Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τέλος εποχής...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν ειναι ψεμα αυτο.
    Εχει να κανει με το gaming παρελθον πολλων ατομων. Οι πιο πολλοι φιλοι του περιοδικου ειναι παλιοι αναγνωστες του.
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

R.I.P...Ειναι κριμα να μην υπαρχει αυτην την στιγμη στην Ελλαδα ενα ελαχιστα αξιοπιστο περιοδικο για video games...σιγουρα ωφειλεται σε λαθος χειρισμους της motorpress,τα ιδια σκατα εκανε και με το gamepro μολις επεσε στα χερια της...

Comment

κρίμα φυσικά... σήμερα ο ανταγωνισμός από τον ηλεκτρονικό Τύπο είναι εντονότατος.
        Ωστόσο σε πιο θετική νότα,ανυπομονώ για την επόμενη δουλειά των συντελεστών...
        NDS themes

Comment

Θυμαμαι πως επι καιρου Hyperpress το GamePro (το οποιο αγοραζα ανελλιπως) ηταν σχεδον παντα στα ραφια τη σωστη ημερομμηνια και σε μια συγκεκριμενη περιοδο (2003-2004 αν θυμαμαι καλα) ειχα να λεω για το ποσο ουσιαστικη ηταν η υλη του και το εβαζα διπλα σε μεγαλα εγγραφα του χωρου.Μετα τη μεταφορα το πραγμα στραυωσε,καθυστερησεις,λιγοτερο υλικο και γενικα πεσμενο επιπεδο.Ειχαν την τυχη και τα δυο αξιολογα περιοδικα τουτης της μαραμενης χωρας να πεσουν στα χερια μια εκδοτριας που δεν ειχε τη διαθεση να τα προωθησει...μειναμε με το "εμβασμα" λοιπον,αλλη μια ελλειψη για τους Ελληνες gamers...Ρ.Ι.Peaces...
          <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

AAA tora pou to thumithika.kserei kaneis sas poia periodika me thema ta videogames kukloforoun pleon stin elliniki agora???

Comment

κανένα όσον αφορά κονσόλες.το games δεν πιάνεται.είναι άθλιο.στο λέει κάποιος που το έπαιρνε μέχρι και πριν 3-4 μήνες και με το που έβαλε ιντερνετ δεν το ξαναπήρε.

για pc υπάρχει το pc master.
              αυτά...δεν έχω κάτι άλλο στο νου μου.
              Carpe diem

Comment

To pc master είναι κορυφαίο ελληνικό (και όχι μόνο) περιοδικό για pc.

Τι σημαίνει RIP;

Κάτι για το περιοδικό δεν έχω να πω καθώς δεν το αγόραζα (ελέω pc master), πήρα μόνο δύο- τρία τεύχη αν θυμάμαι.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Rest In Peace
                  Carpe diem

Comment

R.I.P. Η καλύτερη ελληνική gaming community όταν ήταν στα σκαριά ακόμα. Διαλύθηκε από τις δυσκολίες του περιοδικού, την ανυπαρξία της Motorpress, το κουτσομπολιό και γενικά από μαλακίες. Γενικά πάντως σαν λαός δεν είμαστε για μεγάλες κοινότητες, μικρές και καλές.
                    Insert Coin

Comment

Και πολύ άργησε θα έλεγα εγώ... Οι μόνοι για τους οποίους λυπάμαι είναι τα παιδιά που δούλευαν στο περιοδικό.

Comment

Κρίμα...Ευτυχώς που το ανέφερες Cursed,γιατί είχα σταματήσει να μπαίνω στο forum εδώ και καιρό.Πάει και το CGM...Το επόμενο τεύχος θα το αγοράσω ως συλλεκτικό... Όπως προανέφεραν πολλοί πριν από εμένα R.I.P. CGM/R.I.P. Gamepro...

Στο δίαολο Motorpress...
                        Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, κατά τη γνώμη μου. Η μόνη αξία που έχει πλέον για μένα, η συναισθηματική (σταμάτησα να είμαι αναγνώστης από το τεύχος 64 περίπου, αν και απ&#39;όσο ξέρω η ποιότητα του περιοδικού πριν ένα χρόνο περίπου ήταν αρκετά υψηλότερη από αυτό το all-time-low), έγκειται στο ότι ό, τι είχαν γράψει με πάθος, αγάπη, αφοσίωση, τσαντίλα και σκέψη όλα τα μέλη που πέρασαν από το παλιό CGM θα χαθούν. Τη σχέση μου με τα 3 fora στα οποία συμμετείχα και συμμετέχω την ξέρετε οι περισσότεροι (αν και λόγω διάρκειας έχουν μείνει ελάχιστοι συνοδοιπόροι μου από το CGM της παλιάς εποχής, πριν από...πότε διάολο πήγαινα δεύτερο έτος? Το 2002 ήταν...), και σε όσους δεν την ξέρετε λυπάμαι αλλά δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη δυνατότητα να σας εξηγήσω. Στενοχωριέμαι ειλικρινά πάντως, γιατί ήταν ένα μέρος στο οποίο, όπως έγραψε και ο Jedah, μας έπαιρνε περίπου 3 ώρες απλά για να διαβάσουμε ποστ και να γράψουμε κάποιες απαντήσεις (+ κανένα σεντόνι που γράφαμε όταν κρίναμε πως έπρεπε), το ΠΟΝΟΥΣΑΜΕ, το νιώθαμε σα σπίτι μας, ήταν μέρος ευγενούς συζήτησης και παρέας, ένας δικτυακός τόπος που βρέθηκαν κατά σατανική σύμπτωση όλοι αυτοί οι τόσο ετερόκλητοι και διαφορετικοί άνθρωποι που σχημάτισαν μια ζωντανή και υγιή κοινότητα, ένα μέρος που δημιούργησε δυνατές σχέσεις ΚΑΙ στην πραγματική ζωή - εγώ να τρέχω το Ferryman μεσημεριάτικα μέχρι τη Μεταμόρφωση για να πάει στην αντιπροσωπεία της Nintendo ή ο Λορντ και οι φορές που βγήκαμε για καφέ συζητώντας ένα σωρό πράγματα, προσωπικά και μη, όλες οι φορές που παίξαμε μπάλα ή εξυπηρετήσαμε ο ένας τον άλλο ή ο Jedah τη μέρα της απόλυσής του ;) - και που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αποτέλεσε ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Σαν περιοδικό, αποτέλεσε ένα πραγματικό στολίδι. Σοβαρή ενημέρωση, κείμενα που σου έλεγαν αυτά που έπρεπε να ξέρεις για το παιχνίδι, αφιερώματα εκτός mainstream και καλοδουλεμένα (όπως το εξαιρετικό αφιέρωμα για το gaming και τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή κινητικές δυσκολίες, κείμενο που με έφερε σε επαφή με ένα κομμάτι του χόμπι μου που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει), και κυρίως κείμενα από παίχτες με γνώσεις και μεράκι που απευθύνονταν σε ένα κοινό που ζητούσε το "κάτι παραπάνω". Όλα αυτά μέχρι τις οικονομικές δυσχέρειες και τη μεταπώλησή του...Οι λόγοι ανήκουν σε άλλους.

Από μεριάς μου, έχοντας ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς μου με το forum του CGM εδώ και καιρό, δε νιώθω κάποια αίσθηση απώλειας ή θλίψης. Μου μένει η στενοχώρια για το ότι δε θα μείνει απολύτως τίποτα από κάτι που του αφιέρωσα χρόνο, καθώς και για το ότι όλες οι εξαιρετικές και μνημειώδεις συζητήσεις που έγιναν εκεί δεν πρόκειται να επαναληφθούν, γιατί τα ίδια τα πρόσωπα ή άλλαξαν ή χάθηκαν. Ελπίζω μόνο σε δύο πράγματα. Το ένα είναι το γράψιμο που ρίξαμε να άνοιξε κάποιους ορίζοντες και τρόπους σκέψης, να καλυτέρεψε κάποιους ανθρώπους, και εν πάσει περιπτώσει να δώσαμε κάτι ο ένας στον άλλο που θα το κουβαλάει μαζί του. Το δεύτερο είναι η κοινότητα να μην ξεχαστεί.

Και για όσους τους έπιασε θλίψη, έχω ένα σωρό logs από το chat των δύο περιοικών στο IRC ;)
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

AAA tora pou to thumithika.kserei kaneis sas poia periodika me thema ta videogames kukloforoun pleon stin elliniki agora???
                            [/b]
                            pera apto opoio pareiistiko klima mporei na dhmiourgithei stous anagnostes enos periodikou, ti na ta kaneis otan exeis to internet ? axrista einai ousiastika tora pleon pou oloi mas exoume super gamates syndeseis kai vriskoume opoiadipote plhroforia (h kai paixnidi akoma) edo pera.

Comment

Nαι αλλά διαφορετικό είναι να βλέπεις ένα review στο internet και διαφορετικό σε ένα περιοδικό.Διαφορετικό να διαβάζεις ένα θέμα στο internet και διαφορετικό σε περιοδικό.Το περιοδικό το νοιώθεις πιο δικό σου.Επικοινωνείς περισσότερο με τους συντάκτες παρά μέσω της απροσωπίας του internet.
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

+1
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X