Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις εδώ πέρα κι αυτό πιθανότατα να οφείλεται στο ότι δεν κατάλαβες κι εσύ με την σειρά σου τι προσπάθησα να πω εγώ.
Εγώ, λοιπόν, προσπάθησα να εξηγήσω τις διαφορές που έχει η μάχη μεταξύ έμπειρων μαχητών (Chuck Norris vs Bruce Lee) σε σχέση με αυτήν μεταξύ λιγότερο έμπειρων (Ground_zero vs TheCursed). Με γνώμονα αυτό, ξαναδιάβασε τα όσα έγραψα και μάλλον θα καταλάβεις.
...Εκτός κι αν το κατάλαβες και υπονοείς ότι θα με έδερνες...
Κατά τα άλλα δεν κολλάμε εκεί, εντελώς αλλού ήθελα να καταλήξω. 
Εγώ, λοιπόν, προσπάθησα να εξηγήσω τις διαφορές που έχει η μάχη μεταξύ έμπειρων μαχητών (Chuck Norris vs Bruce Lee) σε σχέση με αυτήν μεταξύ λιγότερο έμπειρων (Ground_zero vs TheCursed). Με γνώμονα αυτό, ξαναδιάβασε τα όσα έγραψα και μάλλον θα καταλάβεις....Εκτός κι αν το κατάλαβες και υπονοείς ότι θα με έδερνες...
Κατά τα άλλα δεν κολλάμε εκεί, εντελώς αλλού ήθελα να καταλήξω. 
Έμμεσα, αλλά εν τέλει, αυτό που κατακρίνω με αυτο που έγραψα είναι το battle system των περισσότερων RPG. Αυτό όμως συνδέεται με το leveling ως προς το ότι το τελευταίο θα έπρεπε να εμπλουτίζεται καθώς ο χαρακτήρας δυναμώνει, χάριν ρεαλισμού και όχι μόνο, κάτι το οποίο πολύ σπάνια συναντάται σε RPG.
Leave a comment: