Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Απλως σουβλακια ειπε ο ανθρωπος κι οτι καταλαβαινει ο καθενας στη γλωωσα του, εσυ αντε παρε ενα ξυλο με κομματια κρεατος επανω, εγω θα χτυπησω μια πιτα με τζατζικακι, πατατουλες και κρεατακι.
Εμ αυτά παθαίνεις όταν παίρνεις ένα παιχνίδι 7-9 μήνες πριν αγοράσεις την κονσόλα. Το αστείο είναι ότι και τώρα που την έχεις δεν το έχεις τερματίσει .
Αναμενόμενο ήταν να πέσει κι άλλο. Μέχρι και τα μαγαζιά σουτάρουν αυτό το "συλλεκτικό" κομμάτι .
Περιμένετε ένα μήνα ακόμα να το πάρετε από τους κάδους σκουπιδιών έξω από τα μαγαζιά.
Αναμενόμενο ήταν να πέσει κι άλλο. Μέχρι και τα μαγαζιά σουτάρουν αυτό το "συλλεκτικό" κομμάτι
Περιμένετε ένα μήνα ακόμα να το πάρετε από τους κάδους σκουπιδιών έξω από τα μαγαζιά.[/b]
Ελλάδα την παρήγγειλαν πολλοί και αθέτησαν τις παραγγελίες,δικαιολογημένα,γιατί 120?-130? δεν τα δίνεις εύκολα.Γενικά πάντως έχει πέσει κατακόρυφα η τιμή της και στο εξωτερικό εκεί στα 60-80.
Anyway επειδής κι εγώ νωρίς το πήρα στα 70?,δεν το έχω μετανιωσει μιας και προσωπικά το θεωρώ ok έκδοση αλλά όχι για 130?-ήταν υπερτίμηση.Όπως δε θεωρώ δικαιολογημένα και τα 70? για τη δήθεν limited.
Το έχω πει και στο gp forum.Το "συλλεκτικό" είναι σχετικό.Αν εμένα μου αρέσει το game και η έκδοση(στην προκειμένη το κυριότερο)ποσώς με νοιάζει η συλλεκτικότητα.Btw Mass Effect CE 35? στο plaisio...Ίσως το τιμήσω ευτυχώς που δεν το είχα πάρει day one όπως σκεφτόμουν
EDIT:
Folklore στο πλαίσιο 10?.
Πήγα σήμερα και ρώτησα και όταν άκουσα αυτήν την τιμή δεν άντεξα... Αθέτησα μία υπόσχεση, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε[/b]
Evans,οι υποσχέσεις είναι για να σπάνε σαν τις αποκλειστικότητες ένα πράγμα
Το Folklore μάλλον είχε ξεμείνει μιας και το plaisio δεν το αναφέρει καν στο net.
Το έχω πει και στο gp forum.Το "συλλεκτικό" είναι σχετικό.Αν εμένα μου αρέσει το game και η έκδοση(στην προκειμένη το κυριότερο)ποσώς με νοιάζει η συλλεκτικότητα.Btw Mass Effect CE 35? στο plaisio...Ίσως το τιμήσω ευτυχώς που δεν το είχα πάρει day one όπως σκεφτόμουν[/b]
Σκέψου το για τη συλλεκτική του Mass Effect. Βρίσκεις την κανονική έκδοση στα 15? καινούρια. Εγώ θα προτιμούσα την απλή έκδοση πάντως.
Comment