Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ελπίζω, γιατί η Bethesda τα τελευταία χρόνια έχει περίεργες τάσεις απλοποίησης και αλλαγής κάποιων παιχνιδιών.

Πάντως τα post apocalyptic settings είναι με γιγάντια διαφορά τα αγαπημένα μου. Πάει (λογικά) για day one αγορά. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύω λεφτά από τώρα, Falloute 3, Infinite Undiscovery, Last Remnant, Fable 2. Πέρσι Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο έκανα επενδύσεις στο Xbox 360 (αγορά και πολλά παιχνίδια) και τώρα πάμε για νέο κύμα (παιχνίδια, πολλά παιχνίδια). Viva la microsoft... γμτ!

Comment

• Πραγματι η MS δινει τα ρεστα της στις γιορτες τωρα οσον αφορα την Ninty πηγες αναφερουν οτι θα κανει secret conference σημερα και θα δειξει ενα hardcore τιτλο :
      http://news.vgchartz.com/news.php?id=1507

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• ΕΝΑ HARDCORE ΤΙΤΛΟ;ΟΥΑΟΥ.!!!!

να δω τι θα πρωτοπαίξουμε στο Wii.
        Carpe diem

Comment

• Mε παρεξήγησες αλεχάντρο ή μάλλον εγώ εκφράστηκα λάθος! εννουσα περίμενα να δώ περισσότερα.
          Εξάλλου είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα συμφωνήσω με το παρταλοερπιτζάκια Evans!
          post apocalyptic settings FTW!! ;)
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

• ΕΝΑ HARDCORE ΤΙΤΛΟ;ΟΥΑΟΥ.!!!!

να δω τι θα πρωτοπαίξουμε στο Wii.
            [/b]
            Από περιέργεια έχεις παίξει όλα τα "hardcore" παιχνίδια στο wii?
            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Poli bitching re gmt .. Ok, i E3 itan apogohteutiki, alla den allazei kati kata tin gnomi mou .. Eksakoloutho na pisteuo oti tha paroume ena akoma high profile titlo apo tin Nintendo gia to q3+q4 ...

Comment

• <div class='quotetop'>(SchattenJager &#064; Jul 16 2008, 07&#58;10 PM) [snapback]33111[/snapback]</div>
                Από περιέργεια έχεις παίξει όλα τα "hardcore" παιχνίδια στο wii?
                [/b]

αν μιλήσουμε για μένα προσωπικά αδιαφορώ.δεν έχω Wii και αυτά που ήδη έχει μου φτάνουν.αλλά σκέφτομαι για τους άλλους που πήγαν και το πήραν πρώτη μέρα και το έχουν τώρα και μαζεύει σκόνη.σαν γενικός καταναλωτής σκέφτομαι.για μένα μια χαρά κατάσταση είναι.θα έχω χρόνο να παίξω αθτά που θέλω

Nick άλλαξε λιγο την παράθεση να είναι πιο κόσμια.το ίδιο έκανα κι εγώ. ;)
                Carpe diem

Comment

• αν μιλήσουμε για μένα προσωπικά χέστηκα.δεν έχω Wii
                  [/b]
                  Me exases ekei .. Mia xara eimaste "emeis tou Wii" .. Den einai anagki na mas lipaste

Comment

• αν μιλήσουμε για μένα προσωπικά αδιαφορώ.δεν έχω Wii και αυτά που ήδη έχει μου φτάνουν.αλλά σκέφτομαι για τους άλλους που πήγαν και το πήραν πρώτη μέρα και το έχουν τώρα και μαζεύει σκόνη.σαν γενικός καταναλωτής σκέφτομαι.για μένα μια χαρά κατάσταση είναι.θα έχω χρόνο να παίξω αθτά που θέλω
                    [/b]
                    Ρε noob, το Wii εχει Okami, τα 360/PS3 δεν εχουν
                    Do a barrel roll!

Comment

• Resident Evil 5 και ξερο ψωμι. τωρα για τα αλλα που θα ρθουν αργοτερα δε ξερω, αλλα αυτο εχω δει σε βιντεακια και μου αρεσε υπερβολικα πολυ&#33; ειδικα το διπλο του&#33;

Comment

• αν μιλήσουμε για μένα προσωπικά χέστηκα.δεν έχω Wii και αυτά που ήδη έχει μου φτάνουν.αλλά σκέφτομαι για τους άλλους που πήγαν και το πήραν πρώτη μέρα και το έχουν τώρα και μαζεύει σκόνη.σαν γενικός καταναλωτής σκέφτομαι.για μένα μια χαρά κατάσταση είναι.θα έχω χρόνο να παίξω αθτά που θέλω
                        [/b]

Με άλλα λόγια έκανες trolling&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;... :icon_twisted:
                        Καλά το κατάλαβα, εξού και η ερώτηση μου..
                        Τώρα αυτά τα τόσο βαρετά και επαναλαμβανόμενα για τη σκόνη...πρωτοτυπείστε λίγο&#33;&#33;&#33;
                        Και μην νοιάζεστε για μας, όπως είπε και ο Nick....Προσωπικά και επειδή δεν έχω και όλο τον καιρό μου να παίζω vgs όσο και αν θέλω, με brawl, Okami, Βoom Βlox και Fire Emblem, που με ψήνει να το αγοράσω, μόνο σκόνη δεν θα φάει..
                        Αλλά είπαμε, wii is a fad, δεν έχει παιχνίδια, έχει παιχνίδια αλλά δεν έχει hardcore, έχει hardcore παιχνίδια αλλά είναι μόνο της Ν...κοκ...
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

• Αλλά είπαμε, wii is a fad, δεν έχει παιχνίδια, έχει παιχνίδια αλλά δεν έχει hardcore, έχει hardcore παιχνίδια αλλά είναι μόνο της Ν...κοκ...[/b]
                          Αυτο παντως εχει μεγαλη δοση αληθειας... και τι δεν εχει ειπωθει για το Wii....
                          Do a barrel roll!

Comment

• <div class='quotetop'>(SchattenJager &#064; Jul 17 2008, 12&#58;19 AM) [snapback]33149[/snapback]</div>
                            Με άλλα λόγια έκανες trolling&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;... :icon_twisted:
                            Καλά το κατάλαβα, εξού και η ερώτηση μου..
                            Τώρα αυτά τα τόσο βαρετά και επαναλαμβανόμενα για τη σκόνη...πρωτοτυπείστε λίγο&#33;&#33;&#33;
                            Και μην νοιάζεστε για μας, όπως είπε και ο Nick....Προσωπικά και επειδή δεν έχω και όλο τον καιρό μου να παίζω vgs όσο και αν θέλω, με brawl, Okami, Βoom Βlox και Fire Emblem, που με ψήνει να το αγοράσω, μόνο σκόνη δεν θα φάει..
                            Αλλά είπαμε, wii is a fad, δεν έχει παιχνίδια, έχει παιχνίδια αλλά δεν έχει hardcore, έχει hardcore παιχνίδια αλλά είναι μόνο της Ν...κοκ...
                            [/b]

αυτά που λέω τα έχω ακούσει από κατόχους Wii μέσα σε αυτό το φόρουμ.δεν τα επινοώ από το μυαλό μου. B)
                            τι είναι το trolling;

anyway.τι κάθομαι και γράφω.ούτως ή άλλως στο βρόντο πάνε. B)
                            Carpe diem

Comment

• τι είναι το trolling; [/b]
                              An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial and usually irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum or chat room, with the intention of baiting other users into an emotional response or to generally disrupt normal on-topic discussion.

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

αυτά που λέω τα έχω ακούσει από κατόχους Wii μέσα σε αυτό το φόρουμ.δεν τα επινοώ από το μυαλό μου. [/b]
                              To thema enos forum einai na exei o kathenas tin diki tou apopsi ... Nai, yparxoun arketa atoma pou lene oti to Wii den einai oti kalitero, alla auto den simainei oti ekfrazoun tis apopseis olon ton xriston tou Wii .. Yparxoun kai atoma pou einai arketa euxaristimena me tin agora tous .. Apla oi opadoi tis Nintendo tinoun na gkriniazoun poli perissotero apo tous allous

Comment

• Ρε altair..θα μας τρελλάνεις βραδιάτικα?Δηλαδή δεν κατάλαβα παπαγαλάκι είσαι εσύ?
                                Kαι γιατί δεν αντηχείς τις φωνές ευχαριστημένων από το Wιι??
                                Kαι στην τελική, υπάρχει και το ρήμα "πουλάω".....
                                Όποιος δεν γουστάρει κάτι, γιατί να χαλιέται..ας το πουλήσει το fad να ηρεμήσει ψυχικά ο ίδιος πάνω απόλα&#33;&#33;&#33;

Comment

Working...
                                X