Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• it's better than wiimote
    Carpe diem

Comment

• Δεν ξερω απο την sony περιμενω καλυτερα πραγματα , μονο και μονο μια ανακοινωση και μικροπαρουσια του ff7 απογειωνει το γοητρο . Θα δειξουν λογικα και περισσοτερο resistance 2 - killzone 2 εν ολιγοις θεωρω απιθανο να φτασουν τα επιπεδα της nintendo . Πανω κατω εγιναν ανακοινωσεις σημαντικες αλλα για το κυριο κοινο της N ... απλα ηταν απογοητευτικη η ολικη στροφη που παρουσιαστηκε , κριμα .

Comment

• Σε αυτό ίσως να συμφωνώ...Imo πάντως είναι κάπως παράλογο από τη μία να κατηγορώ τη Nintendo για αρμεγμα και από την άλλη να αγοράζω το νιοστό "name franchise".Τουλάχιστον για εμένα κρατούσε μία α ποιότητα εν αντιθέσει με άλλες εταιρείες που βγάζανε μετριότητες τα τελευταία χρόνια γκουχSEGAγκουχ.

Για εμένα το Wii,όπως εξελίσσεται η κατάσταση είναι ακριβώς ότι το GC.Περιμένω τα IPs της Ninty επειδή τα έχω αγαπήσει σαν παιδί και για multiplatform η 3rd party exclusives περιμένω λίγα και επιλεκτικά.Δεν είναι κοινό μυστικό πως-κράξτε με no prob-ακόμη και τώρα με next gen OMG εγώ το ps2 μου λατρεύω.Μακάρι ένα εκ των PS3 360 να πάει προς τα εκεί...Αν και από ότι φαίνεται μάλλον διδυμάκια μας βγηκαν.

Ναι βρε συ αλλά η Ν μία ζωή αυτό έκανε. Και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει, αλλά τα δύο τελευταία zelda + metroid ήταν με διαφορά τα χειρότερα 3D της σειράς τους. Το Prime 3 ήταν τελείως out of place IMHO (αν και καλό) και για το ΤΤΡ τα έχω πει πολλές φορές. Από S-E τουλάχιστον βλέπω πειραματισμούς, νέες ιδέες, που και που κάτι καινούριο (τώρα δύο ολοκαίνουρια projects έξω από το όνομα "FF"), ενώ ποτέ δεν έλλειψε η ποιότητα...

Τέλος πάντων, σταματάω γιατί στα ίδια και στα ίδια καταλήγουμε.

Την κοπανάω μέχρι τις 9.30 που έρχεται η sony conference[/b]
        Δεν αντιλέγω αλλά οι παραπάνω τίτλοι είναι αν μη τι άλλο ποιοτικοί.Σαφέστα έχει γίνει αντιληπτή,μην πω επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή...Ας πούμε ένα νέο Zelda,με το ίδιο gameplay αλλά διαφορετική ιστορία όλοι θα το κράξουν μάλλον.
        Δυστυχώς πρέπει κάποτε κι εμείς να καταστήσουμε κατανοητό τι θέλουμε μέσα στο χαμό των high budget sequels...Και αυτό μάλλον το κάναν οι πιο casuals για μας.Και η MS χθες και η Sony σήμερα αφιερώνουν μέρος του show σε ένα κοινό που προ 2ετίας δεν τους ενδιέφερε καν...Τεσπα πολλά με ανησυχούν αλλά ίσως είμαι και σε αρνητικό mood οπότε bear with me

Σχετικά με την Square ήταν απλα παράδειγμα πως και η main σειρά αν και έχει τη δικαιολογία της ελευθερίας της έκφρασης-νέο σενάριο κάθε φορά,νεοι μηχανισμοί-έχει το όνομα FF.Αλλά δεν ήθελα να κάνω σύγκριση μιας και πρόκειται επίσης για εταιρεία που έχω στην καρδιά μου κι ας μας έχει στραβώσει σε κάποια πράγματα.Προσωπικά πιστεύω πως αν σέβεσαι ένα δημιούργημά σου δεν επέρχεται ο κορεσμός τόσο εύκολα.

Από την άλλη αν η πλάστιγγα γύρει εντελώς προς την άλλη πλευρά,τρέμω να σκεφτώ τι μπορεί να απογίνουν πιο "περιορισμένου κοινού" τίτλοι...

ΕDIT:
        Eνώ χθες η conf με άφησε με χαζό χαμόγελο σήμερα προβληματίστηκα αρκετά...Περίμενα την προσέγγιση το ξαναλέω αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό και ίσως με τέτοιο τρόπο.
        Μακάρι από άποψης τίτλων-και το λέω με πασα ειλικριίνεια-η Sony να είναι πιο ουσιαστική και χορταστική πέρα από το αναμενόμενο και εκεί casual προσανατολισμό...Τeam ICO new project να με healάρει λίγο
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• SEGA + ποιοτητα πλεον = Uwe Boll (Balls?) + Oscar...
          <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Χασανε και το FF ε;Μπραβο κανουν προσπαθεια βλεπω.Μονο επιτηδες χανεις FF και GTA.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ προσωπικα το FF δε μου αρεσε ποτε και δε με νοιαζει καθολου,αλλα τωρα οι χιλιαδες ff fans θα παρουν μια κομμενη εκδοση του παιχνιδιου,γιατι θα πρεπει να τρεξει και στο 360..Ετσι ελεγε η S-E πριν καιρο,πως σε ενα συστημα θα βγαλουν το 100%.Παρτε τα τωρα

Μονο ο Snake εμεινε,ο μονος λογος που εχει νοημα καποιος να παρει PS3.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Άσε μας βρε n00b, οι πραγματικοϊ hardcore fans στάζουν τα 450? μη σου πω τα 660? της πρώτης μέρας και το παίζουν μονο σε ps3 γιατί έτσι μας αρέσει, έτσι μεγαλώσαμε, έτσι γίναμε άντρες&#33;&#33;

Σταμάτω τις ανοησίες, sony is coming.

Ξεκινάει ωραία, ποζεριές και showoff

Είπε ότι θα δούμε το όνομα Kratos (και κάποια άλλα αλλά w/e).

Comment

• κλασικο ξεκινημα.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Μπλα μπλα μπλα...

Power power power and.. power &#33;

Comment

• Μιλάνε για τη δύναμη του PS3 και την πορεία της εταιρίας (crap talk).

BTW το είπε. λέγεται ΙΚΟ όχι ΑΪΚΟ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

MGS4 is possible on ps3, roflmao. Mίλησε και για exclusives, yay .

Genre defining kickass gaming. Let&#39;s go. Λέει θα πει πολλά για software και όχι για hardware.

Comment

• MGS4 is possible on ps3, roflmao.

[/b]

γιατι ποιος διαφωνει σε αυτο;

resistance2
                      Ground_Zero:

Comment

• resistance 2 τα ψιλοσπαει &#33;&#33;&#33; θα αργησω στο ραντεβου

Comment

• scary face

Εντυπωσιακό πάντως.

Mιλάνε για το σενάριο του resistance 2. Εντυπωσιακό φάνηκε, αλλά w/e ηλίθιο το τέρας .

BTW το να μιλάς για το σενάριο τοθ resistance 2=fail

Comment

• Αρκούντως εντυπωσιακό το video του Resistance 2 πάντως.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ένα ακόμα trailer του resistance 2 (in game footage είπαν, αν δεν κάνω λάθος).

Comment

• τη κοβω τη δουλεια resistance,killzone τη παπαρια το god of war και αυτο ηταν.το χασατε παιδια.
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X