Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• α οκ.απλά την άποψή μου έγραψα και τη στήριξα σε απόψεις άλλων.το ξαναλέω.εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου.πάντως κρίμα.τόσο αξιόλογο μηχάνημα και να μη βγαίνει κάτι που να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του.
    εγώ πάντως για να μη νομίζετε πως είμαι και κάνας hater ήμουν από τους πρώτους που γούσταρε το Wii σαν ιδέα,σαν υλοποιήση,μέχρι και το όνομα μου αρέσε κι ακόμα μου αρέσει.απλά κρίμα που μια τόσο ευφυής ιδέα δεν αξιοποιείται.
    Carpe diem

Comment

• α οκ.απλά την άποψή μου έγραψα και τη στήριξα σε απόψεις άλλων.το ξαναλέω.εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου.πάντως κρίμα.τόσο αξιόλογο μηχάνημα και να μη βγαίνει κάτι που να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του.
      εγώ πάντως για να μη νομίζετε πως είμαι και κάνας hater ήμουν από τους πρώτους που γούσταρε το Wii σαν ιδέα,σαν υλοποιήση,μέχρι και το όνομα μου αρέσε κι ακόμα μου αρέσει.απλά κρίμα που μια τόσο ευφυής ιδέα δεν αξιοποιείται.[/b]
      Isos i fantasia na ksepernouse tis ikanotites tou sistimatos otan eidame oloi mas ekeino to "revolution" trailer .. Yparxoun paignidia sto Wii pou doulepsan para poli kala me to Wiimote, yparxoun omos kai alla pou den doulepsan toso kala ... Den nomizo omos oti "den aksiopoihte" to Wiimote ... Enas apo tous stoxous tis Nintendo ekplirothike alloste ... Ithele na kanei ta videogames pio prosvasima sto euri koino kai to petixe ... Oso gia tous hardcore gamers ?? To Wii Motion Plus isos na petixei auto pou den petixe to Wiimote .. Sigoura to Wii Sports Resorts den einai auto pou tha ithela apo pleuras Nintendo, alla elpizo se kati kalitero sto mellon ... Isos pali na eimai ypervolika aisiodoksos ... Alla anamfivola einai kalitero apo to na eimai apaisiodoksos

Comment

• Δυστυχώς όσο οι third party developers δεν βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί το Wii δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί ποτέ.
        Πχ έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες games με συλλογές από αθλήματα ή minigames και κανένα δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του wii sports, launch τίτλου! Τι άλλο να πεις;

Comment

• Εγω θελω δυτικο rpg harry potter που το wand θα ειναι ενα υπερευαισθητο wiimote και καθε ξορκι θα εκτελειται με διαφορετικες κινησεις και συνδιασμο κουμπιων. Παλια το σκεφτομουν στο ds, το wii ομως δινει καλυτερη ευκαιρια για ενα τετοιο εγχειρημα.

Το 80gb της Sony μονο για Αμερικη; Και αν και δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ...θα ειναι συμβατο με ps2 games;
          My blog:Doppel's Den

Comment

• Το 80gb της Sony μονο για Αμερικη; Και αν και δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ...θα ειναι συμβατο με ps2 games;
            [/b]
            Doppel απόσο διάβασα όχι. Θα είναι το 40αρι απλά με 80αρι δίσκο.

Comment

• Doppel απόσο διάβασα όχι. Θα είναι το 40αρι απλά με 80αρι δίσκο.
              [/b]
              Γμτ. Ο μονος ενδιασμος που εχω πλεον να παρω 360 ειναι το mgs4.
              My blog:Doppel's Den

Comment

• Πληροφορίες σχετικά με το 40gb PS3 (Source)

1. Έρχεται στις 27 Αυγούστου 2008
                2. Η τιμή θα είναι €399 (ίδια με την τωρινή)
                3. Τα πρώτα bundles θα εμφανιστούν μέσα Σεπτέμβρη.
                4. Δεν θα πέσει η τιμή του 40gb PS3 ως τότε. Πωλείται στα €399 μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Πληροφορίες σχετικά με το PS3 video store (Source)

Δεν έρχεται στην Ευρώπη μέσα στο 2008

Comment

• Κάτσε γιατί κάτι μου ξεφεύγει. 450? δεν κάνει το PS3 τώρα;

Ουσιαστικά είναι η ίδια έκδοση με μεγαλύτερο σκληρό. Καλή φάση μια που θα είναι και στην ίδια τιμή.

Comment

• Κάτσε γιατί κάτι μου ξεφεύγει. 450? δεν κάνει το PS3 τώρα;

Ουσιαστικά είναι η ίδια έκδοση με μεγαλύτερο σκληρό. Καλή φάση μια που θα είναι και στην ίδια τιμή.
                    [/b]
                    Στην Ελλάδα κάνει ?450 Εγώ μένω Ολλανδία και εδώ και μήνες μπορείς να αγοράσεις το 40gb με uncharted & ratchet για ?380. Το ίδιο νομίζω και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Comment

• 27 Aυγουστου ερχεται στις PAL χωρες το πακετο συμφωνα με αυτο το λινκ :
                      http://www.mcvuk.com/news/31271/E3-08-80GB...oming-to-Europe

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• για BC κάνα νέο;μάλλον όχι ε;
                        Carpe diem

Comment

• <div class='quotetop'>QUOTE
                          Το 80gb της Sony μονο για Αμερικη; Και αν και δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ...θα ειναι συμβατο με ps2 games;[/b]
                          Doppel απόσο διάβασα όχι. Θα είναι το 40αρι απλά με 80αρι δίσκο.
                          [/b]
                          [/b][/quote]
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• για BC κάνα νέο;μάλλον όχι ε;
                            [/b]
                            Ρε παιδιά έβαλα το άθρο στο post μου. Διαβάστε το..

Comment

• δεν είδα να λέει κάτι περί συμβατότητας.γι&#39;αυτό ρώτησα.έλεος.Κυπριακό το καταντήσατε.ένα ναι ή ένα όχι έφτανε.άλλωστε πιο πολύ συνειδητοποίηση ήταν παρά ερώτηση.
                              Carpe diem

Comment

• Παιδιά αποδεχτείτε το όσο είναι καιρός, δε θα βάλουν BC στο PS3 γιατί δεν τους συμφέρει. Το PS2 πουλάει, βγάζει παιχνίδια και έχει ένα χρόνο τουλάχιστον ακόμα μπροστά του, γιατί να έχουν μία κονσόλα "2 σε 1" ενώ μπορούν να έχουν μία για τον κάθε σκοπό; Εμένα πόσοι γνωστοί μου αγόρασαν τώρα PS2, ΤΩΡΑ lol &#33;&#33;&#33;

Πέραν τούτου, τα PS3 των 40GB υποστηρίζουν upscaling του PS2 και φτιάχνουν memory cards για αυτό που σημαίνει ότι η Sony μάλλον σκέφτεται τα downloadable παιχνίδια για PS2 όπως αντίστοιχα έκανε η MS. Ίσως σε κάποια χρόνια, που θα πεθάνει το PS2, να κυκλοφορήσουν το software emulation σε ένα firmware update, αλλά αποδεχτείτε το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι μακριά.

@Αλέξανδρος: λολ δεν το ήξερα ότι υπήρχε καπέλο και για το 40GB PS3. Α ρε Ελλαδάρα με τα παράλογά σου . Κακά τα ψέματα, PS3 στα 400€ είναι πολύ καλή τιμή. Και πάλι το πήρα σε καλύτερη, αλλά w/e . Γενικά δε μετανιώνω για την αγορά που έκανα, ΙΜΗΟ 360€ για PS3 40GB+MGS4 >> 450€ για PS3 80GB.

Comment

Working...
                                X