Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Προσωπικα δε θελω πια να παιρνω μια κονσολα που να μη παιζει τα παιχνιδια της προηγουμενης. Προτιμω να βγαινει καθε 3-4 χρονια δυνατοτερο hardware, στη τελικη δε χρειαζεται να αλλαξεις αμεσως. Αν εισαι casual gamer παλι κερδισμενος βγαινεις.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Θα προτιμούσα να υπάρχουν οι κλασικές γενιές ανά 5ετία, όμως αν η αγορά και η τεχνολογική πρόοδος το επιβάλλει, θα έχουμε ψηφιακές πλατφόρμες και θα παίζεις ανάλογα με το hardware σου. Θα δούμε αν και πώς θα υλοποιηθεί.
      Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτό δεν ισχύει (σε επίπεδο δύναμης τουλάχιστον), ίσα ίσα ο ρυθμός διπλασιασμού που προβλέπει ο νόμος του Moore έχει επιβραδυνθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

      Comment


      • Όσοι έχετε μείνει με 360 ή Χ1, πάρτε το Lost Odyssey από το store. Είναι δωρεάν μέχρι το τέλος του μήνα και δεν χρειάζεται gold.

        Comment


        • Δράττομαι της ευκαιρίας και ρίχνω την εξής ερώτηση-βόμβα.

          Είμαι ο μόνος που θεωρώ το Lost Odyssey μέτριο τίτλο και απίστευτα υπερτιμημένο; Με εξαίρεση τα one thousand years of dreams, τα οποία δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το παιχνίδι και την ιστορία του, όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι αδιάφορα και τα ξεχνάς με το που δεις τους τίτλους τέλους. Άντε έχει και καλή μουσική, όμως σενάριο, σύστημα μάχης, χαρακτήρες και gameplay είναι απλά μέτρια.


          Tidy!

          Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

          Comment


          • Κοίταξε να δεις το Xbox δεν έχει και πολλές επιλογές στα JRPGS και δεδομένου ότι ο τίτλος φτιάχτηκε με γνώμονα rpg στυλ του παρελθόντος, δεν νομίζω ότι κάνει κάτι άσχημα. Εντάξει δεν είναι Crono Trigger, Chrono Cross, Jade Cocoon, Vagrant Story, Final Fantasy 6 και κάμποσα ακόμα αλλά είναι σαφέστατα καλύτερος από όλα σχεδόν τα JRPGs των νεότερων χρόνων όπου οι developers δεν ξέρουν πια να φτιάξουν ένα καλό RPG. Κατ' εμέ είναι ανώτερος τίτλος από άλλους πολύ πιο διαφημισμένους και καλοπουλημένους τίτλους π.χ. Final Fantasy X-X2, Final Fantasy XIII, Baten Kaitos και τα κατάλοιπά του. Δεν μπαίνω καν σε Star Ocean, Reasonance of Fate, Forklore, The Last Remnant, Infinite Undiscovery, Eternal Sonata, Tales series και άλλα τέτοια που ενώ προσπαθούν να ανανεώσουν το είδος, τα κάνουν στραπάτσα.

            Για το Lost Odyssey δεν μπορώ να βρω τι κάνει λάθος. Αξιοπρεπές story (αν και τίποτα αξιομνημόνευτο), εξαιρετικό soundtrack και thousand of years of dreams, καλή συνοχή στις random μάχες, καλή δυσκολία, ωραίοι εχθροί από cutes μέχρι επιβλητικούς, μπόλικα μυστικά και σε γενικές γραμμές δεν κάνει κάτι στραβά. Βέβαια, θεωρώ ότι πάσχει από μερικές Ιαπωνικές ιδιοσυγκρασίες που δεν συμπαθώ καθόλου από συμπεριφορά μέχρι στυλιστική προσέγγιση π.χ. ο Jansen ώρες ώρες είναι πολύ γελοίος. Ευτυχώς δεν είναι επίπεδο αδελφές Κατσάμ...Maginel από Shadow Hearts Covenant αλλά με νιώθετε τι εννοώ. Γενικά το μόνο σωστό JRPG σε αυτό το τομέα που δεν χώνει τέτοιο ανόητο χιούμορ και content είναι το Panzer Dragoon Saga.

            Comment


            • Ήταν αρκετά καλό. Μου άρεσε πιο πολύ απ'το FF13 και κλάσεις ανώτερο απ'το αδιάφορο Blue Dragon. Η μάχη στην αρχή είναι επικούρα και ο Kain μεγάλος badass. Ειδικά στο σκηνικό με τη μαμά και τα πιτσιρίκια έκλαιγα σαν γκόμενα.

              Comment


              • Το 360 εκεινη την περιοδο δεν επασχε απο jrpgs, για την ακριβεια ειχε περισσοτερα jrpgs απο το ps3 απλα το κοινο του δεν ειχε ερθει σε επαφη με τετοιους τιτλους στο παρελθον. Καλυτερο απο τα FFX και FFXIII δεν θα ελεγα οτι ειναι, ειδικα απο το πρωτο, απο το δευτερο ειναι debatable αλλα προσωπικα παροτι θεωρω οτι το lost odyssey ειναι ενας πολυ καλυτερος τιτλος ως προς τους διαλογους, αισθητικη, μουσικη κλπ σημερα θα ελεγα οτι ειναι unplayable με αυτα τα loading times, το συστημα μαχης, δομη random encounters κλπ. Το θεμα ειναι οτι το ειδος μετα το μπαμ του FFXII εγινε σαφες οτι πρεπει να δομηθει διαφορετικα και αρχισε να προσπαθει να βρει την νεα του συγχρονη ταυτοτητα, ωστοσο ακομα δεν το εχει καταφερει. Το Lost Odyssey επαιξε safe και κατα τα γνωστα εγινε λατρευτο απο τους purists που σημερα λενε οτι το FFXV δεν ειναι καλο παιχνιδι επειδη δεν εχει το συστημα του FFI . Επαιξε και λιγο το ρολο του η μουσικη του Uematsu και η συμμετοχη του Sakagutsi που εδιναν καποιες νοτες στο παιχνιδι που οντως δεν υπαρχουν σημερα. Απο κει και περα ξαναλεω οτι αν θελουμε να βρουμε προβληματα στο παιχνιδι ειναι το μονο ευκολο, side quests, ακυρα level caps, αναχρονιστικο συστημα μαχης που αν και εχει το συστημα με τα δαχτυλιδια δεν μπορει να φτασει το shadow hearts σε καμια περιπτωση παροτι ειναι το ιδιο team απο πισω, προβληματικη δομη στην κατανομη του υλικου (αν θυμαμαι καλα ο δευτερος δισκος ειναι τιγκα στα cutscenes και σεναριο και ο τριτος μονο στο farming), κακο level design κλπ κλπ.

                Παντως δεν θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενο, ακομα και εγω που γραφω αυτα θεωρω οτι μου εχει αφησει καλη εικονα εν τελει (δεν το θυμαμαι αρνητικα) αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι ειναι αριστουργημα ή must have για τους φιλους του ειδους. Νομιζω αυτο ισχυει για τον περισσοτερο κοσμο αν εξαιρεσεις τους purists που ανεφερα πριν

                Comment


                • Συμφωνώ απόλυτα, έγραψα ένα παρόμοιο post αλλά το διέγραψα γιατί λέω ποιος θα το διαβάσεις ή ποιος ενδιαφέρεται... Φοβερή σύμπνοια αυτόν τον καιρό nooto , μπράβο μας!!! Οr to paraphrase Vanille, yay us.

                  Comment


                  • Θα έλεγα πως μου άρεσε πολύ. Τα κυριότερα μειονεκτήματά του ήταν το πολύ κλασικό σύστημα μάχης (που ξεκινούσε καλά αλλά γινόταν πολύ εύκολο) και ο κακός-ιστορία. Μουσική, γραφικά, χαρακτήρες, ρυθμός ήταν πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει περισσότερο από το FFXIII που από θέμα ρυθμού και μουσικής τα πάει χάλια κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και το σύστημα μάχης του ΧΙΙΙ ξεφούσκωνε αρκετά γρήγορα, καμία σχέση με ΧΙΙ. Το Χ, ειδικά σε θέμα ιστορίας, νομίζω πως είναι κορυφαίο όσο κι αν δεν αρέσει ο Tidus.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                    Comment


                    • Γράφω εδώ για να μην ανοίγω θέμα. Υπάρχουν κάπου αξιόπιστα δεδομένα για τις πωλήσεις του XOne μέχρι και τώρα;

                      Comment


                      • Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το VGchartz είναι σχετικά αξιόπιστο.
                        VGChartz - extensive game chart coverage, including sales data, news, reviews, forums, & game database for PS5, Xbox Series, Nintendo Switch & PC
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • Originally posted by Sinclair View Post
                          Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το VGchartz είναι σχετικά αξιόπιστο.
                          http://www.vgchartz.com/
                          Έχει μείνει πίσω το vgchartz δυστυχώς εδώ και κανά χρόνο. Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά δεν ανανεώνουν πλέον την σελίδα των πωλήσεων εβδομαδιαία, πολλές φορές ούτε μηνιαία, κάνοντας πολύ δύσκολα τα πράγματα στο θέμα του να είσαι on spot στις πωλήσεις πλέον!
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

                          Comment


                          • Επιτέλους έρχεται το Path of Exile στο Xbox One.
                            https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1821330

                            Θα έχει ελαφρώς διαφορετική διάταξη στα spells, attacks κτλ. για να ταιριάζει περισσότερο σε controller άλλα όπως και να έχει ήθελα πολύ να το παίξω και πλέον θα το κάψω άσχημα. Βέβαια, εδώ μέσα μάλλον μόνο εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη είδηση but anyway, I don't give a damn!

                            Comment


                            • Ανάλυση τούμπανο για το Χ1 τούμπανο.
                              Αφήνοντας στην άκρη τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας, οι αποφάσεις για αλλαγές στο hardware του Project Scorpio, δείχνουν αλλαγές στην ίδια την Microsoft. Αναλύει ο Μάνος Βέζος.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • Ωραίο άρθρο όντως!

                                Comment

                                Working...
                                X