Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I said niiiiiiiiiiiiiiiice... Guh-HA!

Άντε να δούμε σε 3 μερούλες videos & previews
    NDS themes

Comment

• ..
      Ευτυχώς που πρόλαβα και πούλησα το wii όσο τα πιανε τα λεφτά του!!!
      ..
      [/b]
      Έχεις δίκιο..wii is a fad confirmed για πολλοστή φορά, δεν έχει παιχνίδια καθώς επίσης και το <strike>2008</strike> 2009 θα είναι η χρονιά του ps3 :icon_twisted: :icon_twisted:
      Tεσπά σας αφήνω στην χαρά σας&#33;
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Ειπα εγώ τπτ από τα παραπάνω ρε καμμένο fanboy?Απλά χαίρομαι που πρόλαβα και το πούλησα πριν γίνει το οποιοδήποτε price drop και πήρα αρκετά χρήματα.

Αλλά μάλλον κάτι έχεις ΠΑΛΙ εναντίον μου τον τελευταίο καιρό,πριν πέσει το forum του nintendo.gr θυμάμαι που πόσταρα πως οι εγγραφές είναι κλειστές και εσύ μου την έμπαινες και περίεργες/ύποπτες νεκραναστήσεις κλπ.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Θελω Banjo Threeie και το θελω ΤΩΡΑ

ΥΓ: Microsoft does what NintenDONT
          Do a barrel roll!

Comment

• Ramparter&#39;s time to get an Xbox 360
            Carpe diem

Comment

• Αν βγει καλό μπορεί να μετατρέψει μερικούς Wii fans σε Wii60 fans, ίσως η εξαγορά της Rare να αποφέρει και κάτι στην MS τελικά.

Comment

• Ειπα εγώ τπτ από τα παραπάνω ρε καμμένο fanboy?Απλά χαίρομαι που πρόλαβα και το πούλησα πριν γίνει το οποιοδήποτε price drop και πήρα αρκετά χρήματα.

Αλλά μάλλον κάτι έχεις ΠΑΛΙ εναντίον μου τον τελευταίο καιρό,πριν πέσει το forum του nintendo.gr θυμάμαι που πόσταρα πως οι εγγραφές είναι κλειστές και εσύ μου την έμπαινες και περίεργες/ύποπτες νεκραναστήσεις κλπ.
                [/b]
                Fanboy sensu lato and proud of it..και για τα άλλα που έθιξες, την άποψη μου είπα..end of story
                Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• More pics

Comment

• Hey, έχουν μπει ήδη @ teh BK3 topic ;)
                    [/b]
                    Εμ, that&#39;s my line

Comment

• ΡΕ γμτ άψογα γραφικά το Πινιάτα,αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα παιχνίδια.
                      Originally posted by Raf

Comment

• Επανασχεδιασμένη GPU για το Xbox 360</span>

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&c...360&art_id=5029

καιρός ήταν ;)

Τώρα θα μπορώ να πάρω άφοβα 360 και καλύτερα όσοι σκοπεύουν να πάρουν ας περιμένουν λίγο.

Η επανασχεδιασμένη GPU οναμάζεται <span style="color:#CC0000">Jasper
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• http://www.gamers-odyssey.com/forum/index....indpost&p=21922

[b]Opinion: Why Achievements are Awesome
                          http://www.teamteabag.com/2008/02/21/why-a...ts-are-awesome/
                          NDS themes

Comment

• Επανασχεδιασμένη GPU για το Xbox 360</span>

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&c...360&art_id=5029

καιρός ήταν ;)

Τώρα θα μπορώ να πάρω άφοβα 360 και καλύτερα όσοι σκοπεύουν να πάρουν ας περιμένουν λίγο.

Η επανασχεδιασμένη GPU οναμάζεται <span style="color:#CC0000">Jasper

[/b]
                            Τελεια, οποτε θα περιμενω τη νεα καρτα γραφικων πριν το παρω. In your face early adopters&#33;&#33;&#33;&#33;
                            Do a barrel roll!

Comment

• In our face,softcore late adopter&#33;&#33;&#33;
                              Originally posted by Raf

Comment

Working...