Originally posted by BigBOSS
View Post
Eγω λεω αυτα που αφορουν εμενα. Για τους αλλους δεν ξερω, δεν απαντω. Απο εκει και περα δεν θα απολογηθω για τιποτα, εαν ο καθενας τρελαινοταν οταν "του την λεμε" ή οτιδηποτε τετοιο εγω θα επρεπε να εχω γινει μοναχος και να εχω αποχωρησει απο φορουμ - facebook - Authority - game site - σπιτι μου - Θεσσαλονικη - δουλεια - ζωη εδω και χρονια. Μεγαλα παιδια ειστε, βαλτε το να δουλεψει.
Επισης ειμαι πολυ βλαμμενος και δεν μπορω να καταλαβω πού κολλαει το ποστ του Jedah στην περιπτωση μας. Εαν δεν μπορεις ΒΒ να διαχειριστεις την γνωμη και την αποψη των αλλων, δεν φταινε οι αλλοι, φταις εσυ. Εαν ηταν ετσι, εγω θα επρεπε να εχω πλακωθει με το 99% των ανθρωπων που εχουν μπει ποτε στον κοπο να κανουν εστω κι ενα ποστ εδωμεσα.
Επισης δεν εχεις ιδεα το τι εχει γινει με Jedah, οποτε καλο θα ειναι να μην το χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα.
Εισαι μεγαλος ανθρωπος, μπορεις να κανεις οτιδηποτε θελεις. Εγω θεωρω οτι κανεις μαλακια παντως, εγω τουλαχιστον ουτε σε ειρωνευτικα, ουτε σε εβρισα, και στην τελικη εχεις ερθει και στο σπιτι μου και εχουμε φαει και ενα φαγητο μαζι. Εαν ειχα προσωπικα, τοτε δε θα εμπαινα καν στον κοπο να ασχοληθω με την παρτη σου. Και νομιζω οτι το ιδιο συμβαινει και με ολους εδωμεσα.
Comment