Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Δεν εχω λογια....
    0:30

Πάρτε μαλάκισμένα fanboys που λέτε ότι το Κinect υστερεί σε κλασσικό στυλ.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν εχω λογια....
    Broken
    Στο αριστερό μέρος της οθόνης τι ακριβώς κάνει;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    FF XIII Ultimate Hits International Edition στην αγορά της Ιαπωνίας για το Χ360

This new version of FFXIII will have an Easy Mode, come with a book, and most importantly feature content that was cut from the original version of FFXIII. It's known as Episode I and will be a post-game quest.
    It also has the English voice-acting and Leona Lewis' theme-tune warbling from the Western version of the game.
    Since this was a Microsoft event, there was no discussion of a PS3 version of Ultimate Hits International Edition, but we wouldn't be surprised if Square Enix had plans for one.
    We've asked Square Enix if there are any plans to bring the Episode I content to the West, either as DLC or with a Western release of the Ultimate Hits version of FFXIII. We'll let you know as and when we hear anything.
    http://www.eurogamer.net/articles/20...th-new-content

Η κυκλοφορια αυτη καθ'αυτη δεν εχει ενδιαφερον αλλα απ'οτι φαινεται θα υπαρχει νεο υλικο στο πακετο.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν εχω λογια....

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν ειναι θεμα marketing η τιμολογια, η microsoft συνεχιζει να πιστευει οτι θα βγαλει χρηματα απο τα αξεσουαρ. Οχι οτι δε βγαζει αλλα βλεπει το δεντρο κι οχι το δασος.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    H τιμη ειναι οντως τραγικη, δλδ οκ, play and charge who gives a fuck. Επισης σοβαρα, υπαρχει εστω κι ενα 10% των ανρθωπων που παιζουν με τον controller και να θεωρουν οτι ο σταυρος τους βολευει;

Επισης οντως, bundle ηλιθιοι!!!! Ειναι δυνατον να ανακοινωνεις redisign κονσολας και ενα μηνα μετα redisign controller ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ;;;;

Αληθεια, καποιος θα πρεπει να μας δωσει το spreadsheet του τμηματος marketing της MS για το Gaming Department. Εχω την εντυπωση οτι το marketing plan το εχει αναλαβει 12χρονος ανηψιος του Gates...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    1)Evans για τι πράγμα μιλάς;Πότε ακριβώς ξαναέκανα κάτι τέτοιο;
    Λάθος διατύπωση, ήθελα να πω:

Και πάλι, δικαιολογείς τέτοια τιμή;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    2)Σομάρι που βρήκες φορτιστή με μπαταρίες τόσο φτηνά;Εγώ βρήκα στα 30€ στα Media Markt.
    Είναι φανερό ότι τέτοια τιμή την βρίσκεις σε μικρομάγαζα. Όχι σε μεγάλες αλυσίδες. Δεν έχω ψάξει, αλλά νομίζω τα πουλάνε και στο Seven.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    1)Evans για τι πράγμα μιλάς;Πότε ακριβώς ξαναέκανα κάτι τέτοιο;
    2)Σομάρι που βρήκες φορτιστή με μπαταρίες τόσο φτηνά;Εγώ βρήκα στα 30€ στα Media Markt.

Εννοείται πως είναι ακριβό,εννοείται πως έπρεπε να δίνεται με την κονσόλα,εννοείται πως έπρεπε να έχει βγει από το 2005 που κυκλοφόρησε η κονσόλα.

Σκέφτομαι όμως το εξής.Η τιμή βγαίνει γύρω στα 50€,τότε που έψαχνα για δεύτερο χειριστήριο το έβρισκα γύρω στα 45€,οπότε δεδομένου ότι έχει και play and charge kit μια χαρά τιμή βγαίνει.Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές και ούτε με νοιάζει.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Για όποιον δεν το πρόσεξε δίδεται μαζί με play and charge kit...
    Μα αυτό είναι το κακό, πως δε θα υπάρχει μόνο του (ΑΚΑ προσπαθούν να προωθήσουν το υπερεκτιμημένο κιτ από τη στιγμή που με 15ε μπορώ να αγοράσω φορτιστη ΜΕ 4 μπαταρίες)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και πάλι δικαιολογείς τιμή; Εγώ δε δικαιολογώ το ότι δε θα δίνεται με τις κονσόλες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Για όποιον δεν το πρόσεξε δίδεται μαζί με play and charge kit...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εμεις παντως ουτε NetFlix εχουμε ουτε πολλες αλλες υπηρεσιες που ειναι διαθεσιμες σε καποιες χωρες. Αν παρει η μπαλα και την Ευρωπη που εχει και πιο δυνατο νομισμα ως προς το δολλαριο τοτε οκ τι να πω, κωμικοτραγικη κατασταση τουλαχιστον.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    To κυριο θεμα του χειριστηριου ειναι το D-pad και δεν θα ελεγα οτι ''μας βολευει ετσι και αλλιως''. Ο συνολικος σχεδιασμος απο την αλλη ειναι κορυφαιος οποτε καλα εκαναν και δεν τον πειραξαν. Απο κει και περα στα περι τιμολογησης συμφωνω...

Επισης πανω σε αυτα που ειπε ο Tanno, δινω και την ειδηση http://www.authority.gr/index.php/ne...box-live-.html

Λογικα καποια στιγμη οι αλλαγες θα ερθουν και στας Ευρωπας...

Leave a comment:

Working...
X