Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ρε σεις ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά ή εσείς. Το χειριστήριο θα είναι και οθόνη στην οποία η κονσόλα θα streamάρει το παιχνίδι; Αυτό θέλετε να πείτε;

Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ οτι Handhelds και Home Consoles δεν μπορούν να έχουν ίδια παιχνίδια, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να παίξει Pro, MGS, Uncharted κτλ. σε 3,5άρα οθόνη. Μπορούν μεν οι εταιρίες να φτιάξουν τα ίδια παιχνίδια, άλλα δεν θα προκαλούν την ίδια εντύπωση με τις Console εκδόσεις τους (σαν να παίζατε το Uncharted 2 στο Wii θα ήτανε ). Απο την άλλη Games όπως τα Fire Emblem, Advance Wars, FFT, Tactics Ogre είναι παιχνίδια που κάλλιστα θα μπορούσαν να βγαίνουν και στις κονσόλες με το ίδιο αποτέλεσμα (αντί όμως να μπορείς να τα πιάσεις παντού θα έπρεπε να είσαι μπροστά απο μια κονσόλα, στην TV σου).

Comment

• Για μένα πάλι, θα επιμείνω...το πρόβλημα δεν έγκεται στα γραφικά, αλλά το ότι όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στο τρένο, στο κρεβάτι, στο λεωφορείο, θέλω ένα που να μπορώ να το κλείσω σε 5' όταν θα χρειαστεί να σταματήσω...Ενώ στα "βαθύτερα" πχ ένα action adventure με στορυ κλπ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θέλει αφοσίωση, πως το λένε. Ανάλογα (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό), δεν με φτιάχνει τόσο το pick n play στις οικιακές, θέλω να φτιάξω το καφεδάκι μου, να αράξω στην τιβι μπροστά και να παίξω ένα game με τα από όλα του, βαθύ στόρυ και ανάπτυξη χαρακτήρων, εξαίρετο soundtrack etc.

Εdit: @Travis, ναι ότι πεις ρε...
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ρε σεις ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά ή εσείς. Το χειριστήριο θα είναι και οθόνη στην οποία η κονσόλα θα streamάρει το παιχνίδι; Αυτό θέλετε να πείτε;

Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ οτι Handhelds και Home Consoles δεν μπορούν να έχουν ίδια παιχνίδια, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να παίξει Pro, MGS, Uncharted κτλ. σε 3,5άρα οθόνη. Μπορούν μεν οι εταιρίες να φτιάξουν τα ίδια παιχνίδια, άλλα δεν θα προκαλούν την ίδια εντύπωση με τις Console εκδόσεις τους (σαν να παίζατε το Uncharted 2 στο Wii θα ήτανε ). Απο την άλλη Games όπως τα Fire Emblem, Advance Wars, FFT, Tactics Ogre είναι παιχνίδια που κάλλιστα θα μπορούσαν να βγαίνουν και στις κονσόλες με το ίδιο αποτέλεσμα (αντί όμως να μπορείς να τα πιάσεις παντού θα έπρεπε να είσαι μπροστά απο μια κονσόλα, στην TV σου).

Ksana, eite koitas thn othonh tou PSP apo ta 30 ekatosta
        , eite koitas thn othonh tou spitiou sou apo ta 2 metra einai to idio.
        BTW OLOI paizoun PRO sto PSP.

Για μένα πάλι, θα επιμείνω...το πρόβλημα δεν έγκεται στα γραφικά, αλλά το ότι όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στο τρένο, στο κρεβάτι, στο λεωφορείο, θέλω ένα που να μπορώ να το κλείσω σε 5' όταν θα χρειαστεί να σταματήσω...Ενώ στα "βαθύτερα" πχ ένα action adventure με στορυ κλπ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θέλει αφοσίωση, πως το λένε. Ανάλογα (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό), δεν με φτιάχνει τόσο το pick n play στις οικιακές, θέλω να φτιάξω το καφεδάκι μου, να αράξω στην τιβι μπροστά και να παίξω ένα game με τα από όλα του, βαθύ στόρυ και ανάπτυξη χαρακτήρων, εξαίρετο soundtrack etc.
        Ola ginontai sto forhto gaming.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Δε γράφω τι γίνεται, γράφω τι βολεύει... Δηλαδή διαφωνείς πως ένα μέρος της φορητότητας είναι η εκτατικότητα;
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Giati eipe kaneis pws den yparxoun sta forhta paixnidia pou mporeis na paikseis ektakta?
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Γιατί το γυρίσατε σε home vs handheld ρε σεις;
              sigpic

Comment

• Η Nintendo σας κάνει να τσακώνεστε όσο αυτή ετοιμάζει τα δικά της.
                Κοινώς Nintendo wins

Comment

• Eipame nintendo always wins.
                  Giati Deus Dope yparxei kai mia pithanothta to neo pad ths Nintendo na einai forhto kai afto mporei na exei alles proektaseis me thn seira tou.

Gia paradeigma, tha yparxei to idio bitching pou yparxei kai twra gia ta forhta? (oti dhladh den prepei na ftiaxnontai yerparagwges alla paixnidia tou podariou giafto, mono kai mono epeidh einai kai forhto?).
                  Epishs tha exei kapoio antiktypo afto sto 3DS?
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                    Eipame nintendo always wins.
                    Giati Deus Dope yparxei kai mia pithanothta to neo pad ths Nintendo na einai forhto kai afto mporei na exei alles proektaseis me thn seira tou.

Gia paradeigma, tha yparxei to idio bitching pou yparxei kai twra gia ta forhta? (oti dhladh den prepei na ftiaxnontai yerparagwges alla paixnidia tou podariou giafto, mono kai mono epeidh einai kai forhto?).
                    Epishs tha exei kapoio antiktypo afto sto 3DS?
                    Ρε παιδιά και φορητό να είναι για να κάνει streaming δεν πρέπει να είσαι κοντά στην κονσόλα; Μέσω wi-fi δεν θα κάνει το streaming λογικά;
                    Οπότε καταργείτε και η έννοια του φορητού. Πάλι μέσα στο σπίτι δεν θα παίζεις;

Comment

• Prwta prwta einai kai afto ena apo ta provlhmata pou anefera poio prin, oti dhladh o kosmos tha paraponietai epeidh tha prepei na einai konta sthn priza gia na paiksei.

Alla tha mporouse kalista na exei ypopaixnidia mesa sta paixnidia pou tha mporeis na ta paizeis kai makria apo thn konsola.
                      Epishs ean to NGP tha mporei na pernei apeftheias games apo to PS3 giati oxi kai to Pad tou Wii2 apo to idio to Wii2?

Akomh den exei anakoinwthei tipote, ola einai dynata.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero
                        Ksana, eite koitas thn othonh tou PSP apo ta 30 ekatosta, eite koitas thn othonh tou spitiou sou apo ta 2 metra einai to idio.
                        BTW OLOI paizoun PRO sto PSP.
                        Δεν διαφωνω γενικοτερα(ουτε συμφωνω απολυτα βεβαια) με την αποψη σου,αλλα και με αυτη του TravisGr,αλλα αυτο ρε συ που λες(στο quote) δεν ισχυει.

Θεωρητικα ναι θα μπορουσε να ισχυει,γιατι αν οσο μικραινει η οθονη,μικραινεις αναλογικα και την αποσταση σου απο αυτη ,μπροστα σου η οθονη θα καλυπτει ας πουμε τα ιδια τετραγωνικα εκατοστα.Αλλα...στην πραγματικοτητα αντιλαμβανεσαι πολυ διαφορετικα το μεγεθος.Αλλιως δεν θα πηγαιναμε ποτε cinema,αλλα θα καθομασταν στα 20cm απο την 15αρα και θα απολαμβαναμε μια ταινια,χωρις να υπαρχει καμια διαφορα.

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                          Ρε παιδιά και φορητό να είναι για να κάνει streaming δεν πρέπει να είσαι κοντά στην κονσόλα; Μέσω wi-fi δεν θα κάνει το streaming λογικά;
                          Οπότε καταργείτε και η έννοια του φορητού. Πάλι μέσα στο σπίτι δεν θα παίζεις;
                          Eίχε γράψει ο hideo λίγο πιο πίσω ότι μπορεί να παίρνεις το χειριστήριο μαζί σου και να επικοινωνεί μέσω internet με την ανοιχτή σου κονσόλα στο σπίτι.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο(αν χάνεται το σήμα φεριπήν τι θα κάνουμε) αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Eίχε γράψει ο hideo λίγο πιο πίσω ότι μπορεί να παίρνεις το χειριστήριο μαζί σου και να επικοινωνεί μέσω internet με την ανοιχτή σου κονσόλα στο σπίτι.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο(αν χάνεται το σήμα φεριπήν τι θα κάνουμε) αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον
                            Afto to kanei hdh to PSP.

Θεωρητικα ναι θα μπορουσε να ισχυει,γιατι αν οσο μικραινει η οθονη,μικραινεις αναλογικα και την αποσταση σου απο αυτη ,μπροστα σου η οθονη θα καλυπτει ας πουμε τα ιδια τετραγωνικα εκατοστα.Αλλα...στην πραγματικοτητα αντιλαμβανεσαι πολυ διαφορετικα το μεγεθος.Αλλιως δεν θα πηγαιναμε ποτε cinema,αλλα θα καθομασταν στα 20cm απο την 15αρα και θα απολαμβαναμε μια ταινια,χωρις να υπαρχει καμια διαφορα.
                            Egw sto cinema paw perissotero gia na dw mia tainia pou den exei vgei se DVD.
                            Epishs paw gia thn empeiria tou "eksw"
                            Sigoura den paw gia to megethos ths othonhs, alla o kathenas ekei paei gia dikous tou logous.
                            Sto diko mou to myalo h diafora apostashs megethous einai h idia kai akomh kai na mhn mporeis na to katalaveis afto pou lew, mporeis na peis oti aplws thn thewrw mh shmantiko paragonta sto sygekrimeno thema.
                            Proswpika mporw na efxaristithw to idio to GoW kai sto PSP kai sto PS3.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Dissecting the Project Cafe Controller Rumors, Exploring the potential tech behind Nintendo's rumored controller.

http://uk.gear.ign.com/articles/116/1162204p1.html

Comment

• Originally posted by Ground_zero
                                Afto to kanei hdh to PSP.

Egw sto cinema paw perissotero gia na dw mia tainia pou den exei vgei se DVD.
                                Epishs paw gia thn empeiria tou "eksw"
                                Sigoura den paw gia to megethos ths othonhs, alla o kathenas ekei paei gia dikous tou logous.
                                Αυτό δεν απαιτεί 3G;
                                Σιγά μην βγάλει χειριστήριο με 3G.

Αυτό με τις οθόνες τώρα από περιεργεια: Ground πόσες ίντσες είναι η οθόνη του υπολογιστή σου;
                                Γιατί με αυτά που λες ικανό σε έχω να έχεις οθόνης 5 ιντσών και να κάθεσαι σε απόσταση 2 εκατοστών

Comment

Working...
                                X