Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Στο βιογραφικό του φίλου Νίκου είναι εμφανέστατο ότι κάτι του λείπει , μπαίνω στον κόπο να το συμπληρώσω : Oficial Troll of Gamers odyssey , love to post bullshits and bother p00r ramp.
Phantom Duck, αν σου άρεσε το Machinarium τσέκαρε τα Samorost, αν δε το έχεις κάνει ήδη δηλαδή, που στην ουσία είναι τα προηγούμενα projects του Dvorsky.
Και τέλος, έναν τίτλο που πατά στη γενικότερη λογική του Metroid, με μια αισθητική ελαφρώς επηρεασμένη από Out of this World, θυμίζοντας μου παράλληλα κάτι από το Zillion 1 του Master System. Iji
Από τα προαναφερθέντα παιχνίδια έχω τερματίσει τα World of Goo, Braid, Machinarium (το Passage δεν μετράει). Καμία άλλη πρόταση για 2D παιχνίδι του είδους ? Όχι κατ' ανάγκη με γρίφους και τα συναφή, απλά κάτι που να είναι εύκολο και ανάλαφρο στον χειρισμό, με σκοπό να ασχολούμαι λίγο κάθε μέρα στον ελεύθερό μου χρόνο στον υπολογιστή.
Επίσης πάρτε δύο προτάσεις και από εμένα.
Cave Story
Πολύ όμορφο παιχνίδι, καλοφτιαγμένο και με ικανοποιητικό σενάριο. Fan Made, κυκλοφορεί ελεύθερο στο Net από το 2004, αν και κάτι πήρε το μάτι μου πως θα επανακυκλοφορήσει στο Wii μέσα στο 2010. Τζάμπα κατέβασμα από εδώ.
GAME OVER
Το εν λόγω παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον Angry Video Game Nerd. Μερικοί καμμένοι έφτιαξαν ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τα reviews του, το οποίο είναι γεμάτα αναφορές σε αυτά. Η πλάκα είναι πως σε αντίθεση με κάτι άλλα παιχνίδια, αυτό στέκεται πάρα πολύ καλά και από μόνο του. Αρκετές σύντομες πίστες, πολλές κινήσεις, ωραίο gameplay, συν τον χαβαλέ αν έχετε δει τα βιντεάκια του AVGN. Πληροφορίες εδώ, τζάμπα κατέβασμα από εδώ.
Ας το πω κι εδώ, το Machinarium που αναφέρθηκε είναι πάρα πολύ καλός τίτλος, ευρηματικότατος θα μπορούσα να πω. Ρίξτε του μια ματιά και σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε.
Leave a comment: