Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ninja για PSX. Χαλια Game αλλα το ειχα λιωσει...
[/b]
Μωρή αρρώστια Scatman πες μου ότι εννοείς το Shadow of Darkness;
Αν εννοείς αυτό, είναι ο ορισμός του crap that we love, βασικά δεν ήταν και τόσο crap, ειδικά για μένα που είμαι και Shinobi fanboy, το καραγούσταρα μεταξύ μας, θυμάμαι το είχα πρωτοδεί σ? ένα demo του PlayStation Magazine, το συγκεκριμένο demo είχε αλλοιωθεί από τη πολύ χρήση.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Μωρή αρρώστια Scatman πες μου ότι εννοείς το Shadow of Darkness;
Αν εννοείς αυτό, είναι ο ορισμός του crap that we love, βασικά δεν ήταν και τόσο crap, ειδικά για μένα που είμαι και Shinobi fanboy, το καραγούσταρα μεταξύ μας, θυμάμαι το είχα πρωτοδεί σ? ένα demo του PlayStation Magazine, το συγκεκριμένο demo είχε αλλοιωθεί από τη πολύ χρήση.
[/b]
Ναι-ναι. Aυτο εννοω, κανενα αλλο. ΤΟ πηρα κι εγω μετα το λιωσιμο του Demo που απτην πολυ χρηση ηταν σα να το ειχε γρατζουνισει γατα. Παλιοτερα γουσταρα τετοιου ειδους παιχνιδια και θα σας θυμησω αυτη τη στιγμη, το μεγαλιωδες Tai-Fu.
Ως δια μαγειας μου ρχονται κι αλλα crap-οπαιχνιδα στο μυαλο. Excalibur 2045 (ή κατι τετοιο) , Spider, Tenka(!!!), Jackie Chan - Stuntmaster, Cheesy ή αλλιως δε στριβει κτλ
Πω πω...πολυ μαζεμενη κουλτουρα και ειναι αργα ρε γαμωτο! Ναι...! Η κουλτουρα του 96-98! lol
Περι Hercules που αναφερθηκε, μου κανει εντυπωση που δεν περασε απαρατηρητο. Δηλωνω οτι το εχω original ακομη και σημερα κι επισης οτι εχω το τευχος Μega-Mickey Mouse με αφιερωμα στο κινηματογραφικο κινουμενο σχεδιο - Hercules. Αυτα ειναι...
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Επειδής οι Scatman και Loggo χτύπησαν ευαίσθητες χορδές...Ιδού το game το demo του οποίου είχα λιώσει με τον αδερφό.
Thrash It το όνομά του και στο youtube δε βρίσκω κάτι.Είχες δύο εργάτες και έπρεπε να κατεδαφίζεις πολυκατοικίες,οικοδομές κτλ.Κάψιμο...
Το Trash It το έχω ακόμα στο Saturn lol, δε με χάλαγε.
Καλά Scatman εντάξει είπες πολύ σαβούρα τώρα, μόνο τα Tenka (OMG teh flashback) και Tai Fu αξίζανε, τα άλλα ήταν τελείως crap, με αποκορύφωμα το Jackie Chan και το Excalibur 2555, που εντάξει ήταν απλά gtp.
Θυμάμαι τώρα ένα ακόμα crap that I loved στα 32 bit.
Felony 11-79
Γενικά στα 32 bit έχει πολύ crap that we loved, να ναι καλά τα demo του PlayStation Magazine!
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
το tai fu δεν είναι crap.είναι παιχνιδάρα.πω πω τι μου θυμίσατε ρε αρρώστειες.
Spider,Deathtrap Dungeon,Fighting Force,Nightmare Creatures (παιχνιδάρα).γαμώτο γιατί τις πέταξα τις κόπιες.δεν έχω κάτι να ξεθάψω για να γράψω.άντε να θυμηθώ ρε γμτ...
Το Nightmare Creatures ήταν ΑΘΛΙΟ, ποτέ δε μπόρεσα να το χωνέψω κι είχε πάρει και καλές βαθμολογίες η μούφα, από μακριά κι αγαπημένοι. Καλά όσο σκέφτεσαι θυμάσαι ένα σορό άκυρα παιχνίδια, τώρα θυμήθηκα το Motorhead, παιχνίδι με ιστορικό όνομα, AMOK, Rollcage, Scorcher, Mr. Domino (ΕΠΟΣ), Hi Octane (aka Wipeoutish crap).
Πραγματικά πόσο θα ήθελα να είχα όλα τα demo του PSM, να γυρνάω τα συννεφάκια γύρω γύρω ακούγοντας την άθλια μουσική του menu, να βλέπω τα γαμάτα και κάκιστης ανάλυσης backgrounds, τα σποτάκια του Net Yaroze, ααααχ 90’s.
Δεν ειπα οτι το Tai-fu ειναι κακο. Το ανεφερα αντιθετικα με το Ninja.
Bασικα το Jackie Chan δεν ηταν και τοσο crap. "Μηχανικα" μου ρχονται κι αλλα στο μυαλο...
A Bugs Life, Rascal, Tarzan...τεσπα, δεν αναφερω αλλα γιατι το PSX πραγματικα δινει ρεσιταλ σε αυτον τον τομεα.
Συμφωνω. Ο παραδεισος των crap ειναι τα 32 bits. 1st home console 3D generation ftw
EDIT : Δε μπορουσα να κρατηθω! Hugo & Rugrats ftw (ντρεπομαι που το λεω αλλα τα ειχα παιξει αρκετες ωρες) lol
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
στο μαγαζί που πήγαινα για τις κλόπιες μου με ξέρανε πολύ καλά και με βάζανε να δοκιμάζω π΄ρωτος όλα τα νέα παιχνίδια.ένα από αυτά ήταν και το Teletubbies.ότι πιο άθλιο έχει γίνει ποτέ.
όχι και μούφα το NC ρε συ Loggo.θα πλακωθούμε ε;
δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που αντιμετώπισα ζόμπι.το χτύπαγα συνέχεια έπεφτε κάτω και ξανασηκωνόταν.ξανά και ξανά.μέχρι που αποφάσισα να κάνω την κίνηση του διαμελισμού.και δεν ξανασηκώθηκε.αυτό ήταν.η γκορ θεματολογία μόλις απέκτησε ένα ακόμα φαν.
μια χαρά τα λεέι το παιδί.αλλιώς και τα metroid prime δεν είναι metroid.
castlevania τα μεν, castlevania και τα δε.άλλωστε εγώ ως παλιός φαν της σειράς κι έχοντας μεγαλώσει με τα "κανονικά" παιχνίδια της σειράς μπορώ να σου πω ότι προτιμώ πιο πολύ τα metroidvania/castleoid πείτε τα όπως θέλετε.
Εγώ που προτμώ τα πιο παλιά είμαι κακός?Αλλά με την ίδια ατμόσφαιρα,την άψογη μουσική από το NES...Αχχχ.Αν και συμφωνώ πως τπ SotN είναι και για μένα κορυφή.
Ρε αρρώστια Loggo!!Felony eleven seventy nine!!((με χαρακτηριστική προφορά αμερικάνου και παχύ Λ)Το είχα λιώσει το demo...ΛΙΩΣΕΙ όμως.Να σπας τα πάντα στο πέρασμά σου.Είχαμε βρει με το Σιθ τρόπους για high score damages.Πω πω τι παιχνιδάρα...
Το Nightmare Creatures δεν το είχα δοκιμάσει ποτές αν και παραλίγο να κάνω το ατόπημα για το DC...Το N gen το θυμάται κανένας?Αγώνες με αεριωθούμενα ftw!
Comment