Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tablet style controller.
    Το 'πα ρε πούστη μου! δεν το 'πα;
    Μα πόσο μπροστά είμαι πια;

ed: Α ρε τι κάνω για το σάιτ. Παγκόσμιες αποκλειστικότητας σας δίνω.

Comment

Tablet style controller.
      Το 'πα ρε πούστη μου! δεν το 'πα;
      Μα πόσο μπροστά είμαι πια;
      To thema einai oti eisai pisw kai esy kai h Nin...
      Oi dikies mou idees htan poio mprosta me VR kai eikonikes konsoles :/
      Kaneis den me niwthei emena...

Egw perimena kati tetoio:

O Skynet argei poly akomh.... kai o Milo akyrwthike :/
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
        To thema einai oti eisai pisw kai esy kai h Nin...
        Oi dikies mou idees htan poio mprosta me VR kai eikonikes konsoles :/
        Kaneis den me niwthei emena...

Egw perimena kati tetoio:

O Skynet argei poly akomh.... kai o Milo akyrwthike :/
        Κι επειδή ξέρω πόσο αγαπάς αυτού του είδους τον χειρισμό είμαι σίγουρος ότι ξενέρωσες πάρα πολύ.

Comment

Fysika!
          Video games thelw na paiksw oxi na kanw xeironaktikh ergasia
          Enw an htan elenxos me to myalo.... poso mprosta e?
          Zw gia na dw afthn thn konsola!
          "

Greek Gaming Videos

Comment

αν γινοτανε ελεγχος με μυαλο θα ειχα φυγει για το tougeki να δειρω στα fighting games μερικους ιαπωνες

Comment

Θα δείρεις λαό που παίζει διπλό solo το Ikaruga στο hard; Ποιος νομίζεις ότι είσαι ;

Comment

ναι γιατι εχω δει τοσους αγωνες τους που ειναι σαν να εχω μπει στο μυαλο τους
                το να νικησεις καποιον απο τους τοπ ιαπωνες σε καποιο fighting game σε ft10 η να ερθεις πρωτος στο tougeki ειναι ποιο δυσκολο απο το να σολαρεις το ikaruga trust me

Comment

Το αστειο ειναι οτι ο Marth μαλλον εγραψε οτι εγραψε με αφορμη τα δικα μου post που προσωπικα δεν εχω καμια κονσολα Sony, ενα 360 κι οτι αλλο εχει βγαλει η Nintendo (εκτος απο 3DS).

Σχετικα με το θεμα τωρα σκεφτομουν ποσο σωστη κινηση θα ναι αν οι devs εχουν απο τωρα tools και η κονσολα θα βγει σε 1,5 χρονο (αν ισχυουν οι πληροφοριες παντα). Καμια σχεση με το Wii που ειχαμε γεμισει rushed games στο launch (ειδικα η Ubisoft επιασε πατο στα ματια μου τοτε).

Περα απο αποκλειστικες κυκλοφοριες ειδικα για τις ιδιαιτεροτητες της κονσολας λογικα θα εχει ταυτοχρονα και οποια multiplatform κυκλοφορια υπαρχει τοτε (πχ Call of Duty).
                  Do a barrel roll!

Comment

ramparter μηπως εισαι αρρωστος? εχει κανει δυο συνεχομενα σοβαρα posts, κοιταξε το τωρα που ειναι καιρος

btw props για τα gifakia στο πρωτο post τρελο γελιο!!

Comment

Το αστειο ειναι οτι ο Marth μαλλον εγραψε οτι εγραψε με αφορμη τα δικα μου post που προσωπικα δεν εχω καμια κονσολα Sony, ενα 360 κι οτι αλλο εχει βγαλει η Nintendo (εκτος απο 3DS).
                      True... kai egw skeftika na to pw, alla lew ase.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

Παιδιά για μένα έγραφε ο Marth,επειδή τρόλαρα.
                        Τάννο ασχολίαστο.
                        Crpl,έχεις PS3 ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ;Όχι;GTFO.
                        Άντε να δούμε τι θα δούμε στην Ε3.
                        Carpe diem

Comment

Eίπαμε δεν είναι θέμα nintendo πλέον!Ρε λέτε να είναι ο mesh και τα παρακλάδια του πάλι???
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Μα εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα και απάντησα όπως απάντησα,αλλά δεν είμαι 100% βέβαιος πλέον.
                            Carpe diem

Comment

Originally posted by crpl_shepherd View Post
                              τι αλλο ειχε το 360 να προσφερει απο EXCLUSIVES ?
                              Ναι αλλά η εποχή των exclusives, ευτυχώς, σχεδόν πέθανε.

Κατά τ' άλλα, γυρνώντας on topic, προσωπικά περιμένω να δω πως ακριβώς μεταφράζεται αυτό το "more powerful than PS3", γιατί σκέτο δε προσδιορίζει απολύτως τίποτα. Για τι επιπέδου hardware μιλάμε και more powerful σε τι επίπεδο; Και το Xbox ήταν τεχνολογικά δυνατότερο από το PlayStation 2, πάντα όμως μέσα στα πλαίσια της ίδιας γενιάς hardware. Θεωρώ ότι είναι κομβικής σημασίας ζήτημα να διευκρινιστεί με τι επιπέδου hardware έχουμε να κάνουμε. Μιλάμε για next gen hardware ή απλά για ένα, δυνατότερο μεν, πάντα στα πλαίσια της τρέχουσας γενιάς δε, μηχάνημα σε φάση Xbox > PS2;

Αν έχουμε να κάνουμε με τη δεύτερη περίπτωση τότε, ειδικά αν οι διάδοχοι των Xbox 360/PS3 κυκλοφορήσουν σε μικρότερο διάστημα των 2 ετών από το λανσάρισμα του Wii 2, τη θεωρώ αρκετά άτοπη κίνηση. Σε αυτή τη περίπτωση, πολύ γρήγορα, η διαφορά ανάμεσα στο Wii 2 και την επόμενη γενιά κονσολών δε θα διαφέρει από αυτή που έχει τώρα το Wii από τις HD κονσόλες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παράλληλα, αν το Wii 2 κυμαίνεται τεχνολογικά στα επίπεδα της τρέχουσας γενιάς hardware, ανεξαρτήτως του πότε θα έρθουν τα PS4/Xbox3, τότε πραγματικά χρειάζεται πολύ κόπος για να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην αγορά. Στην ουσία, θα προσφέρει ακριβώς ό,τι προσφέρουν αυτή τη στιγμή οι HD κονσόλες και δε θα έχει κανένα νόημα να αγοράσει κανείς καινούργιο hardware από τη στιγμή που μπορεί να παίξει το κάθε Call of Duty X ή το Grand Theft Auto V στη κονσόλα που έχει ήδη. Αυτό βέβαια, πάντα στη περίπτωση που η λογική της ενιαίας αγοράς software δεν αφήσει έξω το Wii 2.

Το δέλεαρ των γραφικών δε θα υπάρχει, ενώ, καλύτερο online, μάλλον, δύσκολα θα έχει. Στην ουσία, ο μόνος λόγος αγοράς της κονσόλας θα είναι αυτός που ήταν πάντοτε στη μετά SNES σταδιοδρομία της εταιρίας. Τα Nintendo exclusives, τα HD Mario, Zelda, Metroid κλπ. Το πιθανότερο δηλαδή, με αυτές τις συνθήκες, θα είναι μια επιστροφή στη GameCube πραγματικότητα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη μελλοντική υποστήριξη από τους 3rd parties.

Στη περίπτωση που το Wii 2 είναι τελικά μια πραγματική next gen κονσόλα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Προφανώς δεν ισχύει τίποτα από το παραπάνω και το βασικό ερώτημα πλέον εστιάζεται στο κατά πόσο το hardware του θα είναι ικανό, πέρα από τον αρχικό εντυπωσιασμό, να αντέξει, σε βάθος χρόνου, σε σύγκριση με εκείνο των ανταγωνιστών του. Αυτό δηλαδή που, κατά τα φαινόμενα, δύσκολα θα κατάφερνε να κάνει το Dreamcast αν επιβίωνε, και αυτό που κατάφερε τελικά να κάνει το PlayStation 2 στη προηγούμενη γενιά.

Ό,τι και να λέμε τώρα πάντως λίγη σημασία έχει. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Pantws mias kai Wii 2 den einai pleon h onomasia tou mhxanimatos kai twra kseroume pws exei sxesh me:

Tote exw na deiksw mia kainouria fwtografia pou dierefse apeftheias apo tous developers:

To blueray tha mpainei apo thn eswxh sto panw meros.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X