Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχασα τπτ??
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Για τρίτη; Τέταρτη σερί χρόνια; (έχω χάσει το μέτρημα)
      Η Microsoft είχε την καλύτερη παρουσία.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Σιγουρα καλυτερη απο της nin, η οποια ηταν ανυπαρκτη.

Το mag φαινεται πολυ καλη ιδεα, μακαρι η υλοποιοηση να ειναι εξισου καλη.

Comment

• Μετρια conference απο Sony αλλα καμια σχεση με τα casual χαλια της νιντυ,GoW3 αναμενομενο αλλα περιμενα full trailer,LBP γαματο οπως παντα,καλη εντυπωση μου αφησε το Resistance 2.

Comment

• Ένα άλλο fact...Πάει η Ε3 όπως την ξέραμε.Δήθεν επίδειξη για τάπερ θυμίζει πλέον
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Έχασα τπτ??
              [/b]
              Όχι φίλε μου, κέρδισες και μάλιστα πολλά λεπτά από τη ζωή σου. Ελπίζω να έκανες κάτι παραγωγικό. Διάβασε τα posts μου, μη δεις την εκδήλωση.

Comment

• Όχι φίλε μου, κέρδισες και μάλιστα πολλά λεπτά από τη ζωή σου. Ελπίζω να έκανες κάτι παραγωγικό. Διάβασε τα posts μου, μη δεις την εκδήλωση.
                [/b]

evans=cult
                Deus Misereatur...
                Gloria filiorum patres i.e.m.e
                Viva los Vatos Locos

---------------------
                UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Για τρίτη; Τέταρτη σερί χρόνια; (έχω χάσει το μέτρημα)
                  Η Microsoft είχε την καλύτερη παρουσία.
                  [/b]
                  Achievement Unlocked: Conference-King
                  Do a barrel roll!

Comment

• Στην αρχη η Sony μου φανηκε τραγικη, ανακριβιες και απλα ψευδη (σιγα μη πουλησατε πιο πολυ κι απο το GameBoy μλκς) και ειλικρινα βαρεθηκα τη ζωη μου.Προς το τελος ωστοσο εδειξαν κατι απο GoW 3 (εννοειται pre-rendered) που σημαινει πως εστω ο τιτλος βρισκεται υπο αναπτυξη και το M.A.G φαινεται ενδιαφερον...Δεν ηξερα πως αυτη η εταιρεια ειχε ιχνος αξιοπρεπειας, μα κατι πρεπει να εχει μεινει αφου δεν μπηκαν στον κοπο να διαλαλησουν το BioShock ως επαναστατικη κυκλοφορια (εχουν κανει βεβαια χειροτερα στο παρελθον).Η μεγαλυτερη ξεφτιλα ηταν οταν εδειξαν τη γνωμη των developers κι αυτοι μιλουσαν για potential και abilities...τι ηθελαν να ακουσουν δλδ, οτι η κονσολα ειναι χαλια;;;Εννοειται πως μονο θετικα θα ακουγοντουσαν.Με εξαιρεση δυο-τρεις αναφορες ηταν ΓΤΠ κλασσικη Sony, δεν ειχαν πραγματικα γερο χαρτι - οπως ειπε κι ο Evans κατι τους ξεφυγε και η σειρα παει ως εξης για μενα:

M$>>>$ony>>>>>>>>>>Nintend0...

Αντε και του χρονου να δουμε τι θα μας πεταξουν για να χτυπησουν το Halo (μα ποσο απελπισμενοι μπορει να ειναι ).
                    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Kαλα η Sony παραηταν μετρια τουλαχιστον περσυ εδειξαν το MGS4 φετος κανενα blockbuster game μετρια πραματα βεβαια καλυτερη απο της Nintendo γενικοτερα οπως ειπε ο Fi0th MS>>Sony>>>>>>>Nintendo

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• οπως ειπε κι ο Evans κατι τους ξεφυγε [/b]
                        Τι κάτι τους ξέφυγε, αυτοί μας τα έπριξαν με το τι θα έχει το PSN και για τη δύναμη του PS3. Και ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποίησαν για να μας πρίξουν για αυτήν τη δύναμη θα βγουν και στο Χbox 360. Φυσικά όλες οι υπηρεσίες του PSN βρίσκονται ήδη στο Market Place (αν και το PSN είναι πιο φιλικό προς το χρήστη).

Τέλος πάντων, πραγματικά τραγικά βαρετή. Μου άρεσε περισσότερο της Ν, τουλάχιστον εκεί είδα κάποια πράγματα. Μπορεί να μη μου άρεσε τίποτα, αλλά είδα κάτι βρε παιδί μου. Εδώ βαρέθηκα να ακούω βλακείες. Έκλεισα και το Folklore για να τη δω...

Περιμένω παραπάνω ανακοινώσεις από εταιρίες τώρα και κυρίως αυτήν τη "βόμβα" της S-E (περί FF VII).

Comment

• Όχι φίλε μου, κέρδισες και μάλιστα πολλά λεπτά από τη ζωή σου. Ελπίζω να έκανες κάτι παραγωγικό. Διάβασε τα posts μου, μη δεις την εκδήλωση.
                          [/b]
                          Χαρ χαρ χαρ, εγω πηρα την JVC HD-56ZR7 οσο γινοταν, και βγηκα διπλα κερδισμενος.
                          Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                          It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                          A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                          In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                          Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                          Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                          Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Οτιδήποτε και να έκανες κερδισμένος θα έβγαινες. Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι η καλύτερη και σημαντικότερη είδηση είναι η παρακάτω:

Limited edition lego batman PS2 edition με ένα dvd που δεν κατάλαβα (lol?)[/b]

Comment

• Πάντως για το Wii music να μαζευτούμε να τζαμάρουμε όποτε βγει και καταλάβουμε πως λειτουργεί.

Πλέον η Ε3 πέρα από καραmainstream event δε φαίνεται να απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται και παρακολουθούν το χώρο.Ό,τι είδαμε το περιμέναμε εκτός από το FF XIII-ας είμαστε ειλικρινείς.

Ευτυχώς ευελπιστώ πως Leipzig και TGS θα έχουν περισσότερο ψωμί και περισσότερες εκπλήξεις.Κρατάω και την πολύ καλή παρουσία της Square Enix η οποία έχει κάποια projects που μπορεί να αποδειχθούν πολύ γερά χαρτιά.Έχω δει το trailer του ΧΙΙΙ 5-6 φορές και δεν το χορταίνω.

Άσχετο για το White Knight Story είπαν τπτ ή TGS?Μου άρεσε και το Little Big Planet και το Resistance.Προσωπικά θα ήθελα περισσότερο ανατολικούς τίτλους από τη Sony αλλά that&#39;s just me και φυσικά έχουμε και το ΤGS.

Επίσης κρατάω τη δήλωση πως Τhe mario teams and zelda teams are hard at work...Αν το δω ελπιδοφόρα ίσως έχουμε κάτι αντάξιο του SMG.

Είπα να τα δώ από τη the bright side of life...Επίσης πήρα απόφαση να κόψω την Ε3 για το καλό μου

Comment

• ΤΜου άρεσε περισσότερο της Ν, τουλάχιστον εκεί είδα κάποια πράγματα.
                                [/b]

Comment

Working...
                                X