Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το πιο ....... παιχνίδι που έχετε παίξει.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τετοια λεγε κι εσυ να μην τελειωσει ποτε αυτη η ιστορια.
    Σεμνααααα (προς ολους αυτο).

Comment

Κατ'αρχας το που συχναζεις, απο ποτε και ποσων ετων εισαι δε νομιζω να ενδιαφερει καποιον.Περα απο αυτο δε μπορεις να ξερεις με τι ασχολουμαι και για ποσο διαστημα οποτε μη κανεις ασκοπους και αστοχους υπαινιγμους.Στο κατω κατω της γραφης εμενα η πικρια μου πηγαζει απο τον σεβασμο που ετρεφα μεχρι προτεινως για τη σειρα κι απογοητευτηκα, οχι απο καποια αρνητικη προδιαθεση.

Μου δινεις την εντυπωση πως εχεις αναλαβει τον ρολο του "unofficial NGII supporter" στο forum και στην παραμικρη αρνητικη αναφορα για τον τιτλο την "πετας" την ατακα σου (θυμαμαι χαρακτηριστικα συγκεκριμενο "videακι" που πεταξες σαν απαντηση σε post αλλου μελους προσφατα - εκφραση σεβασμου στην αποψη του αλλου να υποθεσω;), μη μου το παιζεις υπερανω.Μαλλον εγω θα επρεπε να μιλαω για τις δικες σου εξυπναδες κι οχι το αντιθετο.

Εν τελει ενταξει, εσυ εχεις το προβλημα σου με τον τιτλο κι εγω σχολιασα την σταση σου, μπορεις να κανεις το ιδιο αλλα εκφρασεις του τυπου "ξερεις τι εχω κανει εγω;" ειναι τουλαχιστον γελοιες.Ελπιζω να εκτονωθηκες με το προηγουμενο post σου, αν θελεις να πεις κατι αλλο στειλε πμ, δεν υπαρχει λογος να απασχολουμε το thread.

ΥΓ.Η χαρα ειναι ομορφο συναισθημα Scatten, good for you.
      [/b]
      1.Δεν με νοιαζει προσωπικα τι θα πεις εσυ κ ολοι εδω μεσα (no offense) για το τι κανω κ ποιος ειμαι απλα ειπα οτι δεν ειμαι κανενα παιδακι να βαζω το DMC4 στη λιστα επειδη εσυ εβαλες το NG2 (ελεος ρε Altair κ εσυ...) να πω την αληθεια το περιμενα να γινει τετοιο θεμα οπως κ εγινε, δηλαδη το "σωστο" πιο θα ηταν? να μην το εβαζα επειδη ο fioth εβαλε το NG2? καλα παμε καλα εδω μεσα? εχω χασει δηλαδη το δικαιωμα να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη μονο κ μονο επειδη καποια "βεντετα" νομιζει οτι ειναι το κεντρο του κοσμου? ελεος απλα....
      2. Εχεις κανει καμια 20αρια αρνητικα trolling posts για το NG2 μετα το σχετικο θεμα DMC4 vs NG2...κατι ειπες για εμμονη? ή μηπως πικρια? οτι κ να ειναι εχει καταντησει πολυ κουραστικο.
      3. Το συγκεκριμενο post στο οποιο αναφερεσαι ηταν πιο πολυ humor παρα προσβολη κ στο κατω κατω δεν πειραξε το φιλο που του εκανα το comment εσενα τι σε νοιαζει?
      4. Τεσπα δεν εχει ουσια να συνεχισω να ασχολουμαι μαζι σου...εγω εκανα εγγραφη σε αυτα τα forum με τις καλυτερες προθεσεις ψαχνωντας καποιο ελληνικο community που να μπορω να συζητω κ να ανταλλασω αποψεις για πραγματα που δεν μπορω να πω με τους περισσοτερους γυρω μου αλλα απο οτι καταλαβα το περιβαλλον δεν ειναι κ πολυ φιλικο προς τα νεα μελη κ συν ολα αυτα εχω κ ατομα σαν τον fioth που νομιζουν οτι ειναι καποιοι σε ενα community 15-20 ατομων με συμπεριφορα "βεντετας" - παιδια μην τολμησει κανεις να πει αρνητικο για DMC4 γιατι παραμονευει ο fioth! LΟL! απο την μια ειναι για γελια κ απο την αλλη για κλαμματα...

Comment

εγω εκανα εγγραφη σε αυτα τα forum με τις καλυτερες προθεσεις ψαχνωντας καποιο ελληνικο community που να μπορω να συζητω κ να ανταλλασω αποψεις για πραγματα που δεν μπορω να πω με τους περισσοτερους γυρω μου αλλα απο οτι καταλαβα το περιβαλλον δεν ειναι κ πολυ φιλικο προς τα νεα μελη κ συν ολα αυτα εχω κ ατομα σαν τον fioth που νομιζουν οτι ειναι καποιοι σε ενα community 15-20 ατομων με συμπεριφορα "βεντετας" - παιδια μην τολμησει κανεις να πει αρνητικο για DMC4 γιατι παραμονευει ο fioth! LΟL! απο την μια ειναι για γελια κ απο την αλλη για κλαμματα...[/b]
        Μην μπερδεύεις κάποια πράγματα... Το ότι είχες μία διαμάχη με ένα άτομο αυτό δεν λέει κάτι για ολόκληρο το forum. Δεν έχω παρακολουθήσει όλη την ιστορία (γιατί απότι κατάλαβα υπάρχει ιστορία πίσω από όλο αυτό) αλλά ανεξάρτητα από το ποιος φταιει καλό θα ήταν να το λύνατε μέσω pm...

Comment

ΙΜΗΟ δίκιο έχει ο vortrag αλλά w/e. Ας σταματήσει εδώ αυτό το πράγμα. Κι εγώ δε συμφώνησα με τη θέση που έβαλε ο Getta στο FFVII και ήθελα να πω δύο πράγματα, αλλά δεν το έκανα. Φάνηκε όντως λίγο σαν μπηχτή το θέμα με το DMC4 αλλά w/e, ποιος ο λόγος για τέτοιες αντιδράσεις...

Ας συνεχιστεί το topic...

Comment

Εντάξει παίδες ηρεμίστε, το τι θα πει κάποιος στο συγκεκριμένο thread λίγη σημασία έχει έτσι κι άλλως, πολύ απλά γιατί οι επιλογές ως επί το πλείστον βασίζονται αποκλειστικά σε υποκειμενικά κριτήρια.
            αλλα απο οτι καταλαβα το περιβαλλον δεν ειναι κ πολυ φιλικο προς τα νεα μελη[/b]
            Κάτσε ρε Vortaq για να καταλάβω, από πού ακριβώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
            Διαμάχες σε forum, θα έχεις είτε είσαι νέος, είτε παλιός, και να είσαι σίγουρος ότι κανείς εδώ μέσα δε κάνει τέτοιου είδους διαχωρισμούς, εξάλλου αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που καταργήσαμε το post count. Διαμάχες έχουν γίνει και μεταξύ ατόμων που γνωρίζονται χρόνια, και θα συνεχίσουν να υπάρχουν πολύ απλά γιατί είναι κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα μιας συζήτησης.

Επίσης όπως βλέπεις υπάρχουν ?παλιά? μέλη στο ?εχθρικό? προς τους νέους forum μας, τα οποία πήραν το μέρος σου στη συγκεκριμένη διαμάχη, μη τρελαίνεσαι λοιπόν, μη κυνηγάς φαντάσματα και μην είσαι προκατειλημμένος εκεί που δε χωράει προκατάληψη.

Εντελώς φιλικά.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σχολιαζουμε τις επιλογες των αλλων.
              Αλλο ειναι να κανουμε ενα "πειραγμα" για να υπαρχει ομορφη ατμοσφαιρα κι αλλο κριτικη επιλογων. Το τελευταιο φερνει αναποφευκτα κοντρες τεσπα.

Παντως, νομιζω πως πρεπει να κυνηγησουμε ομαδικως τον Getta_Robbo με οτιδηποτε διαθετει ο καθενας, καραμπινες, παντοφλες κτλ

οfficial hater των μεγαλων ονοματων
              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

παντοφλες [/b]
                Εγώ σας έχω όλους σε αυτό το θέμα. Σαμπό ftw. Ε scatman ;

Comment

Aφου το ξερεις Evans. Τετοια παντοφλα δε θα ξαναυπαρξει, κατι σαν Ultimate Weapon ενα πραγμα ας πουμε.

Comment

Μη με προκαλειτε γιατι εχω 3 ή 4 νεα ζευγαρια απο την εποχη του θρυλικου παντοφλομοντελου της terranigma era.

Comment

Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Κοιτα XenoVagrant..

νομιζω ολοι σεβομαστε το γεγονος πως οι παντοφλες σου ειναι συλλεκτικης αξιας, αξιολογα κομματια κ In fashion- μπετατζης/οικοδομη style αλλα! τα τσοκαροειδη του Evans δυσκολα συγκρινονται...

Τα ειδα πριν 1-2 χρονια κ εχουν βδελοποιηθει απο τοτε στο μυαλο μου.

ΕΚΤΟΣ κι αν αυτα τα νεα κομματια στην collection σου...αλλα και παλι...δυσκολο...

Comment

/depressed.

Παω να παιξω μιζερα παιχνιδια να ξεχαστω (βλ. dungeon crawlers/jrpgs).

Υ.Γ.
                          Σαν να μετραει πολυ η γνωμη σου. Παιζει κανα διπλωμα παντοφλολογιας και εγινες και κριτικος; Διατριβη στην παντοφλα λεμε .

Comment

εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι γιατί έχεις 16 φορές το terranigma;ramparter σου δίνω το ελεύθερο να με πεις σπάμμερ.Βόρτρακ τα παιδιά μια χαρά το έθεσαν και στα είπα κι εγώ μέσω πμ.σε περιμένουμε. ;)
                            Carpe diem

Comment

Vortraq δεν τηθετε το ζητημα που αναφερεις.. Δεν ειμαι μερος καμιας κλικας εγω και τα περισοτερα παιδια. Αν γινουν τα σκηνικα που περιγραφεις θα ειναι και η τελευταια στιγμη που επισκεπτομαι την σελιδα.
                              Για την ιστορια, αν και πιστευω πως οι σειρες devil may cry / ninja gaiden (next gen) ειναι τρομακτικα overrated, ειλικρινα δεν πιστευω πως μιλαμε για κακα παιχνιδια.
                              Ελαχιστα μπορουν να εκθρονισουν το final fantasy saiven απο το θρονο του.
                              Υγ. Περι το ποσοι συμφωνουν με αυτα που εγραψα. Αν και σεβομαι την αποψη και το γουστου καποιου, ειναι αστειο να προσπαθει ο καθενας να πεισει τον αλλον. Εχω δει αρκετα παιχνιδια, συν ολα αυτα που αναφερα στη λιστα. Το καθενα με διαφορετικη βαρυτητα και κριτηρια, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου. Δεν εχω ωστοσο κανενα προβλημα να συζητησω με καποιον γιατι κατεληξα σε αυτες τις επιλογης. Σοβαρος και ωριμος διαλογος να γινεται =)
                              Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                              It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                              A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                              In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                              Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                              Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                              Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Υγ. Περι το ποσοι συμφωνουν με αυτα που εγραψα. Αν και σεβομαι την αποψη και το γουστου καποιου, ειναι αστειο να προσπαθει ο καθενας να πεισει τον αλλον. Εχω δει αρκετα παιχνιδια, συν ολα αυτα που αναφερα στη λιστα. Το καθενα με διαφορετικη βαρυτητα και κριτηρια, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου. Δεν εχω ωστοσο κανενα προβλημα να συζητησω με καποιον γιατι κατεληξα σε αυτες τις επιλογης. Σοβαρος και ωριμος διαλογος να γινεται =) [/b]
                                Δεν έχω παίξει το ff vii (μάλλον πιο σωστά δεν έχω παίξει κανένα ff ) αλλά το γεγονός ότι οι περισσότεροι το θεωρούν κορυφαίο παιχνίδι κάτι σημαίνει. Οκ δεν λέω, ο καθένας έχει τα γούστα του αλλά προφανώς το να χαρακτηρίζεις το συγκεκριμένο παιχνίδι ως χειρότερο μάλλον είναι υπερβολή. Αν θες ανέλυσε το λίγο κιόλας με πιο σκεπτικό έκανες τη συγκεκριμένη επιλογή γιατί είμαι περιέργος κιόλας.
                                Πάντως το θεωρώ λιγάκι άκυρο το να θεωρεί π.χ κάποιος το χειρότερο παιχνίδι που έχει παίξει το golden eye επειδή δεν του αρέσουν τα fps γενικότερα. Πιο σωστό θα ήταν η επιλογή να γινόταν από την κατηγορία παιχνιδιών με την οποία ασχολούμαστε.

Comment

Working...
                                X