Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Όχι ότι θα έδινα 30 ευρώ (μόνο μέσω Internet) καθώς μπορώ να το βρω πιο φθηνά. Ναι είμαι τόσο cheapης αλλά το ένα είναι retail και το άλλο ψηφιακό. Στα μάτια μου δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανεξάρτητα από την διαφορά στην τιμή.
Στα deals του PSN προς έκπληξή μου είδα πως έχει αρκετά season passes αλλά και Telltale Games( και όχι μόνο) για τιμές από 5 εώς 20€. Είχα κάτι υπόλοιπα στο PayPal οπότε πήρα το Evil Within pass για 6€ και το Arkham Knight Pass για 10€.( κρίμα τα 2€ που είχα δώσει για το Batman 1989 DLC, oh well) Τώρα είδα πως έχει και το The Witness για 15€... Ουφ xD
Θα με κράξεις αλλά προτίμησα να πάρω τον Διάφανο του Παπακωνσταντίνου και το Άδειο δωμάτιο του Mάλαμα που τα έχουν προσφορά στα public( 12€ both) xD Αν ισχύει η προσφορά την άλλη εβδομάδα μπορεί να υποκύψω
Ελληνική μουσική θέλω κι εγώ να αγοράσω, γιατί δε βρίσκεις εύκολα FLAC (pretentious audiophile mode on), αλλά Αγγλία λίγο δύσκολο... XD
Ξέρεις πόσο λάτρεψα το The Witness, οι 30 λίρες που έδωσα ήταν money well spent, 15€ είναι κλεψιά για ένα παιχνίδι τέτοιων προδιαγραφών. 20-25 ώρες άνετα για το πρώτο playthrough, φοβερά production values, φοβερά έξυπνα puzzles και προσωπικά θεωρώ ότι μιλάμε για ένα από τα καλύτερο design σε παιχνίδια ever. Ο Blow είναι πραγματικά ιδιοφυΐα, κρίμα που είναι "λίγο" snob .
ΕΔΙΤ
Τελικά έχει περίπου +50€ για μεταφορικά και import fees = 225€ τελική τιμή. Συν τον φόβο να στο χτυπήσουν στο τελωνείο ή να τον χτυπήσουν γενικά και να πάθει ζημιά στο ταξίδι του. Αλλά και πάλι, πολύ καλή προσφορά.
PAYDAY 2 is an action-packed, four-player co-op shooter that once again lets gamers don the masks of the original PAYDAY crew - Dallas, Hoxton, Wolf and Chains - as they descend on Washington DC for an epic crime spree.
Τσαμπα Payday 2, μεχρι να δωσουν 5m copies οποτε παρτε το οσο προλαβαινετε.
Comment