Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ναι έχω κάνει κατάχρηση τη συγκεκριμένης ατάκας στους κύκλους μου 😆

    Το συγκεκριμένο game θυμίζει έντονα το After Burner Climax που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στους προαναφερθέντες κυρίους όντας μύστες των arcades.
    The illusion of free will is an illusion.

    Comment


    • Πήρα Xbox Series S! Εντυπώσεις σύντομα.

      Comment


      • Με γεια! Δες αυτό οπωσδήποτε για να γνωρίσεις πολλά και καλά games! (με προσοχή στην ανανέωση).

        Gamepass.jpg

        Εντάξει μη βάλω πάλι το gif!
        The illusion of free will is an illusion.

        Comment


        • Ryu, η προσφορά του 1€ ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν άνοιξα την κονσόλα. Εννοείται πως θα συνεχίσω το Game Pass, είναι καλή προσφορά και περιέχει πολλά παιχνίδια που με ενδιαφέρουν άμεσα. Ήδη έχω πιάσει αρκετά από αυτά.

          Πέρα από Halo 5 που επιτέλους έπαιξα, τέλειωσα και το Control της Remedy που είναι σπουδαίο. Κατά τ' άλλα έχω μόνιμα εγκατεστημένο το Halo Master Chief Collection (το μεγάλο απωθημένο μου, να έχω on demand όλα τα κλασικά Halo και να τρέχουν άψογα), το Streets of Rage 4 που φτιάχνει καταστάσεις με την παρέα, και αυτό το διάστημα το Forza Horizon 5, το all-inclusive arcade racing του Xbox που είναι παιχνιδάρα για όσους έχουν γούστα για οδήγηση όπως εγώ τελευταία.

          Αρχικά, ήθελα το Series S από πέρσι αλλά τελικά ήρθα στα καλά μου και πήρα λάπτοπ. Φέτος δεν μου ξέφυγε όμως. Δεν έχω που δεν έχω 4K (και ούτε σκοπεύω να πάρω για το επόμενο διάστημα) οπότε το «μίνι» S με καλύπτει εντελώς για την ώρα.

          Το ίδιο το μηχάνημα είναι όμορφο και συμπαγές. Εντελώς αθόρυβο και φονικό όπλο αν το φέρεις με τη γωνία σε κανένα κεφάλι.

          Το controller σε πρώτη όψη είναι πανομοιότυπο με αυτό του One, αλλά στο χέρι βαραίνει διαφορετικά και δίνει την αίσθηση της καλύτερης εργονομίας, ενώ οι σαγρέ επιφάνειες και τα πολύ καλύτερα bumpers το ανεβάζουν σε σχέση με τον προκάτοχο.

          Η ίδια η κονσόλα είναι όνειρο γι' αυτό που ζητάω, φορτώνει γρήγορα τα παιχνίδια, φορτώνει πολλά μαζί και αν θες εναλλάσσεσαι στιγμιαία μεταξύ τους από το σημείο που τα είχες αφήσει. Είναι νομίζω μια ουσιαστική εξέλιξη που φέρνει η νέα γενιά, όπως ας πούμε η ενσωματωμένη μνήμη κάποτε ή πιο μετά τα χειριστήρια χωρίς σύρμα.

          Το UI δεν με ενθουσιάζει τόσο, κάνει τη δουλειά του σε μεγάλο βαθμό βέβαια, αλλά νομίζω θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο και αποτελεσματικό. Επίσης έχει τη ροπή να σου πετάει διαφημίσεις για προσφορές και ειδοποιήσεις για Achievements στην κύρια σελίδα σου, πράγμα που με εκνευρίζει αλλά αρχίζω και το αγνοώ.

          Μου προκάλεσε απορία γιατί δεν απομνημονεύει κωδικούς wi-fi. Όταν πηγαίνω την κονσόλα σε σπίτι φίλων πρέπει ξανά να γράψω τον κωδικό του νέου wi-fi, και όταν το γυρίζω πίσω στο σπίτι μου πρέπει ξανά να γράψω τον κωδικό του wi-fi μου.

          Ερχόμενος από τη Nintendo της εποχής του Switch, με ενθουσιάζουν απλές (αυτονόητες για άλλους) ευκολίες, όπως η δυνατότητα να συνδέσω headphones στο χειριστήριο.

          Συνολικά δυο εβδομάδες μετά είμαι όλο και πιο σίγουρος για την αγορά μου και πολύ χαρούμενος με τη νέα κονσόλα.
          Last edited by Raf; 15-11-2021, 05:56 PM.

          Comment


          • Αυτο με το wifi ειναι σπασιμο. Υποθετω επειδη δεν εχει τη λογικη της φορητοτητας αλλα και παλι ειναι αδικαιολογητο.
            Do a barrel roll!

            Comment


            • Πολύ καλό site-εφαρμογή με αφορμή τα 20 χρόνια Xbox.



              Είναι αρκετά εντυπωσιακό και interactive, ελέγχεις ένα χαρακτήρα που περιηγείται στο μουσείο. Μπορείς να κάνεις και login για προσωπικά στατιστικά.
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 3 photos.
              Last edited by Ryu_gr; 28-11-2021, 06:17 PM.
              The illusion of free will is an illusion.

              Comment


              • Τέλος εποχής για τα δωρεάν games που διήρκησαν για σχεδόν 10 χρόνια στις Gold συνδρομές του Xbox 360 με ένα δυνατό τίτλο, το Portal 2:


                Η online υπηρεσία και το store βέβαια συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά στο μηχάνημα κάτι που λογικά γίνεται χωρίς μεγάλο κόστος για την Microsoft λόγω της ενιαίας αρχιτεκτονικής του Xbox Live.
                The illusion of free will is an illusion.

                Comment

                Working...
                X