Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Δηλαδή συμφωνείτε πως το Wii είναι μόδα, πως η επιτυχία του η εμπορική πάντα είναι κακή, πως το mainstream κοινό δεν αγοράζει παιχνίδια όπως κιόλας έχει την μνήμη χρυσόψαρου και το Xbox360 και ps3 θα κυριαρχήσουν στο τέλος.

    Για να μην ξεχάσω όλοι όσοι αγόρασαν Wii το έκαναν επειδή το είδαν σε κάποιούς φίλους τους και απλά είπαν να ξοδέψουν 250 ευρώ που αργότερα θα το άφηναν στην γωνία να σκονίζεται.

    Είμαι σωστός ή καταλάβα λάθος;

    Comment


    • Συμφωνώ πως το Wii είναι μόδα, πως το mainstream κοινό δεν αγοράζει παιχνίδια, πως όσοι αγόρασαν Wii το έκαναν λόγω των φίλων τους.

      Οι πωλήσεις δεν με νοιάζουν. Αν και δεν θυμάμε να είπε πως το Wii ΠΑΝΤΑ είχε κακή εμπορική πορεία ή οτι τα 360, PS3 θα κυριαρχίσουν στο τέλος. Βασικά δεν θυμάμε καν να είπε οτι το Wii σημειώνει χαμηλότερες πωλήσεις απο τις άλλες 2 κονσόλες τώρα που μιλάμε.

      Comment


      • Απλά δεν το διάβασες καλά. Θα καθόμουν να κάνω quotes αλλά δεν έχω την διάθεση, το βασικότερο όμως είναι πως εσείς δεν έχετε διάθεση για τέτοια κουβέντα, μένω στο ότι απλά συμφωνείτε και μπορεί το θέμα να συνεχίσει κανονικά.

        Comment


        • Πράγματα δεν έχω όρεξη να συζητήσω, αλλά το άρθρο μια χαρά το διάβασα.

          Comment


          • Travis, εαν ηξερες εστω και στο ελαχιστο τον συντακτη πραγματικα δε θα ελεγες αυτα που ελεγες. Και η αληθεια ειναι πως συμφωνω κι εγω λεξη προς λεξη.

            Περαν απο τα IP της Nintendo, ελαχιστα ειναι τα παιχνιδια που αξιζουν για το Wii. Και τα περισσοτερα κυμαινονται στην σφαιρα του toned down next gen παιχνιδιου, κοινως οι developers αναγκαζονται να οπισθοδρομησουν τεχνικα.

            Και ειλικρινα, περα απο την Nintendo, ποιο developers εχουν ασχοληθει πραγματικα με το Wii-mote και τις δυνατοτητες του;

            Σε οτι αφορα τις πωλησεις του Wii, αναρωτιεμαι: ποσο ειναι το ποσοστο χρηστων της κονσολας οι οποιοι εχουν πανω απο 5-10 παιχνιδια στην συλλογη τους; Και μιλαμε για μια κονσολα με πανω απο δυο χρονια κυκλοφοριας παγκοσμιως.

            Κακα τα ψεματα, η ιδια η Ν κραταει την κονσολα της ακμαια και καμια αλλη εταιρια...

            Παντως εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη ο fanboyσμος θα πρεπει να φτασει στα ορια του και επιτελους να δουν και οι πιο τυφλοι το τι γινεται στην παγκοσμια αγορα και τις τασεις της.. ΜΕλετηστε και λιγο πριν μιλησετε, δεν κανει κακο...
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

            Comment


            • Originally posted by DjSolid View Post
              Travis, εαν ηξερες εστω και στο ελαχιστο τον συντακτη πραγματικα δε θα ελεγες αυτα που ελεγες. Και η αληθεια ειναι πως συμφωνω κι εγω λεξη προς λεξη.
              Πρώτον δεν ξέρω τον συντάκτη κρίνω αυτά που γράφει και τα αυτά μόνο ανακρίβειες μπορώ να τα ονομάσω ευγενικά.

              Περαν απο τα IP της Nintendo, ελαχιστα ειναι τα παιχνιδια που αξιζουν για το Wii. Και τα περισσοτερα κυμαινονται στην σφαιρα του toned down next gen παιχνιδιου, κοινως οι developers αναγκαζονται να οπισθοδρομησουν τεχνικα.
              Δεύτερον απ' όσο ξέρω δεν έχεις Wii, δεν γνωρίζω τι έχεις παίξει στο Wii αλλά με το ότι κρίνεις ένα παιχνίδι του Wii από τον τεχνολογικό τομέα και μόνο και ότι οι developers είναι μόνο tech freaks και νοιάζονται μόνο για τεχνικά χαρακτηριστικά αντικειμενικά νομίζω πως έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα γενικά στην βιομηχανία.

              Και ειλικρινα, περα απο την Nintendo, ποιο developers εχουν ασχοληθει πραγματικα με το Wii-mote και τις δυνατοτητες του;
              Sega, Konami, Capcom, Namco/Bandai, Square Enix, Marvelous θα σου έλεγα και παιχνίδια αλλά σίγουρα δεν τα έχεις παίξει οπότε είναι άτοπο να κάνω λίστα

              Σε οτι αφορα τις πωλησεις του Wii, αναρωτιεμαι: ποσο ειναι το ποσοστο χρηστων της κονσολας οι οποιοι εχουν πανω απο 5-10 παιχνιδια στην συλλογη τους; Και μιλαμε για μια κονσολα με πανω απο δυο χρονια κυκλοφοριας παγκοσμιως.
              4,242,375 (+18%) 357,448,954 6.31
              Σε 57 και κάτι εκατομμύρια κονσόλες έχει το Wii attach ratio 6.31 παιχνίδια απλά μαθηματικά.

              Κακα τα ψεματα, η ιδια η Ν κραταει την κονσολα της ακμαια και καμια αλλη εταιρια...
              Δεν διαφωνώ καθόλου μιας και είναι το καλύτερο Developing Studio σε όλο το κόσμο και φτιάχνει αριστουργήματα όπως το Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda:Twilight Princess, Metroid Prime series, Pikmin και τόσα άλλα παιχνίδια που αναγκάζει κόσμο να αγοράσει την κονσόλα της να τα παίξει.

              Κάτι έχει κάνει στην συνείδηση του κόσμου που κάνει σαν τρελός με όποιο καινούργιο παιχνίδι ανακοινώνει.

              Παντως εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη ο fanboyσμος θα πρεπει να φτασει στα ορια του και επιτελους να δουν και οι πιο τυφλοι το τι γινεται στην παγκοσμια αγορα και τις τασεις της..
              Πάντως ούτε εμένα με ξέρεις,όπως εγώ τον συντάκτη του άρθρου, και αναφέρεις πως γράφω fanboιστικά. Έστω με την δίκη σου υποκειμενική κριτική ικανότητα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, εμένα μου επιτρέπεις να κάνω το ίδιο πράγμα και να φέρνω στο τραπέζι υπαρκτά αντικειμενικά επιχειρήματα που έρχονται σε αντίθεση με τις φαντασιοπληξίες του συντάκτη.

              ΜΕλετηστε και λιγο πριν μιλησετε, δεν κανει κακο...
              Μπορείς να δώσεις κάποιες πηγές που στηρίζουν τα παραπάνω που γράφει ο συντάκτης;;; Ή έστω κάτι μου να μιλάει για την τάση της βιομηχανίας κατα την έννοια που την αντιλαμβάνεσε εσύ;

              Wii Friend Code: Nintendo Sucks!!!
              Μια απορία. Ακόμα και για αστείο να το γράφεις αυτό πως θες μετά ένας συνομιλητής σου να σε πάρει στα σοβαρά σε ένα καθαρά anti-nintendo debate.

              Comment


              • Wow...such passion..

                Οκ, παμε απο την αρχη.

                Το attachment rate του Wii ειναι 6 παιχνιδια (edited) την στιγμη που στις υπολοιπες κονσολες ειναι;

                Ο Κωστας Φαρκωνας τυχαινει να ειναι ενας απο τους πλεον καλους γνωστες της βιομηχανιας στην Ελλαδα. Εαν κανεις μια ψακτικη γυρω απο την αρθρογραφια του, μπεις λιγο στο blog του http://farkonas.com/ και διαβασεις καποια απο τα αρθρα που εχει γραψει, θα παρεις μια καλη ιδεα.

                Το γεγονος οτι δεν εχω Wii δεν παει να πει οτι δε γνωριζω καποια βασικα πραγματα για αυτο. Το ενα ειναι οτι, οσο μπροστα κι αν ειναι σε θεμα χειρισμου, αλλο τοσο πισω ειναι σε θεμα τεχνικου τομεα. Και αυτο, καλως ή κακως, το εχει καταταξει στην τελευταια θεση της λιστας στους developers. Εαν μαλιστα δεις τα project τα οποια θεωρουνται "σοβαρα" στην βιομηχανια, τοτε θα καταλαβεις περι τινος πραγματος μιλαω. Τελευταιο παραδειγμα το Call of Duty.

                Επισης η Nintendo, καλως ή κακως, υποστηριζε παντα μονη της τα μηχανηματα της. Και ΦΥΣΙΚΑ δημιουργει τιτλους - σταθμους, που καθε gamer πρεπει να παιξει. Αυτο ομως δεν της δινει συγχωροχαρτι για καποιες επιλογες που εχει κανει. Θελω ομως να μου δειξεις καποια παιχνιδια του Wii τα οποια ΔΕΝ εχει βγαλει η Nintendo αλλα καποια third party εταιρια που να εκμεταλευονται το Wii-mote.

                Περι προσωπικων ζητηματων τωρα: δοξα τω Θεο, και μνημη καλη εχουμε μεσα στο φορουμ και εξυπνοι ειμαστε. Δεν χρειαζεται να αναφερθω σε συζητησεις οι οποιες κατεληγαν σε εντελως ατοπες κοντρες επειδη καποιος τυχαινε να θιξει την Nintendo. Και απο οτι βλεπω καποια πραγματα δεν αλλαζουν.

                Επισης, εαν θελεις πραγματικα να δεις το τι γνωμη εχω για αυτη την εταιρια, μπορεις να κανεις μια βολτα απο το www.authority.gr οπου και εχω συνταξει δυο πολυ μεγαλα αφιερωματα, το ενα για το GameBoy και το αλλο για ολοκληρη την ιστορια ενος μικρου χαρακτηρα που λεγεται Mario (μαλιστα το τελευταιο ειναι τοσο μεγαλο σε εκταση και μελετη που χρειαστηκε να ανεβει σε δυο μερη). Επισης θα ηταν μαλλον βλακωδες να σου πω οτι ειμαι κατοχος GameBoy, GameBoy Advance SP, DS, DS Lite, SNES και περιμενω και ενα GameCube με τα καλυτερα παιχνιδια του, οπως RE4, Wind Waker, Zelda Collection, Metroid Prime κλπ. Και φυσικα θα ηταν τελειως αστειο να περιγραψω το ποσο καλα περασα τερματιζοντας φανταρος το Castlevania: Aria of Sorrow και το Zelda: Phantom Hourglass. Για να μην μιλησω για την γελοιοτητα της υποθεσης του τερματισμου του New Super Mario Bros. στο 100%...

                To γεγονος οτι γραφω Nintendo sucks εχει να κανει με τους ιδιους λογους που ισχυει και η εκφραση Nintendo Rules. Απλα δεν ειμαι τοσο τυφλος οσο μερικοι αλλοι...
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                Comment


                • Οκ αφού έγραψες δύο άρθρα στο authority.gr για θέματα Nintendo μπορείς πλέον να εκφράζεις την άποψη σου και για πράγματα τα οποία δεν έχεις ασχοληθεί, δεν ξέρω πως το έχεις φτιάξει στο μυαλό σου θα προσπαθήσω να το σκεφτώ λίγο και θα επανέλθω.

                  Σου έβαλα καίρια ερωτήματά και μου απαντάς ότι έχεις παίξει κάποια παιχνίδια Nintendo, μου δίνεις το "βιογραφικό" σου πως γράφεις στο authority.gr, μου δίνεις το blog του Φαρκώνα και τον κάνεις παντογνώστη της βιομηχανίας και όταν απλά σε ρωτάω για το τι έχεις παίξει στο Wii μου απαντάς πως άπλα γνωρίζεις γενικά πως τεχνολογικά είναι πίσω, δεν διαφωνώ, αλλά με αφήνεις στο σκοτάδι με γενικές απαντήσεις. Η πειθώ σου κάνοντας επίκληση στην εξειδίκευσή αγαπητέ ήταν ατυχής.

                  Από την άλλη μιλάς για πάθη και παλιότερες συζητήσεις περί nintendo και πως αρπάζομαι άμα πούνε κάτι για την εταιρία...... Αυτή είναι οι επιχειρηματολογία σου για να αντικρούσεις την δική μου;;; Δηλαδή όταν μιλάς για attach ratio σε ένα λόγο 57ε/357ε ενάντια 27ε/176ε πιο από τα δύο κλάσματα είναι πιο μεγάλο ή καλύτερα πια αγορά είναι πιο μεγάλη; Και μου αναφέρεις το αποτέλεσμα του λόγου 1<2. Με την απλή μαθηματική λογική θα έπρεπε να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερος ο παρανομαστής ενός κλάσματος τόσο μικρότερο είναι οπότε η αντιστοιχεία σε ποσοστό σε πωλήσεις software όσο περισσότερα πουλάει τόσο περισσότερο μικραίνει το κλάσμα άρα και το attach ratio. Εγώ τι θα έπρεπε να σκεφτώ που μου λες πως το attach ratio στις άλλες κονσόλες είναι μεγαλύτερο; Δηλαδή αν είχε πουληθεί 1 κονσόλα και είχε πουλήσει μαζί και 1 παιχνίδι το attach ratio είναι 100&#37;όταν όμως σε μια άλληα κονσόλα που έχει πουλήσει 100 κομάτια και μαζί 50 παιχνίδια το attach ratio θα είναι 50%. Ποια κονσόλα θα έχει πουλήσει τα περισσότερα παιχνίδια αυτή με το 1 ή δευτερή με τα 50.

                  Πραγματικά για να γίνει μια σοβαρή κουβέντα πρέπει να υπάρχει κοινή αφετηρία τουλάχιστον στις γνώσεις της ιστορίας των videogames, πόσο μάλλον για την βιομηχανία. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάμε για ένα καφέ με τον Φαρκώνα,εσένα και όποια από τα παιδιά στο authority.gr και να κάνουμε ένα διάλογο από κει και ύστερα μιλάμε ξανά εδώ για πάθη και τυφλούς.

                  Comment


                  • Σου εδωσα το blog του ανθρωπου για να το ψαξεις σαν αφετηρια, για να δεις την πορεια του και το αν πραγματικα μπορει να εκφραζει αυτα που εκφραζει. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι παντογνωστης, ειπα οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους γνωστες της βιομηχανιας. Look it up...

                    Σου εδωσα καποια πραγματα απο το "βιογραφικο" μου, για να δεις οτι οταν λεω κατι δεν το πεταω απλα στον αερα για αντιδραση, αλλα υπαρχει μελετη πισω απο αυτο. Παντως εαν το γεγονος οτι δεν εχω Wii (ασχετως εαν εχω παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια του απο αυτα που οντως αξιζουν να παιξει καποιος) με καθηστα ανικανο κριτικης της Nintendo, τοτε να παω να αγορασω ενα βρε αδερφε για να μου ερθει η φωτιση.

                    Παντογνωστης δεν ειναι κανεις. Το ιδιο ομως ισχυει και για σενα.

                    Εαν νομιζεις παντως οτι για να εκφρασει καποιος μια αποψη θα πρεπει να εχει παιξει ολη τη βιβλιοθηκη μιας κονσολας, τοτε παω πασο. Αλλωστε κι εγω ρωτησα συγκεκριμενα πραγματα, αλλα απαντηση δεν πηρα.

                    Και δυστυχως, υπαρχει μια εκφραση του λαου μας που μου ερχεται στο μυαλο: καλυτερα το ματι...

                    Παντως πιστευω οτι το αρθρο λεει μαλλον τα αυτονοητα. Και εαν ψαξει καποιος για σχετικα αρθρα στον παγκοσμιο τυπο, δεν λενε κατι το διαφορετικο...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                    Comment


                    • Originally posted by DjSolid View Post
                      Σου εδωσα το blog του ανθρωπου για να το ψαξεις σαν αφετηρια, για να δεις την πορεια του και το αν πραγματικα μπορει να εκφραζει αυτα που εκφραζει. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι παντογνωστης, ειπα οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους γνωστες της βιομηχανιας. Look it up...
                      Για να κάνεις μια τέτοια κριτική πρέπει να διαθέτεις και εσύ γνώσεις αλλιώς δέχεσαι τα πάντα ακριτεί με αποτέλεσμα να δέχεσαι σαν δεδομένα την υποκειμενική άποψη του κάθε φωστήρα. Τα δικά μου επιχειρήματα τα βάζω σε οποιαδήποτε αντιπαράθεσή με πήγες τεκμηριωμένες εσύ από την άλλη μου βάζεις το blog του Φάρκωνα. Κανένα πρόβλήμα θα το διαβάσω κάποια στιγμή να δώ γράφει διότι πέρα από ένα site που είχε που λεγονταν gamespin και έγραφε και εκει μόνος του πάλι κάτι τέτοια μονόπρακτα έγραφε. Ρίχνω την όποια προκατάληψη διαβάζω από άυριο.

                      Σου εδωσα καποια πραγματα απο το "βιογραφικο" μου, για να δεις οτι οταν λεω κατι δεν το πεταω απλα στον αερα για αντιδραση, αλλα υπαρχει μελετη πισω απο αυτο. Παντως εαν το γεγονος οτι δεν εχω Wii (ασχετως εαν εχω παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια του απο αυτα που οντως αξιζουν να παιξει καποιος) με καθηστα ανικανο κριτικης της Nintendo, τοτε να παω να αγορασω ενα βρε αδερφε για να μου ερθει η φωτιση.
                      Εγώ το μόνο που διαβάζω είναι γενικότητες περί μελέτης όπως και εξειδίκευσής για πράγματα που έχεις ασχοληθεί ελάχιστα.

                      Παντογνωστης δεν ειναι κανεις. Το ιδιο ομως ισχυει και για σενα.
                      Ακριβώς, πάντως δεν μπορείς να μου προσάψεις πως μιλάω σε θέματα για πράγματα με τα οποία δεν ασχολούμαι. Αντιθέτως με σένα.

                      Εαν νομιζεις παντως οτι για να εκφρασει καποιος μια αποψη θα πρεπει να εχει παιξει ολη τη βιβλιοθηκη μιας κονσολας, τοτε παω πασο. Αλλωστε κι εγω ρωτησα συγκεκριμενα πραγματα, αλλα απαντηση δεν πηρα.
                      Δεν είπα ποτέ αυτό αλλά εσύ δεν έχεις παίξει έστω ένα παιχνίδι με αυτά που λες από τρίτες εταιρίες όπως το The Conduit, Zack and Wiki, MadWorld, Okami, Super Monkey Ball, NiGHTS Journey of Dreams, No More Heroes αλλά σου είπα δεν μπαίνω στην λογική της λίστας έχω κάνει άπειρες.

                      Και δυστυχως, υπαρχει μια εκφραση του λαου μας που μου ερχεται στο μυαλο: καλυτερα το ματι...
                      Εσύ λοιπόν είσαι ο λαός ή κάποιος λαός μου έχει βγάλει όνομα......Να ξέρω δηλαδή με τι άτομο έχω να κάνω.

                      Παντως πιστευω οτι το αρθρο λεει μαλλον τα αυτονοητα. Και εαν ψαξει καποιος για σχετικα αρθρα στον παγκοσμιο τυπο, δεν λενε κατι το διαφορετικο...
                      Τα αυτονόητα βρίσκονται μέσα στην νομοτέλεια που υπακούσει σε φυσικούς νόμους και όχι στην υποκειμενικότητα της ρήσης κάποιων συντακτών, αν θες να χρησιμοποιείς τέτοιες βαρύγδουπες εκφράσεις φρόντισε να διαβάσεις την διαλεκτική του Μαρξ ή όποιου άλλου επιστήμονα κοινωνικοπολιτικού οικονομικού συστήματος θες για να αποκτήσεις μια πιο σφαιρική άποψη πάνω στον διάλογο και να ξεχωρίζεις την υποκειμενικότητα από την αντικειμενικότητα.

                      Και επειδή είμαι και εργαζόμενο παιδί όπως και σπουδαστής πρέπει να κλείσω και κάνα βλέφαρο, καλήμερα.

                      Comment


                      • Από την άλλη μιλάς για πάθη και παλιότερες συζητήσεις περί nintendo και πως αρπάζομαι άμα πούνε κάτι για την εταιρία...... Αυτή είναι οι επιχειρηματολογία σου για να αντικρούσεις την δική μου;;; Δηλαδή όταν μιλάς για attach ratio σε ένα λόγο 57ε/357ε ενάντια 27ε/176ε πιο από τα δύο κλάσματα είναι πιο μεγάλο ή καλύτερα πια αγορά είναι πιο μεγάλη; Και μου αναφέρεις το αποτέλεσμα του λόγου 1<2. Με την απλή μαθηματική λογική θα έπρεπε να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερος ο παρανομαστής ενός κλάσματος τόσο μικρότερο είναι οπότε η αντιστοιχεία σε ποσοστό σε πωλήσεις software όσο περισσότερα πουλάει τόσο περισσότερο μικραίνει το κλάσμα άρα και το attach ratio. Εγώ τι θα έπρεπε να σκεφτώ που μου λες πως το attach ratio στις άλλες κονσόλες είναι μεγαλύτερο; Δηλαδή αν είχε πουληθεί 1 κονσόλα και είχε πουλήσει μαζί και 1 παιχνίδι το attach ratio είναι 100&#37;όταν όμως σε μια άλληα κονσόλα που έχει πουλήσει 100 κομάτια και μαζί 50 παιχνίδια το attach ratio θα είναι 50%. Ποια κονσόλα θα έχει πουλήσει τα περισσότερα παιχνίδια αυτή με το 1 ή δευτερή με τα 50.

                        wat?δε κατάλαβα.τέλος πάντων τον λόγο τον βγάζεις με το αντίστροφο κλάσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, δηλαδή 357/57 και 176/27 αφού θέλουμε το κλάσμα να είναι ανάλογο του software (άρα software = αριθμητής) και στην πρώτη περίπτωση βγαίνει 6.2κάτι και στην δεύτερη 6.5κάτι
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                        Comment


                        • Originally posted by Somari View Post
                          wat?δε κατάλαβα.τέλος πάντων τον λόγο τον βγάζεις με το αντίστροφο κλάσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, δηλαδή 357/57 και 176/27 αφού θέλουμε το κλάσμα να είναι ανάλογο του software (άρα software = αριθμητής) και στην πρώτη περίπτωση βγαίνει 6.2κάτι και στην δεύτερη 6.5κάτι
                          Ολόσωστος εγώ έκανα την γιωτιά 3:30 η ώρα κοιμόμουν όρθιος και τα έβαλα ανάποδα αλλά δεν αναιρεί τον θεμελιώδη κανόνα πως ένα κλάσμα είναι μικρότερό από το άλλο άμα ο παρανομαστής του ενός είναι μεγαλύτερος από το άλλο. Απλά όπου είπα για software βάλε hardware.

                          Στο παράδειγμά μου πιο κάτω το γράφω σωστά.

                          Comment


                          • Μια απορία. Ακόμα και για αστείο να το γράφεις αυτό πως θες μετά ένας συνομιλητής σου να σε πάρει στα σοβαρά σε ένα καθαρά anti-nintendo debate.


                            Ανόητε, σε όπου να'ναι αυτές τις μέρες αγοράζει το GameCube μου.

                            Comment


                            • Travis οταν λεει ο Dj ελαχιστα μη nintendo games αξιζουν στο Wii (ασχετα αν αυτο ειναι λαθος ή σωστο για εσενα)
                              και εσυ πετας κατι attach ratio πιστευεις οτι του απαντησες ; ή αποδεικνυεις την ορθοτητα της αποψεως σου ;

                              Το λεω γιατι στην πλειοψηφια μας εδω μεσα (και οχι μονο) τα Wii Sports,fit,play (που παιζει να εχουν πουλησει και πανω απο 100 εκατ. ) δεν τα εχουμε και σε μεγαλη εκτιμηση ως games για να μην πω τιποτα αλλο (ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω και να μην παρεξηγησεις).

                              Ακομα πιστευω οτι οποιος εχει αρνητικη αποψη για το Wii την εχει κατα κυριο λογο βλεποντας τον ανταγωνισμο

                              εσυ ας πουμε που εισαι κατι παραπανω απο θετικος στο wii πως βλεπεις τους αλλους δυο ;

                              Comment


                              • Ώρα να μιλήσω με απολυτότητα.

                                Το Wii είναι η κονσόλα με τα χειρότερα παιχνίδια που έχουν βγεί τα τελευταία 8 χρόνια που ασχολούμαι με την βιομηχανία.

                                Το Wii το αγοράζει ο κόσμος μόνο λόγο του Marketing, και ο υπόλοιπος κόσμος λόγω του Hype που τους έχουν δημιουργήσει αυτοί που δεν θέλουν να παραδεχτούν οτι έκαναν μαλακία αγορά (τα παραπάνω αφορούν, εννοείται, το casual κοινό). Τέλος το αγοράζουν και οι λίγοι hardcore που θέλουν να παίξουν τα λίγα (αναλογικά με τις άλλες κονσόλες) παιχνίδια που πραγματικά είναι διαμάντια.

                                Το ΧΒοx 360 και το PS3, έχουν μεγαλύτερη ποικιλία, ποιότητα στους τίτλους και επίσης μπορούν να λειτουργήσουν κάλιστα σαν Media Centers. Επίσης καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνουν καλύτερους τίτλους (ναι κιόμως τα χαρακτηριστικά boostaρουν απίστευτα το gameplay όσο και αν οι φάν του Wii δεν το παραδέχονται).

                                Όλοι οι multiplatform τίτλοι είναι καλύτεροι στα XBox 360, PS3.


                                Ό,τι είπα παραπάνω δεν είναι προσωπική άποψη, είναι facts.



                                ΥΓ: Όποιος πάει να με πεί Nintendo Hater να του πώ οτι συμμετείχα καθημερινά στο Forum της Nortec επί ~4 χρόνια και οτι είχα ανοίξει site (μαζί με άλλα 3 παιδιά) που έγραφα για σχεδόν 6 μήνες όλα τα σημαντικά γεγονότα γύρω απο το DS.
                                ΥΓ2: Δεν πρόκειται να απαντήσω στο post του Ακίρα μετά γιατί θα μιλάει fanboystika.
                                ΥΓ3: Δεν πρόκειται να απαντήσω στα σχόλια του Ακίρα για το ΥΓ2.
                                ΥΓ4...5: Δεν πρόκεται να απαντήσω στον Ακίρα στα σχόλια του για τον μη σχολιασμό των σχολίων του στο ΥΓ2.

                                Comment

                                Working...
                                X