Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
λογικό.άλλωστε ακόμα θυμάμαι που η S-E έλεγε πως δε θα κυκλοφορήσει τίτλος FF αν δεν πουλήσει το πρώτο Χbox 500.000 κομμάτια στην Ιαπωνία.βέβαια δεν ξέρω πόσα έχει κυκλοφορήσει το 360 τώρα εκεί ή γενικά όμως και πάλι πάει πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του οπότε λογική είναι μία τέτοια κίνηση,εφόσον η S-E είναι μία εταιρεία/επιχείρηση που σκοπός της είναι το κέρδος.
λογικό.άλλωστε ακόμα θυμάμαι που η S-E έλεγε πως δε θα κυκλοφορήσει τίτλος FF αν δεν πουλήσει το πρώτο Χbox 500.000 κομμάτια στην Ιαπωνία.βέβαια δεν ξέρω πόσα έχει κυκλοφορήσει το 360 τώρα εκεί ή γενικά όμως και πάλι πάει πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του οπότε λογική είναι μία τέτοια κίνηση,εφόσον η S-E είναι μία εταιρεία/επιχείρηση που σκοπός της είναι το κέρδος.
[/b]
Εδώ η περίπτωση είναι ολίγον διαφορετική.Η εταιρεία δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει το FF XIII για το σύστημα της Microsoft στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αλλά στην Αμερική και Ευρώπη όπου το Xbox 360 λαμβάνει σημαντική αποδοχή.Στην Ιαπωνία θα μονοπωλήσει η έκδοση για το PS 3.Το Xbox 360 στην Ιαπωνία δεν φτουράει...Είμαστε σε μία γενιά που οι συμμαχίες εύκολα συνάπτονται αλλά και εύκολα διαλύονται.
Αφού στην τελική το χειριστήριο θα γίνει ακόμα πιο εργονομικό δεν με χαλάει.Εξάλλου μερικές αλλαγές/ανανεώσεις στο hardware τμήμα των κονσόλων ή στα περιφερειακά κτλ. σημαντικές και μη πάντα γίνονται όσο βρίσκονται εν ενεργό δράση στην αγορά.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει διότι ο αναλογικός μοχλός (God bless Nintendo για την ευρεία διάδοσή του) με καλύπτει απόλυτα σε όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι στιγμής.Κατά τα άλλα πρόκειται για άψογο χειριστήριο.
Comment