλθω...
                            My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                            Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

A Bug&#39;s Life, Gex III: Deep Cover Gecko, και τα δύο είναι παιχνίδια που μικρός λάτρεψα και έλιωσα και τουλάχιστον το Gex δεν μπορώ να το παίξω τώρα, μου φαίνεται απαράδεκτο.
                              Όπως και το Bugs Bunny & Taz: Time Busters το ίδιο.[/b]
                              τα ειχα παιξει ολα αυτα και θα συμφωνισω οτι αφου ασχοληθεις μια φορα μετα βαριεσαι, ομως εχουν ορισμενες καλες ιδεες που αξιζουν και ισως θα μπορουσαν να ειχαν αναδειχτει καλυτερα. επισης στην ιδια κατηγορια να προσθεσω και τα Toy Story παιχνιδια.

Και μία πατάτα original από μένα: Gauntlet: Dark Legacy για το Gamecube. Πόσο μπροστά, και πόσ πίσω ταυτόχρονα. Το έχω κάψει κι αυτό...
                              [/b]
                              αυτο το ειχα για Ps2 αν θυμαμαι καλα (ιδιες εκδοσεις) και ενω ειχε εθιστικο διπλο, τα γραφικα του ηταν καπως πρωτογονα.

να αναφερω και δυο παιχνιδια της SquareEnix, το πρωτο ειναι το Chocobo Racing και ειναι ακριβως αυτο που περιγραφει ο τιτλος του, και το δευτερο ειναι το γνωστο μας Ergheiz ενα παιχνιδι ξυλου με χαρακτηρες απο το Final Fantasy.

και τελος, γουσταρα και τα Dynasty Warriors παιχνιδια, ειδικα στο Ps2 εχω το 2ο και 3ο της σειρας...

Comment

Ξέρω ότι θα ξεσπάσει ΘΥΕΛΛΑ αντιδράσεων όμως πρέπει να το πω.
                                Τα Mortal Kombat.Τα υπεραγαπάω,τα λατρεύω,τα έχω λιώσει όμως ουσιαστικά μπροστά στα παιχνίδια της εποχής τους όταν πρωτοκυκλοφόρησαν αν δεν είχαν τόση βία και αίμα τώρα ούτε που θα τα θυμόμασταν.δεν πιστεύω ότι θα κατάφερναν να ξεχωρίσουν αλλιώς.π.χ. λόγω του συστήματος μάχης τους.ουσιαστικά όλοι οι χαρακτήρες ήταν ίδιοι.το μόνο που άλλαζε ήταν η εμφάνιση και οι ειδικές κινήσεις.δεν ξέρω ίσως κάνω εγώ λάθος.π.χ. ένα παιχνίδι που γούσταρα ανελέητα ήταν το MK Mythologies Sub-Zero.τι παλιοπάλουκο ήταν αυτό.εκνευριστικά δύσκολο και χωρίς λόγο.κι όμως.είχα υπό τον έλεγχο μου τον Sub-Zero.THIS IS KALAAAAA(το U επίτηδες δεν το έβαλα )
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X