Announcement

Collapse
No announcement yet.

GameCube

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Για το χειριστηριο θα συμφωνησω κι εγω.
    Δεν με εχει βολεψει περισσοτερο κανενα αλλο χειριστηριο κονσολας οσο αυτο του Κυβου.

Comment

<div class='quotetop'>(Ormion &#064; Oct 9 2008, 11&#58;54 PM) [snapback]41246[/snapback]</div>

Ο κύβος είχε μακράν το καλύτερο χειριστήριο στην ιστορία&#33;
      [/b]
      όταν πρωτοέπαιξα ps1,ps2,dreamcast,xbox,xbox360,ps3 ο χειρισμός μου φάνηκε μια χαρά.την πρώτη φορά που έπαιξα gc είπα μέσα μου"τι στο καλό σκεφτόντουσαν;".
      είναι άνετα το πιο άθλιο χειριστήριο που έχω πιάσει στα χέρια μου.
      το d-pad μικρό,ο δεύτερος αναλογικός άθλιος(σκέφτηκα μήπως ήταν σπασμένος,αλλά μετα θυμήθηκα πως έτσι είναι και στις εικόνες),τα πλήκτρα είναι χάλια με τα περίεργα σχήματά τους,δεν ξέρεςι που να βάλεις τα δάχτυλά σου.το μόνο θετικό στο χειριστήριο του Κύβου είναι οι σκανδάλες που πραγματικά χαίρεσαι να τις πατάς.
      Carpe diem

Comment

[/b]

Πέρα από την πλάκα θα σεβόμουνα πάρα πολύ την sony αν είχε τα αρ***α να κυκλοφορήσει το banana pad και να μην είχε υποκύψει στις πιέσεις των fanboys που άρχιζαν να το κράζουν χωρίς να το έχουν κρατήσει καν στα χέρια τους.

όταν πρωτοέπαιξα ps1,ps2,dreamcast,xbox,xbox360,ps3 ο χειρισμός μου φάνηκε μια χαρά.την πρώτη φορά που έπαιξα gc είπα μέσα μου"τι στο καλό σκεφτόντουσαν;".
        είναι άνετα το πιο άθλιο χειριστήριο που έχω πιάσει στα χέρια μου.
        το d-pad μικρό,ο δεύτερος αναλογικός άθλιος(σκέφτηκα μήπως ήταν σπασμένος,αλλά μετα θυμήθηκα πως έτσι είναι και στις εικόνες),τα πλήκτρα είναι χάλια με τα περίεργα σχήματά τους,δεν ξέρεςι που να βάλεις τα δάχτυλά σου.το μόνο θετικό στο χειριστήριο του Κύβου είναι οι σκανδάλες που πραγματικά χαίρεσαι να τις πατάς.
        [/b]
        To layout των πλήκτρων φαίνεται ίσως άσχημο μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια(beat em up κτλ). Σε άλλα όπου υπάρχει το βασικό πλήκτρο ήταν απλώς τέλειο.
        Ο δεύτερος αναλογικός ήταν μια χαρά ΙΜΟ, αφού ούτως ή αλλως σε ελάχιστα παιχνίδια χρειαζόταν πέρα της κάμερας.

Και θα το ξαναπω. Είναι το μοναδικό χειριστήριο στην ιστορία που φτιάχτηκε σύμφωνα με το καλούπι των χεριών. (Είχα διαβάσει και ένα άθρο για αυτό).

Comment

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγειν φίλε Ramparter. Το Paper Mario ήταν όντως ολίγον Papar-ια
          Το θυμώμουνα αλλά το θεώρησα πολύ βλακεία παιχνίδι για να το συμπεριλάβω. Γενικά αυτή τη σειρά τη θεωρώ χαζο-σειρά.

Βέβαια ο Disciple έχει δίκαιο είχα ξεχάσει το ότι το 1ο Kaitos βγήκε εδώ. Υπήρχαν και κάποια άλλα πχ Skies of Arcadia (που δεν το ανάφερα επειδή είναι port) αλλά το μοναδικό πραγματικά καλό ήταν το Tales.

Το μοναδικό άλλο κάπως καλό ήταν το Final Fantasy: Crystal Chronicles. Υπήρχαν και τα Πόκεμον αλλά ήταν εξαιρετικά αργά σε εξέλιξη και βαρετά. Αν το Tales είχε εκδωθεί στο PS2 στην Ευρώπη θα θεωρούσα τον Κύβο άνετα μία κονσόλα που δεν υπήρξε ποτέ.Δεν είχε καμία φοβερή αποκλειστικότητα και οι πολύ καλοί τίτλοι που είχε τελικά βγήκαν και σε PS2.

Ο Κύβος δεν είχε rpg και αυτό ήταν μεγάλο μειον για εμένα που παίζω πολύ αυτού του είδους τα παιχνίδια.
          [/b]
          Καλά είναι γεγονός ότι το GameCube δεν υπάρχει στα RPG είναι γεγονός.
          Παρόλα αυτά, θα σου πρότεινα να παίξεις Baten Kaitos, θα συμφωνήσω με τον Xeno ότι πρόκειται για ανώτερο τίτλο από το Tales, το οποίο εκτός του battle system, προσωπικά σχεδόν το σιχάθηκα, σκηνοθετικά, σεναριακά, τα πάντα. Κλασικό clich? Jrpg που φτιάνεται με γνώμονα το μέσο 15χρωνο γιαπωνεζάκι.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Οντως το gc pad ειναι ο ορισμος της εργονομιας και παροτι φαινεται γελοιο λογω της σχεδιαστικης του ασσυμετριας, τελικα ειναι μαλλον το pad με το τελειο grip.
            Eχει τα ψεγαδια του (σταυρος, αχρηστα triggers με πολυ μεγαλη διαδρομη στο πατημα και μετριος δεξιος αναλογικος), αλλα δε μπορω να πω πως με εμποδισαν αυτα στα παιχνιδια με τα οποια ασχοληθηκα (τα 3d τουλαχιστον, γιατι για τα 2d ειναι οντως απαραδεκτο).

Comment

Το χειριστήριο του GameCube φτιάχτηκε με βάση κάποια πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια της Nintendo. Παραδείγματος χάριν, είναι το τέλειο χειριστήριο για το Wind Waker και το Sunshine. Συν του οτι είναι πολύ βολικό για τα χέρια.
              Σε πολλά άλλα παιχνίδια όμως αποτυγχάνει τελείως.

Comment

Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το pad του GameCube ήταν καλό, συγκεκριμένοι τίτλοι μάλιστα παιζόντουσαν ονειρικά με το συγκεκριμένο pad (θυμάμαι ειδικά στο F-Zero το pad κλείδωνε ακριβώς όπως έπρεπε πάνω στο χέρι για ένα τόσο απαιτητικό game, στο Metroid επισεις).
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Sto Smash epishs.To teleio pad.Mhn pername sto ntoukou vevaia kai to fire emblem tou cube.Ena apo ta kalutera rpg.To zelda einai action/adventure paixnidi ka8ara aplws exei merika stoixeia rpg.Se kamia periptwsh omws dn katatasetai se afthn thn kathgoria.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Nick για εμενα η σειρα Zelda ανηκει στα RPGs. Εχω πει αρκετες φορες οτι ενα απτα βασικα στοιχεια των RPGs ειναι το development. [/b]
                    Tora thimithika oti ginontan debates gia auto to thema, gi&#39;auto kalitera as to afisoume edo

Xairome para poli gia to oti yparxoun kai alloi pou pisteuoun oti to xeiristirio tou Cube itan para poli kalo ... Skopeua na to sxoliaso prin, alla telika den to ekana ... Kai emena prosopika mou aresei para poli ... Kai eidika mou aresei akoma perissotero otan epistrefo apo apo ena megalo session me Dual Shock Einai san na exoun diorthothei ola ta parapona pou eixa liges ores prin Se epipedo anesis mono o moxlos tou 360 ftanei konta imo, alla kai pali protimo auton tou Cube ... Kai gia na gino akoma pio sigkekrimenos, nomizo oti o original > wavebird

Comment

Bravo Bravo ρε Νικ&#33;
                      Playstation pad:for a**
                      Xbox pad:for sh**
                      Gamecube pad:ενα θαυμα&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;

Εκτος απο αυτο.Αν δειτε το πρωτο ποςτ δεν αναφερω το Wind Waker&#33;
                      Παλια ημουν mario fan&#33;Αλλα τωρα περιμενω νεα zelda και με την πρωτη ευκαιρια θα παρω το phantom hourglass for my DS&#33;
                      Παντα το Gamecube ηταν η αγαπημενη μου κονσολα&#33;(Ποτε δεν αγορασα playstation k malks)

To Gamecube ηταν για μενα<<Το κουτι&#33;&#33;&#33;>>Το πρωτο παιχνιδι μου ηταν
                      το SSBM και απο τα αγαπημενα μου το sunshine&#33;Τελεια κονσολα&#33;Αν δω πουθενα να πουλαει κασετες,θα παρω το pikmin που παντα ηθελα

Comment

<div class='quotetop'>(Linkmastersword &#064; Oct 10 2008, 09&#58;25 PM) [snapback]41364[/snapback]</div>
                        Τελεια κονσολα&#33;Αν δω πουθενα να πουλαει κασετες,θα παρω το pikmin που παντα ηθελα
                        [/b]
                        WTF&#33;

Comment

Epic Παρατηρηση λεμε
                          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Epic Παρατηρηση λεμε
                            [/b]
                            Μία δεκαετία πίσω λέμε

Comment

Playstation pad:for a**
                              Xbox pad:for sh**
                              Gamecube pad:ενα θαυμα&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;
                              [/b]
                              Καινούργιος fanboy στο forum.

Comment

έκανα επεξεργασία στο αρχικό μου κείμενο για προσωπικούς μου λόγους.

Linkmastersword το καταλαβαίνω πως η Νιντέντο είναι η αγαπημένη σου εταιρεία,καταλαβαίνω πως πιθανόν να μην έχεις μεγάλη εμπειρία στο χώρο,αλλά κάποιες φράσεις που χρησιμοποιείς μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικές για μέλη της κοινότητάς μας,οπότε θα σε παρακαλέσω άλλη φορά να είσαι πιο κόσμιος.
                                γιατί δηλαδή μλκς το playstation etc;επειδή εσύ δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ;για να μη μιλήσω για τα χειριστήρια.
                                εντάξει δε σου αρέσανε τα χειριστήρια των ps2,xbox(αναρωτιέμαι αν έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί τους) αλλά καλό θα ήταν να προσέχεις τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς.
                                αυτά τα ολίγα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X