Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κακες εμπειριες απο καταστηματα του χωρου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ελευθερια λογου, οχι αστεια XD .
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

This video has been removed due to terms of use violation.

Λωλ.
      [/b]
      τι ακριβώς έδειχνε το video?

Comment

To βιντεο ειχε ενα πρωην υπαλληλο του gamestop ο οποιος σε στυλ escapist τα εχωνε με επιχειρηματα στην ολη αλυσιδα ολα του μαζι τα βιντεο ειχαν συνολικη διαρκεια 90Λεπτα &#33; εγω τα ειδα ολα μιλαμε τους ξεβρακωσε &#33; και απο οτι φαινεται καλα τους εκανε

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

Se magazaki sta exarhia konta sto mouseio [kleisto pleon]

Ligo kairo prin kleisei.
          Pernao, vlepo vitrina.
          As mpoume

/me enters

........

Politis "psilo-hamoureuete" me gomena

.......

/me takes a look [same shit]

Heh, pana na prolavoume to trolei, na paixoume spiti kana game

Comment

Εδώ και δύο χρόνια αγοράζω από net ως επί το πλείστον και από καταστήματα μόνο προσφορές.
            Ωστόσο από την "εποχή του χαλκού" έχω να αναφέρω απίστευτα σκηνικά.Τόσο από αθάνατη ελληνική επαρχία μέχρι Αθήνα και το γνωστό σε όλους μαγαζί στην Πανόρμου.

Θα ξεκινήσω από το δεύτερο μιας και ως γνωστόν ο τυπάς που το έχει πέρα από άσχετος με το θέμα είναι και μεγάλο λαμόγιο.

Περιστατικό 1Pay Hard:Almost...
            Προ 4ετίας όταν δεν ήξερα και πολλά από net,eshops etc πέρασα μία βόλτα από εκεί και μιας και είχε παλιά games είπα να ρτήσω για το Castlevania:SotN.Μου απάντησε πως το έχει αλλά έπρεπε να περιμένω λίγες μέρες για να το φέρει.Τιμή?Μου είπε 70?.Συμφωνούμε και μου είπε να περάσω μετά από 4 μέρες.Μου λέει πως είναι σπάνιο όπως και το Shenmue και ICO,έχουν πολλή ζήτηση κτλ και η ταρίφα πάει στα 120
            Έμεινα να τον κοιτάζω και του ακυρώνω την παραγγελία.Περιττό να πω,πως αν και δεν ψώνιζα από net είχα την στοιχειώδη νοημοσύνη για να αντιληφθώ πως ο έξυπνος τσέκαρε το ebay για αγορές και πέταγε και ένα καπέλο από 50 μέχρι 100?.

Περιστατικό 2Pay Harder(or being a jackass)
            Ήθελε ο αδερφός μου διακαώς το REmake για GC καθότι τεράστιος fan.Πάμε πάλι από τους Παιχνιδοεξερευνητές και μας το πουλάει 50.Του έκανα το δύσκολο πήγε στα 35 και μου έλεγε "δε θα το έδινα το game γιατί είναι καράσπάνιο κτλ κτλ"Όταν άρχιζα να αγοράζω από eshops και αντιλήφθηκα την σπανιοτητά του μου ήρθε να πάω από εκεί να τα κάνω λαμπόγυαλο.

Περιστατικό 3Can i play with dumbness?
            Πρόπερσι τσέκαρα το online store των Game Explorers(ouch&#33;&#33;το είπα μη βαράτε)και βλέπω προς πώληση τα MegaMan X5,Strider 2 και Marvel Super Heroes για psone.Στα 15? έκαστο πρπ.Παρά τα όσα είχαν συμβεί,αφελώς σκεπτόμενος,πάω από το μαγαζί να τα αγοράσω.
            -Τα έχετε?
            -Ναι.
            -οκ.Μπορείτε να μου τα φέρετε?
            -Εμ...Δεν τα έχω εδώ.Πέρνα αύριο.
            -Σίγουρα?
            -Ναι.Και τιμές όσο είδες στο site.
            -45 δλδ?
            -Ναι.

Την επόμενη μέρα μόλις τελείωσα από τη σχολή είπα να πεταχτώ.Πονηρά σκεπτόμενος όμως είπα να τσεκάρω το site για σιγουριά.Και φυσικά τα ματάκια μου έκαναν πουλάκια.Οι τιμές ήταν 30-40? για το καθένα πλέον. Μετά από αυτό το συγκεκριμένο κατάστημα-όπως και άλλα παρόμοιου τύπου-έχουν μπει στην μπούκα του κανονιού για μένα.Αν είχα γνώσεις,φίλους δικηγόρους κτλ ειλικρινά θα ξεκινούσα νομικές διαδικασίες γι&#39;αυτούς τους τεμπελχανάδες που κλέβουν και παίζουν μπιλιάρδο στην άγνοια του κόσμου.
            Είναι και κολλητική η ασθένεια.Είχαμε πάει με τον Σιθ σε ένα κατεστραμένο παλιό μαγαζί-ναι κέντρο της κόπιας με βιτρίνα σκόρπια αυθεντικά.Μέσα μια μεσόκοπη γυναίκα που βαράει μύγες(όχι δε λέω για τη φιγούρα των Εξαρχείων)Βλέπω το Soul Reaver σε μέτρια κατάσταση...Πόσο κάνει?35?...Την κοιτάω με το ύφος wtf??Για να πάρω απάντηση...Μα είναι παλιό...
            LOL...Ό,τι είναι παλιό είναι συλλεκτικό.Δεν το ξερατε??

ΕDIT:
            Ψάξτε και στο gamepro forum και στο myxbox για το κατάστημα που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο.Έχει καλά πράγματα και μηδέν παράπονα.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
            X