Χαχα, σε πιάνω Τίτε, αλλά νομίζω ότι και σήμερα υπάρχει challenge σε αρκετούς τίτλους (πέρα από τα old school incarnations). Μπορει συνολικά η δυσκολία να έχει πέσει σε σύγκριση με τον μέσο όρο που γνωρίσαμε στην εποχή των 8 και των 16bit, αλλά αρκετοί τίτλοι που κυκλοφορούν σήμερα (mainstream και μη) έχουν challenge. Μπορει το challenge αυτό να μη βρίσκεται στο normal, αλλά υπάρχει σε άλλα επίπεδα δυσκολίας (προσωπικά βρήκα το Resident Evil 4 και το Halo πχ, ιδιαίτερα απαιτητικά στο hard και το heroic αντίστοιχα).
Καμιά φορά έχω την εντύπωση πως όταν οι παλιότεροι διαμαρτυρόμαστε (εγώ αρκετές φορές τουλάχιστον) για την δυσκολία των σημερινών τίτλων, δεν το κάνουμε τόσο λόγο κάθε αυτής της έλλειψης challenge, όσο για την έλλειψη challenge old school μορφής, κάτι που έχει περισσότερο σχέση με το ίδιο το gameplay, παρά με την δυσκολία των τίτλων.
Καμιά φορά έχω την εντύπωση πως όταν οι παλιότεροι διαμαρτυρόμαστε (εγώ αρκετές φορές τουλάχιστον) για την δυσκολία των σημερινών τίτλων, δεν το κάνουμε τόσο λόγο κάθε αυτής της έλλειψης challenge, όσο για την έλλειψη challenge old school μορφής, κάτι που έχει περισσότερο σχέση με το ίδιο το gameplay, παρά με την δυσκολία των τίτλων.
Comment