Announcement

Collapse
No announcement yet.

NDS vs the World

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    LOL, νομιζω μπροστα απ'τα συμφωνα δε παει 'ν', σε αλλα ναι, σε αλλα οχι δε θυμαμαι ακριβως...

    http://abnet.agrino.org/htmls/G/G004.htm

    Από την ισχύουσα γραμματική ξέρουμε ότι το άρθρο τον (και τα την, έναν, δεν και μην) ?φυλάγουν το τελικό ν, όταν η ακόλουθη λέξη αρχίζει από φωνήεν ή από σύμφωνο στιγμιαίο (κ, π, τ, μπ, ντ, γκ, τσ, τζ) ή διπλό (ξ, ψ)?. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται χωρίς ν.

    Αρα το σωστο ειναι τον Xeno , το Loggo.
    [/b]

    Για την ακρίβεια είναι το Xeno αφού δε διαβάζεται ξ αλλά ζ.
    I'm back bitches... Version 2.0

    Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

    Comment


    • #47
      Πάντα μ'άρεσαν αυτά τα topic που άρχιζαν από ενδιαφέρουσες συζητήσεις και κατέληγαν σε έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε πορωμένους fanboys (γιατί όλοι έχουμε θέση για μία μόνο εταιρεία στην καρδιά μας ). Nα αρχίσω λοιπόν λέγοντας ένα μπράβο στον Evans για το θέμα και ξεκαθαρίζοντας πως είμαι και γω κάτοχος DS εδώ και 3 χρόνια νομίζω (αυτά είναι - και fanboy και casual) και να πω και γω 2-3 πράγματα πάνω σστο θέμα (αν και τα περισσότερα από αυτά σίγουρα θα έχουν ήδη ειπωθεί)...

      Προσωπικά λοιπόν είμαι πολύ ικανοποιημένος με από την handheld κονσόλα μου, στο βαθμό που έχω ασχοληθεί μαζί της. Γενικότερα, πιστεύω ότι δεδομένης της ποικιλίας και της ποιότητας της "βιβλιοθήκης" του (όχι, το DS δεν έχει μόνο Mario παιχνίδια) αποτελεί αν μη τι άλλο, μια αξιόλογη πρόταση. Έτσι όπως φαίνεται (εδώ και πολύ καιρό), η Nintendo έχει δημιουργήσει άλλη μια εμπορικά τουλάχιστον επιτυχημένη φορητή. Η διαφορά, όπως έχει αναφερθεί, είναι ότι η επιτυχία του DS είναι πρωτόγνωρη για φορητή της Nintendo. Ο κύριος λόγος, κατ'εμέ είναι φανερός: δεν είναι ούτε το portability, ούτε το software της κονσόλας αυτό καθαυτό, ούτε τα developed & published by Nintendo παιχνίδια, ούτε τα διαμάντια που είχε, ούτε η προσιτή τιμή του, ούτε το ασημί της χρώμα, ούτε το λουράκι που περιείχε το κουτί της (παρόμοια χαρακτηριστικά είχαν και οι προηγούμενες φορητές άλλωστε). Ο λόγος είναι ένα άλλο αντικείμενο που περιείχε: το stylus. Ή καλύτερα, ο λόγος για τον οποίο το χρησιμοποιούσες. Ή το πώς το χρησιμοποιούσες. Με λίγα λόγια, η Nintendo, όπως ήταν φανερό από το λανσάρισμα της κονσόλας, διερύνει (προσοχή: δεν στοχεύει σε άλλο, αλλά διευρύνει) το αγοραστικό της κοινό. Έχοντας ως βοήθεια (ή χρησιμοποιώντας αποκλειστικά) στο χειρισμό του εκάστοτε παιχνιδιού το stylus και την touch screen, ο οποιοσδήποτε, από τον μέσο 5χρονο μέχρι τον συνταξιούχο που δεν ξέρει καν τι σημαίνει η λέξη videogames, μπορεί να παίξει πλέον videogames. Έτσι, μαζί με αντίστοιχο software (Nintendogs, Brain Training) κάποιος άσχετος με τον χώρο, (ή κάποιος που μπερδεύεται από τα πολλά πλήκτρα ) μπορεί να αγοράσει ένα DS και να ασχοληθεί πλέον με αυτόν. Με αυτό τον τρόπο η Nintendo δημιουργεί νέο καταναλωτικό κοινό, ένα νέο μερίδιο στην αγορά το οποίο και φροντίζει να κρατήσει για τον εαυτό της, χωρίς να παραμελήσει το ήδη υπάρχον (aka τους πιο "hardcore" gamers). Προσθέστε σε αυτό και το online gaming με wi-fi, το χρονικό πλεονέκτημα που είχε σε σχέση με τις next-gen κονσόλες et voila! Έχετε μια εμπορική επιτυχία!

      ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΞΑΡΣΗ FANBOYΙΣΜΟΥ

      Ο λόγος που εγώ πήρα το DS, ο λόγος που θα ήθελα να πω ένα μπράβο στην money-lover Nintendo είναι ακριβώς το dual-screen και το stylus. Μπορεί ο λόγος δημιουργίας μιας τέτοιας κονσόλας να ήταν προφανώς το κέρδος, όμως ακόμη κιέτσι, το γεγονός είναι ότι η Nintendo τόλμησε. Αν και πάντα είχε την ασφάλεια του συμβατικού χειρισμού και τελικά το stylus δεν ήταν τόσο breakhtrough όσο περίμενα ότι θα ήταν, σημασία έχει ότι έκανε κάτι -έστω και λίγο- διαφορετικό από τις άλλες εταιρείες και ότι μέχρι και σήμερα συνεχίζει να υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό της κονσόλας της αρκετά. Το ξέρω ότι το stylus ελάχιστη διαφορά έχει κάνει, το ξέρω ότι π.χ. και το XBOX360 και το PS3 έχουν imba παιχνίδα, όμως κάθε "καινοτομία" στον χώρο για μένα, είναι πάντα κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

      Τώρα, όσων αφορά στο άλλο σκέλος του topic, αν το DS είναι το μέλλον, νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι. Ναι μεν το DS είναι αξιόλογη κονσόλα, ναι μεν κάνει μια slightly "εναλλακτική" πρόταση αλλά αυτό και θα παραμείνει...

      Edit: Φράσεις του τύπου "το τάδε παιχνίδι είναι για παιδάκια" μου θυμίζουν την περίοδο που πήγαινα Γυμνάσιο. Από τότε προσπαθώ να τις κατανοήσω, αλλά πάντα αποτυγχάνω παταγωδώς.
      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

      Comment


      • #48
        Nope δεν εχω να πω τιποτα αλλο, απλα ηθελα να πω κατι για το "God Bless Nintendo, the rest is doomed" κλιμα που υπαρχει. Αν το DS πατωνε θα χαμε τις ιδιες αντιδρασεις;[/b]
        Άμα λες τέτοια είσαι κάτι σαν hater <_< .
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • #49
          Μπα, hater θα ημουν αν εβριζα την εταιρεια και δεν επαιζα τα παιχνιδια. Απλα, νταξ. Νισαφι πια το κλιμα αυτο υπαρχει (σε κατι αλλα φορουμ αν πεις κατι για Nintendo θα πεσουν να σε φανε), και εχει αρχισει να μου τη δινει.
          https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

          H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

          Comment


          • #50
            Απλα, νταξ. Νισαφι πια το κλιμα αυτο υπαρχει (σε κατι αλλα φορουμ αν πεις κατι για Nintendo θα πεσουν να σε φανε), και εχει αρχισει να μου τη δινει.
            [/b]
            O logos pou ginete auto einai giati to mono pou legete gia tin Nintendo sta forums einai :

            a) Oti kanei kiddy paignidia ..
            B ) Oti den einai to idio kali oso sto parelthon ..
            c) Oti katastrefei to gaming ..
            d) Oti to Wii Fit einai o diavolos ..
            e) Oti to Wii einai fad ..
            f) Oti kanei ta panta gia ta lefta ..

            .. Osoi fysika prospathisoun na poun kati pou erxete se antithesi me ta pio pano, einai orkismena fanboys pou tha poulousan kai tin mana tous gia tin timi tou Miyamoto .. Gi&#39;auto as min exoume parapono gia to "klima" pou epikratei sta forums



            Comment


            • #51
              Ουτε καν, εκτος και αμα δε ξερω να διαβαζω. Anyway συγνωμη που χαλασα 2 thread, καλυτερα με pm. Go on
              https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

              H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

              Comment

              Working...
              X