Announcement

Collapse
No announcement yet.

GameCube

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αγαπημένη εννοείς μάλλον, γιατί καλύτερη σίγουρα δεν είναι.
    [/b]
    Αγαπημένη μου είναι η ΝΕS. Καλύτερη θεωρώ την Ν64.

Comment

Η "πουτανα" Νιντεντο οπως αναφερθηκε απο καποιον σαρκαστικο φιλο δεν εχει κανει κακο σε κανενα απλα εχει γινει αδιαφορη πλεον για καποιους απτο κοινο που μεγαλωσαν με Snes, N64 κτλ Τεσπα/
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Ωραίο εργαλείο το GameCube...
        Πρώτο απ'όλα, το Wind Waker. Ένα παιχνίδι σκέτη μαγεία. Το Resident Evil 4, επίσης απο τα αγαπημένα μου, κρίμα που δεν έμεινε αποκλειστικό, όπως και το Viewtiful Joe που ποτέ δεν κατάφερα να το προχωρήσω λόγω τεχνικού προβλήματος. Τώρα ψάχνομαι για Killer 7.

Comment

Όχι σε επιδόσεις το Xbox είχε τα πρωτεία, με το PS2 να έχει το πιο περίεργο-εξωτικό hardware και το Gamecube να είναι κάπου στην μέση. Το Gamecube ήταν η πρώτη κονσόλα που αγόρασα την προηγούμενη γενιά και αγοράζω ακόμα παιχνίδια όπου βρώ (π.χ. χθές αγόρασα το Pikmin 2). Η ατυχία του είναι ότι αγόρασα και Xbox 360 οπότε "καινούριο μου καλάθι και πού να σε κρεμάσω" που λέει και ο σοφός λαός. Γενικά το Gamecube είναι πολύ καλό μηχάνημα, με καλύτερη γκάμα ποιοτικών τίτλων από το Wii. Τα Super Mario Sunshine και Wind Waker είναι αριστουργήματα και ας μην έλαβαν καλή υποδοχή από μερικούς ανεγκέφαλους :nintendo: fans. Το καλό είναι ότι το Wii είναι και Gamecube μαζί. οπότε αν βρείτε τα παρακάτω, αγοράστε ανεπιφύλακτα:

Super Mario Sunshine
          Legend of Zelda: Wind Waker
          Metroid Prime
          Super Monkey Ball
          Resident Evil Remake & 4
          Pikmin 1 & 2
          Ikaruga (NTSC only, the PAL is playable but worse)
          Fire Emblem: Path of Radiance
          F-Zero GX
          Warioware Inc.
          Timesplitters 2
          και δεν θυμάμαι και κάποια. To Starfox δυστυχώς ήταν απίστευτη μάπα σε σχέση με το N64...

Edit: Τι δουλειά έχει το θέμα στα Retro, τώρα που το είδα;
          [/b]
          Φιλε μου ειμαι μαζι σου!

Comment

Τα μονα πραγματα που με αφησαν παραπονεμενο ηταν οτι ακυρωθηκαν (οχι μεταφορα, ακυρωση) πολλα παιχνιδια, καθως και οτι για να βρεις παιχνιδια για το μηχανημα εδω Ελλαδα, επρεπε να φτυσεις αιμα.
            Απαραδεκτη διαθεσιμοτητα απο υπεθυνους παραγοντες για ακομα μια φορα.
            Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
            It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
            A man wields his sword in order to depart life with a smile.
            In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
            Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
            Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
            Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Προσωπικά απορρίπτω τα περί ηλικίας κλπ, αν ήταν έτσι, κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ισχυρότερο σοκ από εκείνο της αρχικής επαφής που έχει κάποιος με ένα video game που γουστάρει για πρώτη φορά. Αγαπημένη κονσόλα όλων υπό αυτές τις συνθήκες θα έπρεπε να είναι η πρώτη του, και λόγο ηλικίας (συνήθως) και λόγο απειρίας και λόγο πρωτόγνωρου συναισθήματος.

Επίσης δε νομίζω ότι αρνείται κανείς (ρεαλιστής) το πόσο προβληματική ήταν η περίοδος του Nintendo 64, σίγουρα η πιο προβληματική περίοδος Nintendo κονσόλας, είτε αφορά την υποστήριξη, είτε τις τιμές, είτε ακόμα και τεχνικά ζητήματα. Οι βασικότεροι λόγοι σεβασμού και ?αγάπης? προς τη συγκεκριμένη κονσόλα είναι δυο, πρώτιστος η ποιοτικότερη ίσως περίοδος στην ιστορία της Nintendo (και της Rare) όσον αφορά το developing, και δευτερευόντως η φοβερή εμπειρία που προσέφερε η κονσόλα σε επίπεδο multiplayer, τι να κάνουμε το 1996 τέσσερις παίχτες μαζί ήταν μοναδική εμπειρία.
              [/b]

Χαίρομαι που αναφέρεις ότι σαν περίοδο, πέρα από την ποιότητα της, ήταν προβληματική...Στην ίδια συζήτηση που είχαμε κάνει και παλιότερα στο nintendo.gr δεν το είχες παραδεχθεί, ειδικά στο θέμα της υποστήριξης από 3rdparties που για μένα αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι εκείνης της εποχής..

Διαφωνώ ωστόσο, στο ότι το μεγαλύτερο κόλλημα θα ήταν με το πρώτο παιχνίδι που έχει παίξει ο καθείς..
              Η άποψη μου έγκειται στο γεγονός πως η εφηβική ηλικία,είτε όψιμη είτε πρώιμη όταν και νομίζω πως οι περισσότεροι από εσάς ήρθατε σε επαφή με το n64, είναι περίοδος πολύ έντονων συναισθηματικών αναταράξεων και εκ τούτου, παρουσιάζει πολύ πιο πρόσφορο έδαφος για ταυτίσεις και εξιδανικεύσεις..
              Παράλληλα, εκείνη την εποχή η εισαγωγή του 3d, καθώς επίσης και μηχανισμών, που ακόμα χρησιμοποιούνται μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τους 2d μηχανισμούς που σαφέστατα έχουν το retro feeling, ενισχύει το δέσιμο και την ταύτιση με εκείνη την περιόδο, για την οποία προς Θεού δεν μειώνω..απλώς τη θέτω στις σωστές τις διαστάσεις, απογυμνωμένη....

Παντως εχω βαρεθει να βλεπω τη γκρινια για το οτι φταιμε που λεμε πως καποτε ηταν ολα τελεια και τωρα ολα μας ενοχλουν.
              Οποιος θελει το δεχεται, ο καθενας εχει μια αποψη.

Δε νομιζω να ειναι μονο συναισθηματικοι οι παραγοντες οι οποιοι μας κανουν να καταληξουμε σε ενα τετοιο συμπερασμα.
              Το θεμα ειναι να εχεις ενα μετρο συγκρισης σε καθε εποχη και τοτε μπορεις να εξαγεις αρκετα πιο ασφαλη συμπερασματα. Αλλοι το ειχαν, αλλοι οχι και αυτο βλεπω πως καθοριζει σε μεγαλο βαθμο τις αποψεις των περισσοτερων - εδω μεσα τουλαχιστον -, για να μην κανω και καποια γενικευση.
              [/b]
              Μάλλον αναφέρεσαι σε μένα....
              Συγνώμη αλλά αντιφάσκεις..Λες πως ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά από την άλλη βαρέθηκες να ακούς την γκρίνια μου, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από την άποψη μου..
              Και το μαχαίρι να ξέρεις πως είναι δίκοπο...όπως εσύ έχεις βαρεθεί την δική μου γκρίνια, έτσι και κάποιος άλλος πχ εγώ, θα μπορούσε να είχε βαρεθεί το συνεχές wii bashing..
              Το θέμα είναι να υπάρχει διάλογος και με λέξεις όπως "βαρέθηκα την γκρίνια", δηλαδή την άποψη, μόνο διάλογος δεν γίνεται...
              Και συγχώρεσε με, αλλά είσαι και mod και τουλάχιστον εσύ πρέπει να υποστηρίζεις να ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις, έστω και αν δεν είναι αρεστές στα αυτιά σου...

Εγώ δεν μίλησα μόνο για συναισθηματικούς δεσμούς..Μίλησα ΚΑΙ για συναισθηματικούς δεσμούς, οι οποίοι όπως εξήγησα παραπάνω, ωραιοποιούν καταστάσεις ή για να το θέσω καλύτερα ωραιοποιούν συγκεκριμένες παραμέτρους μιας κατάστασης, μιας εποχής...
              Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά αλλά όταν κάποιος έχει αγοράσει μία κονσόλα (όπως ο Xenov το Wii) δε θα μπορούσε να κάνει "bashing" σε αυτήν. Απλώς από τη στιγμή που έδωσε τα λεφτά του (όσα και αν ήταν αυτά) έχει κάποιες απαιτήσεις, οι οποίες δεν καλύπτονται.

Τέλος πάντων, είναι σίγουρα και θέμα προτεραιοτήτων και αρεσκειών. ΙΜΗΟ στη γενιά που βρισκόμαστε δεν μπορείς να έχεις λόγο για τη gaming σκηνή στο σύνολο της όταν είσαι κάτοχος Wii. Μπορείς να βγάλεις σωστά συμπεράσματα για την πολιτική της Nintendo, αλλά με την καμία δεν μπορείς να έχεις λόγο για το που οδεύει το gaming (γιατί gaming=ενασχόληση). Όχι ότι αυτό αποτελεί και κανόνα ή σημαίνει ότι όλοι πρέπει να έχουν Xbox 360 και Wii. Ο XenoV (και εγώ) ενδιαφέρεται για κάτι πολύ πέρα από το Wii, για αυτό και κρίνει με βάση την εποχή και λέει τα όσα λέει για "μετρο συγκρισης σε καθε εποχη".

Comment

Γιατί αν ήσουν μόνο κάτοχος ps3 ή μόνο κάτοχος xbox360 μπορείς να έχεις λόγο για την gaming σκηνή στο σύνολό της?Όχι βέβαια.Αυτό μπορείτε να το κάνετε όσοι έχετε ps3 και Wii ή xbox360 και Wii ή όλες μαζί.Σε Καμμία περίπτωση κάτι μεμονομένο ή τον συνδιασμό ps3 και 360 που δεν έχεις άποψη για την πορεία που ακολουθεί το Wii.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Γιατί ασχολείστε με ξοφλημένες εδώ και καιρό κονσόλες;
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Χμ.

Comment

Γιατί αν ήσουν μόνο κάτοχος ps3 ή μόνο κάτοχος xbox360 μπορείς να έχεις λόγο για την gaming σκηνή στο σύνολό της?Όχι βέβαια.Αυτό μπορείτε να το κάνετε όσοι έχετε ps3 και Wii ή xbox360 και Wii ή όλες μαζί.Σε Καμμία περίπτωση κάτι μεμονομένο ή τον συνδιασμό ps3 και 360 που δεν έχεις άποψη για την πορεία που ακολουθεί το Wii.
                        [/b]
                        Σαφώς, δεν αντιλέγω. Απλώς ήθελα να υποστηρίξω λίγο τα λεγόμενα του Xenovagrant, για αυτό και έβαλα το Wii στο κέντρο των λεγομένων μου.

Για μένα το Wii60 κίνημα βγήκε αληθινό (για άλλους λογους, αλλά οκ), μια που αυτές οι δύο κονσόλες ως τώρα ορίζουν την Next-gen σκηνή, με το PS3 να προσπαθεί να κάνει κάτι δικό του. Προσωπική άποψη βέβαια για να μην μου επιτεθεί η PS3 Defense Force (και προς Θεού, έχω και PS3).

Comment

Μάλλον εννοείς την SDF (Sony Defence Force).
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Γιατί ασχολείστε με ξοφλημένες εδώ και καιρό κονσόλες;
                            [/b]
                            Ποιες κονσόλες εννοείς ακριβώς?
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Χαίρομαι που αναφέρεις ότι σαν περίοδο, πέρα από την ποιότητα της, ήταν προβληματική...Στην ίδια συζήτηση που είχαμε κάνει και παλιότερα στο nintendo.gr δεν το είχες παραδεχθεί, ειδικά στο θέμα της υποστήριξης από 3rdparties που για μένα αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι εκείνης της εποχής..[/b]
                              Δε θυμάσαι καλά τι είχα πει.
                              Διαφωνώ ωστόσο, στο ότι το μεγαλύτερο κόλλημα θα ήταν με το πρώτο παιχνίδι που έχει παίξει ο καθείς..
                              Η άποψη μου έγκειται στο γεγονός πως η εφηβική ηλικία,είτε όψιμη είτε πρώιμη όταν και νομίζω πως οι περισσότεροι από εσάς ήρθατε σε επαφή με το n64, είναι περίοδος πολύ έντονων συναισθηματικών αναταράξεων και εκ τούτου, παρουσιάζει πολύ πιο πρόσφορο έδαφος για ταυτίσεις και εξιδανικεύσεις..
                              Παράλληλα, εκείνη την εποχή η εισαγωγή του 3d, καθώς επίσης και μηχανισμών, που ακόμα χρησιμοποιούνται μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τους 2d μηχανισμούς που σαφέστατα έχουν το retro feeling, ενισχύει το δέσιμο και την ταύτιση με εκείνη την περιόδο, για την οποία προς Θεού δεν μειώνω..απλώς τη θέτω στις σωστές τις διαστάσεις, απογυμνωμένη....
                              [/b]
                              Δε καταλαβαίνω, γιατί ψάχνεις να βρεις ένα σορό δικαιολογίες και εξηγήσεις, που πίστεψέ με, είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα από εσένα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλά δεν ισχύουν. Γιατί δε μπορείς απλά να δεχθείς ότι βάσει υποκειμενικών κριτηρίων το Nintendo 64 αποτελεί για κάποιους την αγαπημένη τους κονσόλα (όχι τη καλύτερη, την αγαπημένη, υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δυο αυτές έννοιες), τι το τόσο περίεργο έχει; Για εσένα αντίστοιχα, μπορεί αγαπημένη κονσόλα να είναι το Wii, προσωπικά δε μπορώ καν να το διανοηθώ, αλλά δε μου πέφτει λόγος γιατί τα κριτήριά σου, τα γούστα σου κλπ, είναι αποκλειστικά δικά σου.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο Loggo. Αλλωστε εγω πριν το Ν64 ειχα NES που επισης τα σπαει αλλα δεν ειναι η αγαπημενη μου κονσολα. Φυσικα η θεση αυτη ανηκει στο Ν64 πολυ απλα λογω περισσοτερων αγαπημενων παιχνιδιων.

Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω καποιους τιτλους που μου μεινανε απ'το GameCube. Wind Waker, Metroid Prime, Eternal Darkness, Soul Calibur 2, SSB Melee ... και καπου εκει ξεκιναει το χαος. Αλλα ακομη και οι παραπανω εξαιρετικοι τιτλοι δε με αγγιξαν τοσο οσο τα διαμαντια του Ν64.

Το τραγικο ειναι πως ηδη βαζω το Wii πιο πανω απ'το GC, μαλλον λογω Galaxy.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X