Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
..
Ευτυχώς που πρόλαβα και πούλησα το wii όσο τα πιανε τα λεφτά του!!!
..
[/b]
Έχεις δίκιο..wii is a fad confirmed για πολλοστή φορά, δεν έχει παιχνίδια καθώς επίσης και το <strike>2008</strike> 2009 θα είναι η χρονιά του ps3 :icon_twisted: :icon_twisted:
Tεσπά σας αφήνω στην χαρά σας!
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
Ειπα εγώ τπτ από τα παραπάνω ρε καμμένο fanboy?Απλά χαίρομαι που πρόλαβα και το πούλησα πριν γίνει το οποιοδήποτε price drop και πήρα αρκετά χρήματα.
Αλλά μάλλον κάτι έχεις ΠΑΛΙ εναντίον μου τον τελευταίο καιρό,πριν πέσει το forum του nintendo.gr θυμάμαι που πόσταρα πως οι εγγραφές είναι κλειστές και εσύ μου την έμπαινες και περίεργες/ύποπτες νεκραναστήσεις κλπ.
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Ειπα εγώ τπτ από τα παραπάνω ρε καμμένο fanboy?Απλά χαίρομαι που πρόλαβα και το πούλησα πριν γίνει το οποιοδήποτε price drop και πήρα αρκετά χρήματα.
Αλλά μάλλον κάτι έχεις ΠΑΛΙ εναντίον μου τον τελευταίο καιρό,πριν πέσει το forum του nintendo.gr θυμάμαι που πόσταρα πως οι εγγραφές είναι κλειστές και εσύ μου την έμπαινες και περίεργες/ύποπτες νεκραναστήσεις κλπ.
[/b]
Fanboy sensu lato and proud of it..και για τα άλλα που έθιξες, την άποψη μου είπα..end of story
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
Comment