Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indie/Fan Made

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bartman
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Και εδώ ο δικός μας :resp:

http://www.convexgames.com/index.php...ource-partners
    Στο βιογραφικό του φίλου Νίκου είναι εμφανέστατο ότι κάτι του λείπει , μπαίνω στον κόπο να το συμπληρώσω : Oficial Troll of Gamers odyssey , love to post bullshits and bother p00r ramp.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    http://www.newgrounds.com/portal/view/526596

Δείτε το . Τέλειο είναι, πάρα πολύ εθιστικό.
    Πωπω, είναι τρομερό τι παιχνίδι μπορείς να φτιάξεις αν έχεις πολλή φαντασία...(με ένα κουμπί μόνο ffs!)

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Και εδώ ο δικός μας :resp:

Great domain names provide SEO, branding, and a memorable experience for your users. Get a premium domain today.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Great domain names provide SEO, branding, and a memorable experience for your users. Get a premium domain today.

instant classic

Leave a comment:

• Evans
    replied

Δείτε το . Τέλειο είναι, πάρα πολύ εθιστικό.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Phantom Duck, αν σου άρεσε το Machinarium τσέκαρε τα Samorost, αν δε το έχεις κάνει ήδη δηλαδή, που στην ουσία είναι τα προηγούμενα projects του Dvorsky.

Samorost

Προσθέτω ακόμα τα:

Gish

Spelunky

Hammerfight

Trilby: The Art Of Theft

Και τέλος, έναν τίτλο που πατά στη γενικότερη λογική του Metroid, με μια αισθητική ελαφρώς επηρεασμένη από Out of this World, θυμίζοντας μου παράλληλα κάτι από το Zillion 1 του Master System.
    Iji

Και ένα από τα καλυτέρα Zelda clones:
    Guardian of Paradise

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Από τα προαναφερθέντα παιχνίδια έχω τερματίσει τα World of Goo, Braid, Machinarium (το Passage δεν μετράει). Καμία άλλη πρόταση για 2D παιχνίδι του είδους ? Όχι κατ' ανάγκη με γρίφους και τα συναφή, απλά κάτι που να είναι εύκολο και ανάλαφρο στον χειρισμό, με σκοπό να ασχολούμαι λίγο κάθε μέρα στον ελεύθερό μου χρόνο στον υπολογιστή.

Επίσης πάρτε δύο προτάσεις και από εμένα.

Cave Story
    Πολύ όμορφο παιχνίδι, καλοφτιαγμένο και με ικανοποιητικό σενάριο. Fan Made, κυκλοφορεί ελεύθερο στο Net από το 2004, αν και κάτι πήρε το μάτι μου πως θα επανακυκλοφορήσει στο Wii μέσα στο 2010. Τζάμπα κατέβασμα από εδώ.

GAME OVER
    Το εν λόγω παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον Angry Video Game Nerd. Μερικοί καμμένοι έφτιαξαν ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τα reviews του, το οποίο είναι γεμάτα αναφορές σε αυτά. Η πλάκα είναι πως σε αντίθεση με κάτι άλλα παιχνίδια, αυτό στέκεται πάρα πολύ καλά και από μόνο του. Αρκετές σύντομες πίστες, πολλές κινήσεις, ωραίο gameplay, συν τον χαβαλέ αν έχετε δει τα βιντεάκια του AVGN. Πληροφορίες εδώ, τζάμπα κατέβασμα από εδώ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άντε να μας πεις καμιά εντύπωση για το The Path. Εγώ μετράω μέρες για να το παίξω... Ιανουάριο θα το πάρω (η πρώτη αγορά με το νέο PC που λέγαμε ).

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    The Path (2009)

The Path is a short horror game inspired by the fairy tale of Little Red Ridinghood

Πιστεύω αξιζει τα 10$ και με το παραπάνω (downloading...)

ΥΓ : Ένας λόγος για τον οποιο αγαπώ την indy σκηνή ειναι ότι θα δεις σίγουρα το "availabe on mac"

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ας το πω κι εδώ, το Machinarium που αναφέρθηκε είναι πάρα πολύ καλός τίτλος, ευρηματικότατος θα μπορούσα να πω. Ρίξτε του μια ματιά και σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Για την ακρίβεια, συναντάται περισσότερο στη μουσική.
    Βέβαια, ειδικά στη μουσική, το indie έχει χάσει εντελώς το αρχικό του νόημα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ναι!
    Ιndependent σημαίνει.

Edit - Τίτος: Και μουσική και κινηματογράφο. Για την ακρίβεια, συναντάται περισσότερο στη μουσική.

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Γενικώς αυτό το indie τι ακριβώς σημαίνει; Μπορεί να αφορά και ταινίες έτσι δεν είναι;

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Στην 4η πίτσα το παιχνίδι παίρνει μια ενδιαφέρουσα τροπή...;)
    Ω ναι ναι ;)

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ε ναι μετά από τόσες πίτσες ακόμα και το Τέτρις θα έπαιρνε ενδιαφέρουσα τροπή.

Leave a comment:

Working...
X