Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Tannosuke View PostΕ ναι ρε... Πρώτη φορά το ακούω το όνομα αυτό. Και γιαυτό μπερδεύτηκα.
@Straier: Ξέρω ποία είναι η ubisoft. Έχω και όλα τα Prince of Persia της. Το μπέρδεμα είναι πως είναι δυνατόν ο τίτλος να είναι της Ubisoft, η οποία είναι Γαλλική, στην οποία πατριδα της είναι ο Jordan Mechner, ενώ στο post που έκανε ο Jedah να είναι στα Ιαπωνικά και λέω... Remake είναι ?
Δεν είπα οτι δε ξέρεις ποια είναι η Ubisoft αλλά σου λεω ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ.
Και δεν είμαι ο straier.
Αυτό είμαι εγώ:
Αυτό είναι ο straier:
Πω ρε tanno, απάλευτος είσαι.
Αλλά μιας και από ότι κατάλαβα δεν έχεις Wii και δεν έχεις παίξει No More Heroes ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις με το Heroes Paradise μιας και δεν θα "λερώσεις" τα χέρια σου πιάνοντας το casual Wii Remote και τα muddy textures των 480p ενώ θα μπορέσεις να το απολαύσεις στο HD μεγαλείο του Xbox360 ή Ps3.
Ασ'το φίλε, άλλη φορά, μία 21'' sd έχω που τη πήρα το 2006 για 250 ευρώ.
Μακάρι να είχα 480p.
Οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν είναι θέμα γραφικών. Γενικά δεν είναι θέμα (nintendo πλέον). Εσένα ήθελα να πειράξω ζουζουνιάρικο, που είσαι fanboy (αν και ομολογώ όχι τόσο όσο παλιότερα).
(διόρθωση κακής γλώσσας)
Comment
-
Από αυτά τα παιχνίδια που παρέθεσες,Originally posted by TimStraier είσαι επιστήμονας και σαν τέτοιος θα έπρεπε να ξέρεις να ξεχωρίζεις την προσωπική άποψη από αυτό που συμβαίνει πραγματικά στην βιομηχανία.Παιχνίδια στο DS που έχουν καλύτερα γραφικά από το Vagrant Story του PS One ανεξαρτήτως είδους είτε έχουν κυκλοφορήσει είτε είναι ακόμα στο στάδιο παραγωγής είναι πολλά.Θα σου αναφέρω μερικά που θυμάμαι όπως για παράδειγμα τα παρακάτω:
Dragon Quest IX
Phantasy Star 0
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
Sands of Destruction
Tales of Hearts
Dementium Ι & II
Golden Sun DS
Rune Factory (όλα)
Fighting Fantasy: The Warlock of Firetop Mountain
Trackmania 2 DS
Okamiden
Harvest Moon (όλα)
Blood of Bahamut
Call of Duty: World at War
Dragon Ball: Origins
Dragon Quest V
C.O.P
Kingdom Hearts 358/2 Days
Mini Ninjas
Lego Batman: The Video Game
Lego Star Wars (όλα)
Lego Indiana Jones
Metroid Prime Hunters
Ninja Gaiden Dragon Sword
Race Driver: GRID
Race Driver: Create and Race
Trackmania DS
Secret Files: Tunguska
Soul Bubbles
Ultimate Spiderman/Spiderman 3
Tak The great JuJu challenge
Super Mario 64 DS
Syberia
Viva Pinata: Pocket Paradise
The Wizard of OZ: Beyond the Yellow Brick Road
Μερικά πιστεύω βγάζουν μάτι με την πρώτη ματιά που λένε...
Πρώτον,πολλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη οπότε δεν μπορούμε να προβούμε σε σύγκριση.
Δεύτερον,τα περισσότερα από αυτά δεν συγκρίνονται με την καμία όσον αφορά τα γραφικά με το vagrant story.
Τρίτον,κάποια από αυτά έχουν από αδιάφορο τεχνικό τομέα έως απαράδεκτο.(πχ το εμετικό πορτ του syberya στο ds.)
Το μόνο παιχνίδι που μπορεί να συγκριθεί είναι ίσως το kingdom hearts days.
Πέρα από τα γραφικά,κανένα παιχνίδι του ds δεν μας έχει δώσει ότι προσέφερε το vagrant story.Απλά.Yasumi matsuno ftw.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Δεν αναφερόμουν στο art direction αλλά στη δουλειά που έχει πέσει και στην προσοχή στη λεπτομέρεια. Βάλε δίπλα δίπλα πχ το Mario 64 και το Vagrant και θα δεις πως το Μάριο φαίνεται πολύ φτωχό. Φυσικά όπως είπα το Μάριο έχει μεγάλες πίστες ενώ το Vagrant μικρά δωμάτια γι'αυτό και είπα πως τεχνικά είναι ανώτερο το Μάριο.Συμφωνώ στο ότι το κομμάτι art direction είναι καθαρά υποκειμενικό.
Τέσπα ξεφύγαμε!
Έχω ερώτηση. Έχει παίξει κανείς από εδώ μέσα το Madworld; Δεν έχω ακούσει εντυπώσεις από κανέναν.
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
To DS exei kalytera grafika apo N64? Are you sure? Toso xalia htan to N64?
To thymamai kalytero pantws."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Οχι αν ειναι δυνατον. Τα μοντελα ειναι χειροτερα αν οχι ιδια αλλα τα textures ειναι σιγουρα χειροτερα, εκει βεβαια ειναι που χανει το DS.
Comment
-
Ουστ ρε βρωμοερπιτζα deus που θα μας πει οτι το vagrant story (που παρεπιπτόντως δεν το έχω παίξει!
) έχει καλύτερα γραφικά απο το ninja gaiden dragon sword! Περασε σε παρακαλώ έξω κάνε 123 μετάνοιες και πές 37 φόρες απεταξάμην το itagaki και μετά μπορείς να επιστρέψεις!
Αντε γιατί η υπομονη έχει και το οριά της
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Γιατί πάντα τελειώνουμε να μιλάμε για γραφικά; Μόνο αυτό είναι που μένει στην τελική μετά από ένα παιχνίδι. Και εγώ που νόμιζα πως γενικά η ουσία είναι να διασκεδάσεις και να απολαύσεις ένα παιχνίδι με όποια έννοια (οπτική, gameplay, ιστορίας, εξυπνάδας, καινοτομίας) είναι αυτή.
Και πως γίνεται να συγκρίνουμε τώρα Vagrant Story και Mario 64; Και από την άλλη αν θέλει κάποιος ναι, ας τα συγκρίνουμε. Γραφικά έχει καλύτερα το Vagrant Story, ιστορία επίσης. Το Maro 64 έχει μια ας πούμε «για τα μάτια του κόσμου» ιστορία τύπου, «κίνησε η Γερακίνα για νερό κρύο να φέρει» και από γραφικά αν και για το στιλ τους όχι ιδιαίτερα άσχημα, έντονα μινιμαλιστικά και λιτά σε αντίθεση πχ με άλλα παιχνίδια όπως Banjo. Το ίδιο παιχνίδι όμως κατάφερε και πρόσφερε απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε 3D περιβάλλον, εισήγαγε τον αναλογικό χειρισμό και έδειξε πως πρέπει να είναι μια σωστή κάμερα σε ένα 3D platform. Γενικά εισήγαγε στάνταρ τα οποία πολλοί τα ζήλεψαν, πολλοί προσπάθησαν να τα αντιγράψουν και ακόμη μέχρι και σήμερα ισχύουν ως μέτρο σύγκρισης για να θεωρείται ένα 3d platform παιχνίδι καλό.
Τώρα με ποιο αντικειμενικό κριτήριο μπορεί κάποιος να συγκρίνει τα παραπάνω και να πει πως το ένα είναι καλύτερο από άλλο, φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο. Εμένα προσωπικά και τα δύο τα παιχνίδια μου άρεσαν πολύ, το καθένα για διαφορετικούς λόγους, αλλά στην ουσία επειδή το απόλαυσα παίζοντας τα.
Οπότε cut the crap με τις λίστες και αναλύσεις (σαν την παραπάνω) και τις συζητήσεις αν το DS μπορεί να προσφέρει καλύτερα γραφικά από ότι το Vagrant Story ή όχι και στην τελική make gameplay hours, not flame wars!
Μην μου στρίψει και αρχίσω τα Kirby slaps!Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
---------------------
animEΛ_ΛΑΣ
Comment
-
Mallon tha mperdefthkes, kaneis den sygrine to Mario kai to Vagrant story ws paixnidia.
Twra oson afora ta grafika, entaksei den menoume mono ta grafika, alla opws kai na exei den zoume sto 1998 alla sto 2010.
Den zhtame Full HD 1080, alla prepei akoma kai esy na paradexteis pws ta grafika tou DS den eina ths epoxhs tou.
Den einai asxhmo na paizeis ena kalo paixnidi kai na mhn mporeis na to efxaristitheis mono kai mono epeidh ola ola deixnoun trigwnika kai asxhma?.
Egw pantws apo ta grafika tou DS den eimai efxaristhmenos."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
είσαι σίγουρος;Originally posted by Ramparter View PostΟχι αν ειναι δυνατον. Τα μοντελα ειναι χειροτερα αν οχι ιδια αλλα τα textures ειναι σιγουρα χειροτερα,
εκει βεβαια ειναι που χανει το DS.

Ένας μεγάλος αριθμός από Sony fanboys που πήραν PS2 λέγανε ότι δεν τους ένοιαζε ότι τα Xbox,Gamecube είχαν από day one τίτλους με καλύτερα γραφικά.Ξαφνικά με το PS 3 απέναντι στο Xbox 360 έχει γίνει καραμέλα η τεχνική ανωτερότητα του συστήματος της Sony και μέχρι να αρχίσει αυτή η γενιά αρκετοί δεν είχαν δει normal mapping κτλ.Originally posted by paixtis View PostKλασσική ατάκα των sony fanboys ότι το ps1 έχει καλύτερα γραφικά από το nintendo 64."Το playstation έχει περισσότερες λεπτομέρειες στο περιβάλλον".Είχε γίνει καραμέλα εκείνη την περίοδο!
Εδώ μιλάς σωστά αλλά το DS δεν δημιουργήθηκε για να εντυπωσιάσει με το Hardware και η μεγάλη επιτυχία του βασίστηκε σε άλλους παράγοντες όπως ποικιλία τίτλων,νέες ιδέες,γραφίδα και παιχνίδια που την αξιοποιούν. Η αλήθεια είναι πάντως πως ακόμα και με αυτό το hardware έχουμε δει να κάνουν μικρά θαύματα οι εταιρείες. Κάποια από αυτά που ανέφερα δεν γίνεται με τιποτα να τα σήκωνε είτε το Ν64 είτε το PS1, και στα 60frames, και αυτό το λέω και στον Deus...ανέφερα ήδη π.χ το C.O.P,Metroid Prime Hunters, ένα άλλο είναι το Nanashi No Geemu και αρκετά ακόμα που οι περισσότεροι δεν έχουν ασχοληθεί μιας και δεν ανήκουν σε σειρές Final Fantasy,Phoenix Wright,Castlevania κτλ.Τέλος πάντων σε αυτό το θέμα πόσα και ποια παιχνίδια έχει παίξει ο καθένας παίζει μεγάλο ρόλο, για να έχει πιο σφαιρική άποψη, ίσως να έχει απογοητευτεί με ένα δύο είδη συγκεκριμένα.Originally posted by Ground_zero View PostTwra oson afora ta grafika, entaksei den menoume mono ta grafika, alla opws kai na exei den zoume sto 1998 alla sto 2010.
Den zhtame Full HD 1080, alla prepei akoma kai esy na paradexteis pws ta grafika tou DS den eina ths epoxhs tou.
Den einai asxhmo na paizeis ena kalo paixnidi kai na mhn mporeis na to efxaristitheis mono kai mono epeidh ola ola deixnoun trigwnika kai asxhma?.
Egw pantws apo ta grafika tou DS den eimai efxaristhmenos.
Τωρα από την μεριά μου αν γενικεύσω κι εγώ θα σου απαντήσω πως δεν είναι άσχημο ειδικά για φορητό να παίζεις ένα καλό παιχνίδι και να σου κλείνει το PSP μετά από 3 ώρες παιχνιδιού,loading times που πας στο Βασιλόπουλο για ψώνια και πολλά παιχνίδια να είναι απλά κατώτερα ports;
Κirby καλά μας την είπες :resp: απλά δε μου αρέσει η γενική απολυτότητα, άλλωστε εδώ είχα ακούσει και οτι το Halo 3 είναι οπτικά ένα Halo 2 σε HD και τίποτα άλλο.
Comment



Comment