Announcement

Collapse
No announcement yet.

GameCube

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εντάξει μάλλον δεν έχεις δει παιχνίδια με σενάριο .

ΥΓ: Στον Linkmastersword πάει.

Comment

• one of the best games
      [/b]
      Για να είμαστε λίγο πιο ακριβολόγοι..
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Kαλά και σε αυτό διαφωνώ αλλά είναι κάτι που έχει ειπωθεί/συζητηθεί 1 εκατομμύριο φορές(ειδικά στο gp forum)αλλά όπως και να έχει παραμένει ένα από τα καλύτερα games του Κύβου,ασχέτως του τι πιστεύω εγώ.

Για το Galaxy πάλι,συμφωνώ πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα games.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Τα παιχνιδια με αυτοκινητα etc.Και το wii εχει λιγα,αλλα ειναι 3d party,ektos apo kana mario kart.dn katalabeneis?στο galaxy υπηρχε ιστορια,και οπως ειπα ηταν bebe αλλα ειναι σεναριο και δεν αλλαζει
          αυτο!

Comment

• Χμμ δεν το βλεπω καλα το thread και δεν ξερω και πως να το χειριστω .

Ηρεμα με τα νεα μελη, αλλα και τα νεα μελη να ριξουν λιγο τους τονους.

Comment

• Τα παιχνιδια με αυτοκινητα etc.[/b]
              Και τα ποδοσφαιράκια και το Τetris και το Puzzle Bobble.

Έχεις δίκιο το ps,το pc.xbox κτλ έχουν μόνο παιχνίδια με αυτοκίνητα,ποδοσφαιράκια.Αυτά που πρόχειρα θυμήθηκα και ανέφερα μάλλον τα έπαιξα σε κάποια παράλληλη διάσταση.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ναι εχεις δικιο σορρυ αλλα παρακολουθουσα τις συζητησεις σας εδω και χρονια,στο gamepro,και ειπα να μπω κ εγω.

(gia ton xenov)

Comment

• Καλα ρε το twilight δεν ειχε σεναριο???wtf?
                  best game in the world,on one of the best consoles!
                  Και το Galaxy ειχε σεναριο απλως ηταν λιγο bebe,αλλα και παλι ηταν σεναριο...
                  Σκεθτητε πριν postαρετε!!!!![/b]
                  Duh.

2oν.Έχεις μήπως παρατηρήσει πως όλα τα Mario έχουν την ίδια σεναριακή βάση η οποία αποτελεί απλή δικαιολογία για καλό gameplay,όπως και τα Zelda(αν και άλλος ο σκοπός της μιας σειράς και άλλος της 2ης)[/b]
                  Συμφωνώ απολύτως!
                  Το Twilight (όπως και το Galaxy) είναι απο τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια, το Twilight μάλιστα το βάζω άνετα και στα 5 καλύτερα, και είχε μία συμπαθητική ιστοριούλα-μυθολογία αλλά πρέπει να καταλάβεις linksmastersword οτι είναι διαφορετικό ένα παιχνίδι να έχει μία ιστορία απλή για να στηρίξει το gameplay απο ένα παιχνίδι που βασίζεται στην πλοκή, είτε για να προσφέρει αγωνία/τρόμο/ο,τιδήποτε, είτε για να φτιάξει περίπλοκους και συναισθηματικούς χαρακτήρες. Και εδώ και πολλά χρόνια, αυτά τα παιχνίδια δεν έχει η Nintendo. Και μία ευθεία συμβουλή. Έχεις πολύ φανατισμό και καλό θα είναι να τον κρατήσεις μέσα σου ή να τον διώξεις (όπως έκανα και'γω και πολλοί άλλοι απο αυτό το φόρουμ όταν ήταν μικρότεροι), αλλιώς καλής αντιμετώπισης δύσκολα θα χαίρεις.

Comment

• Polu tou ta xwnete re paidia.Apshtos einai akoma.Kai na pw kai kati allo.Kalutera ena paixnidi na exei mesto gameplay kai anuparkto senario para kalo senario kai rixo gameplay.Kai o nown noeitw.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Polu tou ta xwnete re paidia.Apshtos einai akoma.Kai na pw kai kati allo.Kalutera ena paixnidi na exei mesto gameplay kai anuparkto senario para kalo senario kai rixo gameplay.Kai o nown noeitw.
                      [/b]
                      Καλύτερα ένα παιχνίδι να έχει μεστό gameplay ΚΑΙ καλό σενάριο (ειδικά αν είναι action/adventure) παρά να είναι στο μεγαλύτερο μέρος του άδειο και άψυχο, όπως το Twilight Princess. Το καλό, ακόμα και εξαιρετικό gameplay της σειράς δεν αποτελεί δικαιολογία για να μείνει στάσιμη σε τομείς όπως το σενάριο, οι διάλογοι και η ανάπτυξη χαρακτήρων.

Comment

• Χμμ δεν το βλεπω καλα το thread και δεν ξερω και πως να το χειριστω .
                        [/b]
                        Άσε τότε να το χειριστώ εγώ και να επαναφέρω τις ισορροπίες.

Λοιπόν παίδες, αθροιστικά οι πωλήσεις του gamecube και του xbox δεν φτάνουν ούτε στα μισά (!) τις πωλήσεις του PS2 οι οποίες είναι μέχρι στιγμής 140 εκατομμύρια!

PLAYSTATION 2 :playstation: RULEZ, BEST CONSLOLE EVER, OMG, LOL, LMAO, IMHO, WTF, IMBA, TY, BB!!!

The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Καλύτερα ένα παιχνίδι να έχει μεστό gameplay ΚΑΙ καλό σενάριο (ειδικά αν είναι action/adventure) παρά να είναι στο μεγαλύτερο μέρος του άδειο και άψυχο, όπως το Twilight Princess. Το καλό, ακόμα και εξαιρετικό gameplay της σειράς δεν αποτελεί δικαιολογία για να μείνει στάσιμη σε τομείς όπως το σενάριο, οι διάλογοι και η ανάπτυξη χαρακτήρων.
                          [/b]
                          Εχω κραξει πολλακις το TP αλλα σ'αυτο θα διαφωνησω. Τουλαχιστον το TP λογω του καλου gameplay με τραβηξε κι ασχοληθηκα μαζι του μεχρι να το ολοκληρωσω. Και βεβαια το gameplay του ηταν λιγο πολυ περιορισμενο στα dungeons, αν το overworld ηταν πιο πλουσιο θα ασχολιομουν ακομη περισσοτερες ωρες.

Απ'την αλλη ενα παιχνιδι μονο με το σεναριο του δε μπορει να με κρατησει, γι αυτο αλλωστε δε παιζω jrpgs.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Εχω κραξει πολλακις το TP αλλα σ'αυτο θα διαφωνησω. Τουλαχιστον το TP λογω του καλου gameplay με τραβηξε κι ασχοληθηκα μαζι του μεχρι να το ολοκληρωσω. Και βεβαια το gameplay του ηταν λιγο πολυ περιορισμενο στα dungeons, αν το overworld ηταν πιο πλουσιο θα ασχολιομουν ακομη περισσοτερες ωρες.

Απ'την αλλη ενα παιχνιδι μονο με το σεναριο του δε μπορει να με κρατησει, γι αυτο αλλωστε δε παιζω jrpgs.
                            [/b]

Δε διαφωνώ, κι εγώ από την άλλη έχω υπερασπιστεί πολλές φορές το Twilight Princess, αυτό που είπα αφορά γενικότερα τη σειρά και τα videogames και δεν αντιτίθεται σε αυτό που είπε ο Paixtis και εσύ. Gameplay>Σενάριο αλλά Gameplay+Σενάριο> all

Όσο για τα jrpg νομίζεις ότι δεν έχουν καλό gameplay. Πες απλά ότι δε σου αρέσει/ταιριάζει, όχι ότι έχουν μόνο σενάριο, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις το σενάριο είναι αυτό που είναι μέτριο...

Comment

• Εγω ειμαι αυτος!! Aργα ή γρηγορα θα με ανακαλυπτατε ολοι... Παραδεχομαι οτι....
                              Hγουμαι του κινηματος "Καταστρεψτε τη Νιντεντο,αναστηστε τη Sega" . Παραλληλα, εχω και οικονομικα συμφεροντα και η ανθησης της εταιρειας με θιγει σε πολλα επιπεδα.

Δε πειραζει ομως. Στον αγωνα αδερφια! Save our children from Nintendo!
                              [/b]
                              h eirwnia kai h paraplanhtikothta sou spane kokala . Tespa synexise na les pragmata pou fantazesai kai pou pote den exw pei gia na dhmiourgeis entypwseis , kala ta pas , ''extended clapping @ scatman''.
                              Deus Misereatur...
                              Gloria filiorum patres i.e.m.e
                              Viva los Vatos Locos

---------------------
                              UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Δε διαφωνώ, κι εγώ από την άλλη έχω υπερσασπιστεί πολλές φορές το Twilight Princess, αυτό που είπα αφορά γενικότερα τη σειρά και τα videogames και δεν αντιτίθεται σε αυτό που που είπε ο Paixtis και εσύ. Gameplay>Σενάριο αλλά Gameplay+Σενάριο> all[/b]

βασικα αυτο ειναι πολυ υποκειμενικο.ο καθε gamer εχει τα δικα του προτυπα τελειου τιτλου.εγω για παραδειγμα για να με τραβιξει ενας τιτλος πρεπει να εχει ενα ακρως ελκυστικο σεναριο το οποιο μπορει να υποβαθμιζει λιγο το gameplay.αυτο ειναι καθαρα αντικειμενικη αποψη παντα.οσο για το twilight princess δεν εχω ασχοληθει μαζι του και γενικα με την σειρα zelda και ετσι δεν μπορω να εχω αποψη περι του θεματος.

Comment

Working...
                                X