Αυτή η τελευταία εικόνα θα με στοιχειώνει στον ύπνο μου.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Tim View PostΑν το δεις έτσι όντως έχει κάποια αλήθεια.Έχει όμως τόσους πολλούς τίτλους συνολικά το DS που κάνουν τα όμορφα παιχνίδια του συστήματος να φαίνονται πολλά και αν μιλήσω για την αφρόκρεμα στον τεχνικό τομέα η διαφορά είναι ουσιαστική.Η ποιότητα πάντως ακολουθεί ανώτερα νούμερα.
Comment
-
Originally posted by Bart View PostΘα συμφωνήσω και θα πω το εξής gameplay>all σε ότι αφορά το ds , τουλάχιστον.
Αυτός ο τίτλος είναι Ιαπωνικός, μα δείχνει στο Gamespot ότι το έχουν βγάλει για Wii από την Ubisoft... Remake είναι ?
Η Ubi είναι η εκδότρια για την Αμερική.
Comment
-
-
Δε περιμενα καποιος εδω μεσα να μη το χει ξανακουσει, συνηθως οτι exclusive υπαρχει στο Wii στο net γινεται overhyped.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΔε περιμενα καποιος εδω μεσα να μη το χει ξανακουσει, συνηθως οτι exclusive υπαρχει στο Wii στο net γινεται overhyped.
@Straier: Ξέρω ποία είναι η ubisoft. Έχω και όλα τα Prince of Persia της. Το μπέρδεμα είναι πως είναι δυνατόν ο τίτλος να είναι της Ubisoft, η οποία είναι Γαλλική, στην οποία πατριδα της είναι ο Jordan Mechner, ενώ στο post που έκανε ο Jedah να είναι στα Ιαπωνικά και λέω... Remake είναι ?sigpic
Comment
-
Straier σαν το nintendogs δες το pony friends της eidos, με παρομοιας ποιότητας μοντέλα, εντυπωσιακά περιβάλλοντα και στα 60frames, δεν το ανέφερα πιο πριν για ευνόητους λόγους :xp:
όπως και να έχει, δεκτό αυτό που λες αν κι εγώ πάντως μίλησα για το σύνολο, δηλαδή κλίμακα, framerate, εφέ, απουσία loading και textures που ξεπετάγονται από τη θέση τους τλχ , τεχνικά όπως λες κι εσυ, είναι δλδ αρκετά ανώτερα συνολικά. Πολλά από αυτά που ανέφερα είναι απίστευτα δεδομένου του hardware (όπως το C.O.P. που ουσιαστικά είναι free roaming 3d game με πολύ μεγάλο draw distance κι εκτάσεις, πολλές λεπτομέρειες και εφέ και μάλιστα στα 60 frames), όσο για το Mario 64 μιας και εχω δει και τις δυο εκδόσεις, του DS είναι καλύτερο από το αρχικό ειδικά στα μοντέλα πλην της θολούρας που λείπει.
Συμφωνώ στο ότι το κομμάτι art direction είναι καθαρά υποκειμενικό.
Comment
-
Originally posted by RaphaelΩχ τι θα κάνει τώρα ο Akira που έχει φτιάξει account "TravisGR"?
Αλλά μιας και από ότι κατάλαβα δεν έχεις Wii και δεν έχεις παίξει No More Heroes ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις με το Heroes Paradise μιας και δεν θα "λερώσεις" τα χέρια σου πιάνοντας το casual Wii Remote και τα muddy textures των 480p ενώ θα μπορέσεις να το απολαύσεις στο HD μεγαλείο του Xbox360 ή Ps3.
Τουλάχιστον δοκιμάσε το.
Comment
Comment