Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Raphael View Post
    Όσα θες.

    [/SIZE]

    Μα δεν είπα κάτι για το GTA! Μαζί σου και 'γω.
    δεκτό, αλλά εννόησα shooters που επιρρεάστηκαν από το halo. Οπως και να χει είναι παιχνιδάρα:resp:. Εντάξει δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • δεκτό, αλλά εννόησα shooters που επιρρεάστηκαν από το halo.


      Πολλά shooters έχουν επηρεαστεί από το Halo.

      Τέλος πάντων, ακόμα και για τα προσωπικά μου κριτήρια το Halo δύσκολα καταφέρνει κορυφή σε μία τέτοιου είδους λίστα, αλλά δε μπορώ να παραβλέψω τη τεράστια δυναμική του και την υπόστασή του σαν "φαινόμενο" στο χώρο της βιομηχανίας.

      Comment


      • Με κάλυψε ο Raphael.Ακόμα κι εγώ δεν ξέρω αν θα το έβαζα στην κορυφή με τα προσωπικά μου κριτήρια,αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν αξίζει τη θέση που έλαβε.Εφόσον πολύς κόσμος το προτιμάει δεν μπορεί ρε γμτ,"κάτι" θα έχει.

        edit:στις 2 πρώτες θέσεις θα μπαίνανε στάνταρ Halo & MGS για μένα,δεν ξέρω όμως με ποια σειρά,αφού δεν έχω παίξει ακόμα το MGS4.
        Carpe diem

        Comment


        • Για σένα όπως το είπες όπως και για μένα θα έμπαινε πρώτο το zelda και μετά το kingdom hearts.
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

          Comment


          • Μόνο που η λίστα που παρέθεσε ο Azrael δεν ήταν δική μου.
            Πάντως να την πω την αμαρτία μου περίμενα στις πρώτες θέσεις τίτλους όπως τα Zelda,Mario,Pokemon,Call of Duty,World of Warcraft,Guitar Hero,GTA,Gran Turismo.Χάρηκα που διαψεύστηκα.
            Carpe diem

            Comment


            • Mα ήταν όλα αυτά στις πρώτες θέσεις.Το guitar hero μάλιστα βγάζει μάτι.Γιατί χάρηκες που διαψεύστηκες?Και αυτή είναι μια λίστα σαν όλες τις άλλες με τη διαφορά ότι είναι από τη guiness(αμφιβόλου ποιότητας και αντικειμενικότητας).
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

              Comment


              • Μιας και που είπα GTA όλοι υποκλίνονται σε αυτό.
                Εγώ όχι, γρήγορα (σε λιγότερο από 2 ώρες) το βρίσκω κουραστικό και επαναλαμβανόμενο.
                Τα GTA τα ξέρει μέχρι και η κουτσή Μαρία. Από εμένα, και εσένα μέχρι και τον πλάνητάρχη.
                Αν πω GTA στον πατέρα μου θα μου πει: "Στη μάνα σου το'πες;"
                Επίσης κάθε GTA μας μεταφέρει και την κουλτούρα της εποχής που διαδραματίζεται. Πχ πολλοί έμαθαν για τραγούδια των 80's μέσα από το Vice City.
                Και αυτοί που παίζουν WWII παιχνίδια έμαθαν πως οι ναζί είναι κακοί. Είναι λογικό εφόσον διαδραματίζεται σε κάποια συγκεκριμένη εποχή να προσπαθεί να αναπαράγει στοιχεία της.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                Comment


                • Originally posted by straier
                  Εγώ όχι, γρήγορα (σε λιγότερο από 2 ώρες) το βρίσκω κουραστικό και επαναλαμβανόμενο.
                  Μάλλον ανήκεις στην "μικροσκοπική μειοψηφία" και απάντησες για να επιβεβαιώσεις τον κανόνα.

                  Δεν ξέρω για τα WWII (μίλησα για WWII; ) πάντως τα Modern Warfare "καυτηριάζουν" όλο αυτό που λέμε "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας".
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Μειοψηφια; Καποιοι δε τα εχουμε παιξει καν. Μ' αρεσει που ο καθενας σε αυτο το forum θεωρει πως οτι γουσταρει ο ιδιος ειναι το απολυτο game που χαιρει αδιαμφισβητητης αναγνωρισης.
                    Do a barrel roll!

                    Comment


                    • Originally posted by paixtis View Post
                      Mα ήταν όλα αυτά στις πρώτες θέσεις.Το guitar hero μάλιστα βγάζει μάτι.Γιατί χάρηκες που διαψεύστηκες?Και αυτή είναι μια λίστα σαν όλες τις άλλες με τη διαφορά ότι είναι από τη guiness(αμφιβόλου ποιότητας και αντικειμενικότητας).


                      Γράψε λάθος.Εννοούσα πάνω από το Halo.Χαίρομαι που ένας τίτλος που λατρεύω κατάφερε να ξεπεράσει "εμπορίλες" (που λέει και ο Τάνο) όπως τα cod+guitar hero καθώς επίσης και σειρές με πλήθος φανατικών όπως gt,zelda,mario,pokemon.
                      Carpe diem

                      Comment


                      • Εχμ, φίλε και το Halo ανήκει στις "εμπορίλες" και στις σειρές με φανατικούς οπαδούς. Εσύ είσαι ένα παράδειγμα ας πούμε.

                        Έχοντας παίξει το Half-Life 2 και το Halo 2 (βάζω αυτά τα δύο επειδή βγήκαν την ίδια εποχή) συν άπειρα FPS μου φαίνεται απίστευτο να μπαίνει το Halo πρώτο σε μια τέτοια λίστα. Πραγματικά η διαφορά στην ποιότητα των 2 παιχνιδιών βγάζει μάτι (ή είμαι μεγάλο fanboy και δεν το ξέρω ). Βέβαια πιο καλός για μια τέτοια σύγκριση είναι ο crpl που είναι μετρ στο είδος, αλλά το ίδιο θα πιστεύει νομίζω.

                        Comment


                        • (ή είμαι μεγάλο fanboy και δεν το ξέρω


                          Μάλλον αυτό, επειδή έχω τερματίσει πολλές και τα δύο (ανήκουν στα αγαπημένα μου) και θεωρώ μεν το Half-Life 2 ανώτερο από τo Halo 2 (τουλάχιστον όσον αφορά το single-player γιατί multiplayer ποτέ μου δεν έπαιξα το Halo 2) αλλά σίγουρα δε λες πως βγάζει μάτι...
                          Ήταν και τα δύο τα κορυφαία παιχνίδια του 2004, το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

                          Βέβαια πιο καλός για μια τέτοια σύγκριση είναι ο crpl που είναι μετρ στο είδος, αλλά το ίδιο θα πιστεύει νομίζω.


                          @@ρια είναι.

                          Comment


                          • Βασικά δε συγκρίνονται, αποτελούν δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί την ανωτερότητα του HALO στους μηχανισμούς και την ανωτερότητα του HL2 σε ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία και σενάριο. Προσωπικά βρίσκω τα HALO πολύ φτωχά σεναριακά (όπως είπε ο Jedah, space σαπουνόπερα), αλλά οι μηχανισμοί τους και το ΑΙ είναι αξεπέραστα.

                            ΛΟΛ @ εμπορίλες btw.

                            Τέλος πάντων, οι απόψεις εξαρτόνται από τις εμπειρίες του καθενός. Μία σειρά 9 ετών απλά δε συγκρίνεται με σειρές που έχουν κλείσει 20ετία, η προσφορά στο χώρο είναι δυσανάλογη και φυσικά σε μία τέτοια λίστα αυτό πρέπει να είναι και το κύριο μέτρο σύγκρισης.

                            Comment


                            • Christop το Half-Life 1 το έχεις παίξει;

                              ΙΜΟ οι 2 τίτλοι δεν συγκρίνονται.Tα Halo είναι μια σειρά fps με απίστευτο A.I.,τρομερές μάχες κλπ.Τα Half-Life δεν μπορώ να τα κατατάξω στα fps.Θεωρώ ότι τα αδικεί αυτή η κατηγοριοποιήση.Το 1 και τα expansions του τα έχω λατρέψει.Το 2 το ξεκίνησα σε υπολογιστή σε κλόπια και μου κόλλαγε συνέχεια,οπότε το παράτησα.Το ξανάπιασα στο ΧΒΟΧ 1 το έφτασα στο Ravenholm και το άφησα για να το ξαναπιάσω στο Orange Box μαζί με τα Episodes.Δυστυχώς δεν τα έχω πιάσει ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι,αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ.

                              Ξέφυγα όμως.Ναι είναι "εμπορίλα" το Halo αλλά,σου λέω ότι με χαροποιεί που βλέπω ότι έχει μεγάλη απήχηση ακόμα και τώρα,γιατί μετά το Η3 άκουγα συνέχεια αρνητικά σχόλια για τη σειρά.Άλλωστε όπως είπα και προηγουμένως δεν ξέρω αν κι εγώ ο ίδιος θα το έβαζα σ'αυτή τη θέση.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • Έχω παίξει τόσες ώρες Counter-Strike που νιώθω σαν να έχω τερματίσει το Half-Life καμιά 100αριά φορές, αλλά όχι το παιχνίδι δεν το έχω παίξει/τερματίσει. Έχω διαβάσει όμως τα πάντα για αυτό.

                                Rapha, δεν ξέρω ρε φίλε για μένα ήταν μεγάλη η διαφορά. Αν εξαιρέσεις την Α.Ι. που κατά κοινή ομολογία είναι καλύτερη στο Halo (αν και στο Half-Life 2 είναι επίσης πολύ καλή), αλλά και τις μεγάλες σε κλίμακα μάχες που το Halo έχει, σε αντίθεση με το Half-Life 2 που αφήνει τον παίχτη μόνο του για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού όλα τα στοιχεία των 2 τίτλων βγάζουν νικητή το δεύτερο. Από την αισθητική και την ατμόσφαιρα, ως την φυσική του περιβάλλοντος και το recoil των όπλων.

                                Μπορεί να φταίει οτι έχω παίξει μόνο το ένα απο τα τρία μέρη της σειράς. Πάντως δεν με έψησε να δοκιμάσω τα άλλα. Ίσως να τα παίξω σε κονσόλα κάποτε μήπως και η εμπειρία είναι όντως πολύ ανεβασμένη στο XBox.

                                Comment

                                Working...
                                X