Ρε σεις ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά ή εσείς. Το χειριστήριο θα είναι και οθόνη στην οποία η κονσόλα θα streamάρει το παιχνίδι; Αυτό θέλετε να πείτε;
Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ οτι Handhelds και Home Consoles δεν μπορούν να έχουν ίδια παιχνίδια, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να παίξει Pro, MGS, Uncharted κτλ. σε 3,5άρα οθόνη. Μπορούν μεν οι εταιρίες να φτιάξουν τα ίδια παιχνίδια, άλλα δεν θα προκαλούν την ίδια εντύπωση με τις Console εκδόσεις τους (σαν να παίζατε το Uncharted 2 στο Wii θα ήτανε
). Απο την άλλη Games όπως τα Fire Emblem, Advance Wars, FFT, Tactics Ogre είναι παιχνίδια που κάλλιστα θα μπορούσαν να βγαίνουν και στις κονσόλες με το ίδιο αποτέλεσμα (αντί όμως να μπορείς να τα πιάσεις παντού θα έπρεπε να είσαι μπροστά απο μια κονσόλα, στην TV σου).
Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ οτι Handhelds και Home Consoles δεν μπορούν να έχουν ίδια παιχνίδια, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να παίξει Pro, MGS, Uncharted κτλ. σε 3,5άρα οθόνη. Μπορούν μεν οι εταιρίες να φτιάξουν τα ίδια παιχνίδια, άλλα δεν θα προκαλούν την ίδια εντύπωση με τις Console εκδόσεις τους (σαν να παίζατε το Uncharted 2 στο Wii θα ήτανε

Comment