Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κράτησε μία νέα είδηση που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε για τις επόμενες βδομάδες. Καλή η εισαγωγή, αλλά δεν είπε τίποτα. Νέο φορητό, expansion or sth στο ds;

Comment

• Νταξει αφου καταφερανε το Resort να ειναι το καλυτερο μερος της παρουσιασης....

Για γελια. Ευγε! Καθε περσι και καλυτερα.
      Do a barrel roll!

Comment

• WOW Αυτο ηταν ?

Μονο το Wii Speak κραταω, αντε και COD και GTA DS...

Καθαρα NONGAMER / CASUAL παρουσιαση.. Πραγματικα μας εχουν στο χεσιμο τι να πω.

Απολυτως τιποτα.

Comment

• Μπείτε IRC ωρε.
          Πέφτει κράξιμο

Comment

• Ισως η χειροτερη conference της nintendo σε E3 ever,casual μεχρι αηδιας..

Comment

• LOL EPIC!
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Συγχωρέστε αδέρφια, δεν θέλω να γκρινιάξω αλλά δηλώνω απαγοητευμένος!
                Περίμενα αρκετα περισσότερα αλλά η όλη παρουσίαση είχε υπερβολικά casual προσέγγιση!
                Ξενέρωσα. Αντε να δούμε και τη Σονυ
                I attack sharks
                when i smell them bleed
                I dont go swimming
                water just wants to be around me.

Comment

• Αδιαφορη ολοκληρη η conference για μενα, τπτ που να με κανει να αναθεωρησω τη σταση μου απεναντι στο wii...Υπερβολικα casual για τα γουστα μου.

edit: μονο ο γυφτος αξιζε, φαινοταν οτι εκανε το κομματι του, ακομα γελαω...

Comment

• Χαμογελάστε σύντροφοι.
                    Θέλω να χαμογελάτε!
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μια ερωτηση μονο.

Η παλια Nintendo που βρισκεται ?

Comment

• yup sony is next.

Περιμένω να δω την απάντηση στην MS.

Until then... Nintendo sux ... Θα πουλήσει βέβαια άρα καλά κάνει. Απλώς σαν εταιρία πραγματικά δεν αξίζει πλέον για μένα.

Comment

• Χαμογελάστε σύντροφοι.
                          Θέλω να χαμογελάτε![/b]

«Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• τα περιμενα για την παρουσιαση, όπως είχα πει απλα οχι σε αυτο το βαθμο
                            τεσπα τα games με νοιαζουν να δω στην έκθεση τις επόμενες μέρες

Υ.Γ. ayto pou ekane nyjh o reggie prepeie na einai to DS tilt sensor add-on pou fimologeitai kathws kai neo DS redesign
                            NDS themes

Comment

• Αυτε ηταν Conferences...

http://www.youtube.com/watch?v=6pB647PE-80

Που μαλλον θα αργησουμε να ξαναδουμε....

Comment

• Παντως ηταν καλοστημενη και εχει πολυ γελιο γενικα...απο περιεχομενο δυστυχως φαινεται πως αρχιζει να απευθυνεται αποκλειστικα στους non gamers . Και μη ξεχνατε χαμογελατε ειναι μεταδοδικο

Δυστυχως θα χασω της sony . Λογικα θα την πιασω το βραδακι στο youtube

Comment

Working...
                                X