Announcement

Collapse
No announcement yet.

GameCube

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μα το θεό ρε παρτάλια Loggo & DiscipleInAgony σε κάθε σας κουβέντα ζω και ένα deja vu! Αναρωτιέμαι αν θα σταματήσετε ποτέ να διαφωνείτε (20 το δίνει το κουπόνι) ή αν η (λεκτική) διαμάχη σας θα συνεχίστεί εις τον αιωνα τον απαντα.(1,10! Θα ποντάρω σε αυτό ) Φιλικά πάντα αδέρφια μου ;)
    Τώρα περι Cube εχώ παίξει μόνο δυο εξαιρετικά παιχνίδια (WW, RE4) οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την κονσόλα. Δ/Ξ-Δ/Α

Υ.Γ όποτε βλέπω αυτα τα Defence Force ρίχνω πολύ γέλιο! ΠΑΤΡΙΣ-ΚΟΝΣΟΛΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!
    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

Comment

Γιατί ασχολείστε με ξοφλημένες εδώ και καιρό κονσόλες;
      [/b]

Comment

Δε θυμάσαι καλά τι είχα πει.

Δε καταλαβαίνω, γιατί ψάχνεις να βρεις ένα σορό δικαιολογίες και εξηγήσεις, που πίστεψέ με, είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα από εσένα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλά δεν ισχύουν. Γιατί δε μπορείς απλά να δεχθείς ότι βάσει υποκειμενικών κριτηρίων το Nintendo 64 αποτελεί για κάποιους την αγαπημένη τους κονσόλα (όχι τη καλύτερη, την αγαπημένη, υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δυο αυτές έννοιες), τι το τόσο περίεργο έχει; Για εσένα αντίστοιχα, μπορεί αγαπημένη κονσόλα να είναι το Wii, προσωπικά δε μπορώ καν να το διανοηθώ, αλλά δε μου πέφτει λόγος γιατί τα κριτήριά σου, τα γούστα σου κλπ, είναι αποκλειστικά δικά σου.
        [/b]
        Συγνώμη, εγώ παράλογος δεν είμαι...Αν μιλάμε για την πιο αγαπημένη κονσόλα του καθενός, παύω και δεν ξαναμιλάω..αλλά το προαιώνιο αυτό θέμα είχε ξεκινήσει για το ποια περίοδος θεωρείται καλύτερη...
        Και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να θεωρήσω την εποχή του n64 ως την καλύτερη της Νintendo...ϊσα ίσα που σε κάποιες συνιστώσες την θεωρώ την χειρότερη..

Το τραγικο ειναι πως ηδη βαζω το Wii πιο πανω απ'το GC, μαλλον λογω Galaxy.
        [/b]
        Kαι αυτό γιατί είναι τόσο τραγικό??
        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Συγνώμη, εγώ παράλογος δεν είμαι...Αν μιλάμε για την πιο αγαπημένη κονσόλα του καθενός, παύω και δεν ξαναμιλάω..αλλά το προαιώνιο αυτό θέμα είχε ξεκινήσει για το ποια περίοδος θεωρείται καλύτερη...
          [/b]
          η ποιοτικότερη ίσως περίοδος στην ιστορία της Nintendo (και της Rare) όσον αφορά το developing[/b]
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Kαι αυτό γιατί είναι τόσο τραγικό?? mellow.gif[/b]
            Γιατι το GC εχει κλεισει το κυκλο ζωης του, το Wii δεν εχει κλεισει ακομη 2 χρονια και εχω παιξει αρκετα λιγοτερα παιχνιδια στο Wii απ'οτι στο GC.
            Do a barrel roll!

Comment

[/b]

Lol, τώρα το είδα...
              Ρε φίλε, θέλω να παίξω Tekken 6...Τι λες να το πάρω καλύτερα στο 360??E τι λες??

Loggo, στο είπα και πριν...το έθεσες σωστά το θέμα, επισημαίνοντας πλέον και τις αδυναμίες εκείνης της εποχής, αλλά εγώ μίλησα σε γενική βάση..
              Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

Δε θυμάσαι καλά τι είχα πει.

Δε καταλαβαίνω, γιατί ψάχνεις να βρεις ένα σορό δικαιολογίες και εξηγήσεις, που πίστεψέ με, είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα από εσένα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλά δεν ισχύουν. Γιατί δε μπορείς απλά να δεχθείς ότι βάσει υποκειμενικών κριτηρίων το Nintendo 64 αποτελεί για κάποιους την αγαπημένη τους κονσόλα (όχι τη καλύτερη, την αγαπημένη, υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δυο αυτές έννοιες), τι το τόσο περίεργο έχει; Για εσένα αντίστοιχα, μπορεί αγαπημένη κονσόλα να είναι το Wii, προσωπικά δε μπορώ καν να το διανοηθώ, αλλά δε μου πέφτει λόγος γιατί τα κριτήριά σου, τα γούστα σου κλπ, είναι αποκλειστικά δικά σου.
                [/b]
                Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φαίνεται παράλογο ότι το Ν64 ήταν η καλύτερη κονσόλα. Ναι, είναι γεγονός ότι είχε ελλείψεις σε συγκεκριμένα είδη αλλά η συνόλικη ποιότητα των τίτλων της ήταν απλώς απίστευτη. Ακόμα και οι πατάτες της ήταν αυτές αρκετά ενδιαφέρουσες.

Τώρα για το Wii, θα το ξαναπώ. Το αν η πλειοψηφία των τίτλων του δεν είναι καλοί η Nintendo τι φταίει;
                Είναι αυτή υπεύθυνη για την κατάντια, την ανικανότητα, την αρπαχτή και την βλακεία των 3rd party;
                Που δύο χρόνια τώρα και μετά από δεκάαααααδες mini games παιχνίδια δεν μπορούν να πλησιασούν ούτε το μικρό δαχτυλάκι του Wii Sports;
                Αν θυμάμαι καλά το μόνο άσχημο παιχνίδι που έχει βγάλει η Nintendo για το Wii είναι το DK: Jet Blast(ή όπως αλλιώς λέγεται), όλα τα άλλα (casual και core) κυμαίνονται από πολύ καλά εώς αριστουργηματικά.

Και μην ξεχνάμε ότι για το Wii η Nintendo θέλησε οι 3rd party να κάνουν την διαφορά. Και τι κατάλαβε; Πάλι από την ίδια βγαίνουν τα κάλα παιχνίδια. Την ώρα που οι 3rd party (με ελάχιστες εξαιρέσεις Capcom κτλ.) το μόνο που κάνουν είναι αντιγράφουν τις συνταγές της και να κυκλοφορούν ηλιθιότητες για να χρηματοδοτήσουν τα HD games.... Κατάντια.

Sorry για το off topic αλλά έπρεπε να τα πω.

Comment

Lol, τώρα το είδα...
                  Ρε φίλε, θέλω να παίξω Tekken 6...Τι λες να το πάρω καλύτερα στο 360??E τι λες??[/b]

Περι της καραμελιτσας "εχω τo wii αρα τo θαβω οσο γουσταρω μπλα μπλα μπλα μπλα"
                  Ρε μαγκες. Σας χαλαει το wii; το ειπατε μια, δυο, τρεις, χιλιες δεκατρεις, το καταλαβαμε, μην γινεστε κουραστικοι / emo. Εκτιμουμε τις αγνες σας διαθεσεις να αποτρεψετε αλλους να αγορασουν μια τοσο κακη κονσολα, οπως εσεις πιστευετε οτι ειναι, αλλα τι να κανουμε, υπαρχουμε και εμεις οι λιγοι που μας αρεσει και γουσταρουμε και παιζουμε. Στην τελικη, αφου σας χαλαει τοσο αφανταστα το wii, πουληστε το (αν το εχετε) και σταματηστε να μεταδιδετε την μοιζερια και το κομπλεξ σας. Ευχαριστουμε.
                  Οπως και ειπα, στην εγχωρια αγορα το cube το εφαγε η α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η ελειψη τιτλων, ακομα και απο την ιδια την αντιπροσωπεια. Το μηχανημα εχει πανω απο 50 πολυ καλους τιτλους οπου το καθιστα ενα καλο και ενδιαφερον συστημα.
                  Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                  It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                  A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                  In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                  Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                  Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                  Ειναι ο Getta Robo.

Comment

[/b]
                    Καποιοι ασχολουνται με amiga, καποιοι με gamecube, καποιοι με ps3...
                    Οτι αρεσκεται ο καθενας.
                    Do a barrel roll!

Comment

Καποιοι ασχολουνται με amiga, καποιοι με gamecube, καποιοι με ps3...
                      Οτι αρεσκεται ο καθενας.
                      [/b]

ROCK ON!!!

Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

το γα*&*&τε το θέμα.
                        λοιπόν όντας κα΄τοχος του κύβου θα πω κι εγώ την άποψή μου αν και δεν είναι ολοκληρωμένη λόγω του ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία με την κονσόλα.

κατ'αρχήν να πω ότι πουθενά δεν έβρισκα την κονσόλα για αγορά σε μαγαζί όσο και να έψαχνα,ειδικά στην Κρήτη.(Λαμόγιο Μιγιαμότο το βρήκες για 5 ευρώ).
                        όσα παιχνίδια έχω παίξει στον Κύβο ως τώρα δεν με έχουν αφήσει παραπονεμένο(εξαιρείται ο άθλιος κατ'εμέ χειρισμός) και πιστεύω πως και όσα μ' ενδιαφέρουν από κει και πέρα δεν θα με αφήσουν απραπονεμένο όταν ασχοληθώ μαζί τους.
                        όσα ειπωθούν παρακάτω είναι γνώμη που έχω σχηματίσει από σχόλια χρηστών κυρίως:
                        πιστεύω ότι ο Κύβος δεν έβγαλε ούτε ένα παιχνίδι αντάξιο όσων κυκλοφόρησαν στο Ν64 παρόλο που είχε αρκετά καλούς τίτλους και είδαμε και την αναβίωση του Metroid,καθώς και κάποιες καυτές κατ'εμέ αποκλειστηκότητες(resident evil series).ΙΜΗΟ μάλιστα, η απώλεια της Rare κόστισε πολύ στην Ν παρόλο που η δουλειά της δεν ήταν και ότι καλύτερο στην Μ$.

σκόρπιες σκέψεις σχετικά με την GC Era.
                        Carpe diem

Comment

το γα*&*&τε το θέμα.

[/b]
                          ...said the donkey to the rooster...
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Loggo, στο είπα και πριν...το έθεσες σωστά το θέμα, επισημαίνοντας πλέον και τις αδυναμίες εκείνης της εποχής, αλλά εγώ μίλησα σε γενική βάση..
                            [/b]
                            Σε γενική βάση σίγουρα δεν είναι η καλύτερη, ίσα ίσα που συμφωνώ πως είναι ίσως η χειρότερη (γενικά, γιατί από πλευράς developing η χειρότερη είναι σίγουρα του GameCube). Εγώ μιλάω αποκλειστικά για το developing, για τις δημιουργίες τις Nintendo. Και επιμένω ότι η Nintendo 64 era, είναι η ποιοτικότερη ίσως περίοδος της εταιρίας.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Σε γενική βάση σίγουρα δεν είναι η καλύτερη, ίσα ίσα που συμφωνώ πως είναι ίσως η χειρότερη (γενικά, γιατί από πλευράς developing η χειρότερη είναι σίγουρα του GameCube). Εγώ μιλάω αποκλειστικά για το developing, για τις δημιουργίες τις Nintendo. Και επιμένω ότι η Nintendo 64 era, είναι η ποιοτικότερη ίσως περίοδος της εταιρίας.
                              [/b]
                              Αρά κατά βάση συμφωνούμε...

xaxa, Νικόλα έγραψες!! Νομίζω ήταν και το τελευταίο combo breaker αυτό..
                              Κυκλοφορούσε κάποτε και μια λίστα με τα κάποτε exclusives του ps3, που σιγά σιγά διαγράφονταν ένα προς ένα..χοχο!

Comment

Καποιοι ασχολουνται με amiga, καποιοι με gamecube, [/b]
                                Αυτοί χάνουν τις εξελίξεις και τα νέα games που προσφέρουν τα νέα μηχανήματα. Και αντικειμενικά τα παλιά games είναι πολύ χειρότερα από τα σημερινά, μερικά στην κυριολεξία δεν παίζονται. ;)
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X