Announcement

Collapse
No announcement yet.

Role Players Realm

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τι εννοεις το διορθωσαν; Works as intended

    Πραγματι ειναι ολο leveled ως και τα quest reward. Αλλα οκ το ξεπερασα αυτο δε με ενδιαφερει. Μη σου πω οτι μου ψηλοαρεσει ετσι γιατι δεν εχει σημασια η σειρα που θα το πιασεις. Αλλα καταλαβαινω τις αδυναμιες.

    Το μονο που ξερω ειναι οτι στο Skyrim ακολουθησαν ελαφρως διαφορετικη προσεγιση με λιγοτερο scaling αλλα και εκει υπαρχει.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Απαντάω καθυστερημένα.

      Μάλλον λάθος λέξη χρησιμοποίησα, αντί για διόρθωσαν ήθελα να πω άλλαξαν.

      Κοίτα, γούστα είναι αυτά προφανώς αλλά για εμένα μια από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες όταν παίζω ένα rpg είναι να εξερευνώ και να ανακαλύπτω και σαφώς να μαζεύω gear το οποίο θα μου δοθεί σαν ανταμοιβή αφού καταφέρω να ολοκληρώσω κάτι, πχ το να βρω ένα πολύ καλό όπλο στο τέλος ενός δύσκολου dungeon. Για εμένα το να εξαρτάται το τι θα πάρω από το level μου χαλάει εντελώς την εμπειρία. Καταλαβαίνω γιατί σου αρέσει, σαφώς το παιχνίδι έχει πολλά δυνατά σημεία αλλά εγώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχασα το ενδιαφέρον μου.


      Tidy!

      Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

      Comment


      • Τελειωσα με το Oblivion, εκανα main quest & factions, προφανςω εμειναν δεκαδες αλλα quests που δε νομιζω να ασχοληθω ποτε. Βασικα αν και θα πρεπε να ντρεπομαι γι αυτο, εκανα οτι χρειαζοταν για τα 1000g, 1000/1250 γιατι τα υπολοιπα ειναι στο expansion. Όταν ξαναμπει το Shivering Isles σε sale θα επιστρεψω για τα υπολοιπα

        Τωρα επιασα Skyrim να συνεχισω οτι εχω αφησει. Ασχοληθηκα με Dragonborn dlc και το βρηκα πολυ ολοκληρωμενο εξτραδακι και η νεα περιοχη (Solstheim). Σε κανει να διψας για Morrowind remake.

        Μ αυτα και με εκεινα πλησιαζει το release date του Mass Effect Trilogy. Νομιζω λογω EA Play στο game pass ultimate θα μπορω να παιξω 10 ωρες free trial και να δω αν μου κανει για αγορα.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Ramparter το Morrowind το έχεις παίξει; Μου έχει μείνει ο πλούσιος και υπερβολικά περίπλοκος κόσμος του, αν το Skyrim έχει το ίδιο καλό κόσμο και έντονη την αίσθηση ανακάλυψης και εξερεύνησης τότε μπορεί να ψηθώ να το πιάσω.

          Επίσης, Mass Effect είχες παίξει στο παρελθόν;

          Σε άλλα νέα, πρόσφατα η Monolith, εταιρεία που μας έχει δώσει τα Xenoblade Chronicles 1,2, X πρόσφατα ανανέωσε τα trademarks για τα Baiten Kaitos και Baten Kaitos Origins. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι πως το Baiten Kaitos Origins δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ευρώπη. Έτσι, πολλοί ελπίζουν ότι θα κυκλοφορήσουν σαν port στο Nintendo Switch. Προσωπικά το θέλω σαν τρελός να συμβεί αυτό, το πρώτο Baten Kaitos ήταν ένα πολύ καλό και ξεχωριστό rpg και είχε ένα φοβερό plot twist. Τα έχει παίξει κανείς άλλος εδώ;

          Last edited by Deus; 17-05-2021, 11:24 PM.


          Tidy!

          Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

          Comment


          • Εχω παιξει Morrowind, δε το εχω τελειωσει. Με τα συγχρονα δεδομενα ο κοσμος του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ωστοσο εχει την ομορφια οτι ανηκει σε εποχη που δεν ειχες βελακια να σου δειχνουν που θα πας. Ετσι βασιζοσουν πολυ στις περιγραφες των quests. Επισης ειχε μικρο viewing distance που εκανε τα πραγματα ακομη πιο συνθετα και δυσκολα.
            Do a barrel roll!

            Comment


            • Originally posted by Ramparter View Post
              Εχω παιξει Morrowind, δε το εχω τελειωσει. Με τα συγχρονα δεδομενα ο κοσμος του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ωστοσο εχει την ομορφια οτι ανηκει σε εποχη που δεν ειχες βελακια να σου δειχνουν που θα πας. Ετσι βασιζοσουν πολυ στις περιγραφες των quests. Επισης ειχε μικρο viewing distance που εκανε τα πραγματα ακομη πιο συνθετα και δυσκολα.
              Εμένα ακριβώς αυτό μου άρεσε στο Morriwind, το ότι απλά σου έλεγε που θα πας και εσύ απλά έψαχνες. Στην πορεία έμπαινες σε άσχετα dungeons και πόλεις, ανακάλυπτες αρχαία ερείπια, χωριά, σπηλιές κτλ. Όλα αυτά πολλές φορές είχαν τα δικά τους quests, δυνατά τέρατα και gear. Ήταν με άλλα λόγια παιχνίδι που ανταμείβει την εξερεύνηση, διαδικασία που με διασκεδάζει απίστευτα. Για αυτό λάτρεψα και το BOTW.

              Σε άλλα νέα...έχουμε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Πρώτον ανακοινώθηκε remake του Dragon Quest 3!!!



              Έχει πολύ ωραία αισθητική και θυμίζει έντονα το Octopath Traveler.

              Επίσης, ανακοινώθηκε το Dragon Quest XII!!!



              Δεν ξέρουμε ακόμα ούτε πότε θα κυκλοφορήσει ούτε σε ποια πλατφόρμα. Αυτά που ξέρουμε είναι ότι θα είναι πιο σκοτεινό και θα έχει κάποιες αλλαγές το κλασσικό interface με εντολές που δίδονται μέσα στη μάχη. Επίσης λέγεται πως ο δημιουργός δήλωσε πως θα υπάρχουν και κάποιες κρίσιμες αποφάσεις που θα καλούμε να πάρουμε οι οποίες θα αλλάζουν την εξέλιξη της πλοκής καθώς επίσης πως δεν θα είναι γραμμικό και θα παρέχει κάποια ελευθερία όσον αφορά το πως θα προχωράμε στο παιχνίδι.

              Άντε να δούμε, σημαντικά νέα.


              Tidy!

              Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

              Comment


              • Deus Ti mou 8umises tora me to Baten? Etuxe k epese sta xeria mou mazi me to Tales of Symphonia sto kubo, opote asxoli8ika ligo enala3. Kai ta 2 solid, alla to baten eixe aparadekta voiceovers. Meta apo ligo ir8e k to Skies or Arcadia gia DC, opote ta 2 proigoumena fagan podi.
                Last edited by thunderjohn; 28-05-2021, 08:18 AM.

                Comment


                • Ωραίος Thunderjohn.

                  Εγώ είχα λιώσει το Baten Kaitos. Μου είχε αρέσει πάρα πολύ και ήταν από τα πολύ ενδιαφέροντα rpgs τότε και μου είχε μείνει μάλιστα και το μεγάλο plot twist κάπου στη μέση.

                  Έχεις δίκιο για τα voice overs αλλά υπάρχει λόγος που το κάνανε έτσι, εξηγείται από την ιστορία. Θυμάσαι;

                  Μακάρι να κυκλοφορήσει αυτή η φημολογούμενη συλλογή. Θα γούσταρα απίστευτα να ρίξω replay στο πρώτο και φυσικά είναι μια τέλεια ευκαιρία να παίξω και το 2.

                  Το Tales of Symphonia το είχα λιώσει αλλά το Skies of Arkadia, παρόλο που το έχω αυθεντικό, δεν το έχω τελειώσει. Θα ήθελα να το κάνω φυσικά, μου είχε αρέσει πάρα πολύ και φαίνεται ότι έχει έντονο το στοιχείο της εξερεύνησης που προσωπικά λατρεύω. Έχω και μια αδυναμία στην sega φυσικά...


                  Tidy!

                  Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

                  Comment

                  Working...
                  X